İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Şenol abi benim ne dediğim belli...Net...Savunmak istesem savunurum da ayrıca...Üstelik hayli becerikliyimdir de bu konuda...Yazdıklarımı vicdanı elden bırakmadan okursanız savunma gayreti falan görmezsiniz....Makul olma gayreti var orda....Yazmıyorum artık cevabınız her ne ise eyvallah diyorum....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bende bu sözlerden ümitli olduğumdan değil ama yapacak başka birşey yok keşke olsa da yapabilsek en azından son bir şans diye bakıyorum olaya zira 2006 dan beri sıkıldım bu olaydan artık.Sadece birbirimizi kırmamıza gerek olmadığını düşünüyorum siyasi düşünce olarak başbakan'ın yakınından dahi geçmesem bile stad olayına da artık son Fatih Tekke transferi haberleri gibi bakıyorum çok ümit bağlamış sevinçten ağlamıştım gelecek diye ama sonrası hüsran bu son haberede öyle bakıyorum ne yalan söylim umarım bu sefer olumlu sonuçlanır bunu dilemekten başka birşey gelmiyor elimden keşke gelse.
Yorum
-
Siyasetçiler bizi birbimize düşürmesin. Her ne kadar x,y partili, x,y inançlı , x,y kromozomlu olsakta Tribünde hepimzi biriz.
Açıkcası devletin Trabzonspor'a stadı yapıp hediye etmesi gerekirdi. Biz Karadenize 80 yılda 1 fabrika ypılmayışına, 1 iş sahası açılmayışına ne ayaklanmışız ne baş kaldırmışız bazıları gibi bunu bile çok görüyorsalar böyle geçiktirip duruyorsalar tepki verenlere , başbakan düşmanları demek büyük ayıp.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlıyorum seni İlker Kardeşim bende başta Servet olmak üzere kimseyi kırmak istemiyorum ama öyle şeyler yazıyor ki yanıt vermemek mümkün değil.Neyse her şey Trabzonspor için bu tartışmalar bile
Umarım stad işi başbakan'ın söylediği gibi erken bir zamanda başlanır ve biter ben eminim burada en büyük eleştirileri yapanlar o gün ilk pankartı açıp özür dilemesini ve tebrik etmesini de bilen insanlar olacak.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol abi benim ne dediğim belli...Net...Savunmak istesem savunurum da ayrıca...Üstelik hayli becerikliyimdir de bu konuda...Yazdıklarımı vicdanı elden bırakmadan okursanız savunma gayreti falan görmezsiniz....Makul olma gayreti var orda....Yazmıyorum artık cevabınız her ne ise eyvallah diyorum....
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal tabii ki savunursun bunu ayrıca belirtmene gerek yok ki.Benim üslupla sorunum var.İşte benim taktığım da o makulluk herhalde sınırlarımız farklı sen daha makulsun ben değilim.Çok vicdansız da değilimdir Erdal ya.Bu arada o "eyvallah" da hiç şık olmadı.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Başbakana rezilce hakaret eden, kin ve nefretten kalbi kararmış sözde takımdaşlarımdan ricam şudur:
- Madem siz sözünüzün erisiniz, o halde yemin ediverin bakalım, stad yapılırsa kapısından içeri girmemeye!
Nasıl olsa yalan değil mi? Yapılmayacak değil mi? Kaybedecek ne var değil mi?
Erkek olan etsin yemini, kutsal bildiği ne varsa onun üzerine tabi...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah...Başım gözüm üstüne gibi bir şey Şenol abi..."Ah Türkçe vah Türkçe" bu da başka bir mesele Şenol abi.Offf senin yüzünden 15 dakika geç uyuyacam.Herkese tekrar iyi geceler.
Yorum
-
İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşbakana rezilce hakaret eden, kin ve nefretten kalbi kararmış sözde takımdaşlarımdan ricam şudur:
- Madem siz sözünüzün erisiniz, o halde yemin ediverin bakalım, stad yapılırsa kapısından içeri girmemeye!
Erkek olan etsin yemini, kutsal bildiği ne varsa onun üzerine tabi...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşbakana rezilce hakaret eden, kin ve nefretten kalbi kararmış sözde takımdaşlarımdan ricam şudur:
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum