Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Arkadaşlar Akyazı da , Stadın Yapılacağı Yerde Bi Çlışma Varmı ...
    çocuklar taş atıyorlar dolgu niyetine...

Yorum

- Arkadaşlar Akyazı da , Stadın Yapılacağı Yerde Bi Çlışma Varmı ...
      bir-kac hafta once vardı sondaj gemileriylen baya calısıyorlardı ama şimdi yok

Yorum

• Yeni stadyumun kulübe bütük getirisi var. Ama kulübü her konuda o kadar sürümcemede bırakıyorlar ki taraftarını kulüpten soğutuyorlar
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rize'nin Stadyum'u aynı yukarıdaki Stadyum'a benziyor.

Değişik bir mimari
          hani olsa da rizenin yeni stadyumu gibi stadımız olsaaa )))
          şαмριуσηℓυк ναя υƒυктα кαяα∂єηιz ∂αℓgα ∂αℓgα уαηıη∂αуız єννєℓ αℓℓαн кıяк вιя кєяє мααşαℓℓαн...

Yorum

- Bak Biz Hep Bu Başlıktayız Sizin Gibi Yazıp Giden Çok Oldu ..

- Yine Buralarda Olun , Öyle Anlatmakla Olmuyor Bu İşler..
            Kayit tarihime bak ve yorum sayima bak, ben hergun bu foruma girerim. Pasif uyeyim, her onume gelene yorum yapmam. Her basliga yorum da yapmam. Ama sadece okur, faliyetler varsa onlari takip ederim. Tartismalara da girmemeye ozen gosteririm. Yanliz bazen seviyenin cok dustugu anlara sahit da olmusumdur. Samata, girgir, eglence, alayci yorumlara da sahit oldum. Aslinda birine cevap yetistirmekte adetim degildir. Bu mesaji da bir aksiyon ve reyaksiyon olarak algilama. Sadece bazi konularda biraz daha hassas olmayi oneriyorum. Bu da bir oneridir. Emrivaki olarak da algilama lutfen.

Ama basliga baktigimda "stadyum projesi" yaziyor, icerigine girdigimde resmen bir anket havasinda olusan, kutuplasmis taraftar topluluguna rastliyorum. Biraz geriye gidersen acik sekilde ne demek istedigimi anlarsin. Bizim ortak noktamiz Trabzonspor ama benim icin daha da onemli bir nokta olan bir sevdam Trabzon sehridir. Bu proje Trabzona tarihinin en buyuk projesi. Pek cok ilde bile boyle projeye rastlamak zor. Bu Trabzonspordan haric Trabzon kentine katacagi arti degeri dusunuyorum. BEN INANIYORUM, bu basliga girip de bizim inanclarimizla, bizim umutlarimizla alay edilmesine uzuntu duyuyorum.

Trabzonspor 27 senedir sampiyon olamiyor ve isi gercekci olarak baktigimizda sampiyon olacagi da yok. Ama halen her sene umut tasiyoruz, sampiyon olabilir diye. Birakin bizi kendi umutlarimizla. Anket meraklisi olan varsa bir baslik acsin, proje yapilirmi yapilmazmi diye. Gidilsin orada dalga gecilsin, gidilsin orada proje hayal densin ama bu baslikta bunlar tartisilmasin.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kayit tarihime bak ve yorum sayima bak, ben hergun bu foruma girerim. Pasif uyeyim, her onume gelene yorum yapmam. Her basliga yorum da yapmam. Ama sadece okur, faliyetler varsa onlari takip ederim. Tartismalara da girmemeye ozen gosteririm. Yanliz bazen seviyenin cok dustugu anlara sahit da olmusumdur. Samata, girgir, eglence, alayci yorumlara da sahit oldum. Aslinda birine cevap yetistirmekte adetim degildir. Bu mesaji da bir aksiyon ve reyaksiyon olarak algilama. Sadece bazi konularda biraz daha hassas olmayi oneriyorum. Bu da bir oneridir. Emrivaki olarak da algilama lutfen.

Ama basliga baktigimda "stadyum projesi" yaziyor, icerigine girdigimde resmen bir anket havasinda olusan, kutuplasmis taraftar topluluguna rastliyorum. Biraz geriye gidersen acik sekilde ne demek istedigimi anlarsin. Bizim ortak noktamiz Trabzonspor ama benim icin daha da onemli bir nokta olan bir sevdam Trabzon sehridir. Bu proje Trabzona tarihinin en buyuk projesi. Pek cok ilde bile boyle projeye rastlamak zor. Bu Trabzonspordan haric Trabzon kentine katacagi arti degeri dusunuyorum. BEN INANIYORUM, bu basliga girip de bizim inanclarimizla, bizim umutlarimizla alay edilmesine uzuntu duyuyorum.

Trabzonspor 27 senedir sampiyon olamiyor ve isi gercekci olarak baktigimizda sampiyon olacagi da yok. Ama halen her sene umut tasiyoruz, sampiyon olabilir diye. Birakin bizi kendi umutlarimizla. Anket meraklisi olan varsa bir baslik acsin, proje yapilirmi yapilmazmi diye. Gidilsin orada dalga gecilsin, gidilsin orada proje hayal densin ama bu baslikta bunlar tartisilmasin.
              Görüşlerinize tamamen katılıyorum.

Burası stadyum projesi başlığı. Biz bu başlığa neden giriyoruz? Stadyumla ilgili gelişmeleri öğrenmek için. Çoğu zaman öğrendiğimiz bir hükümetle karşıt görüşlü Trabzonlu'nun ben bunlara stad yapsa da oy vermem gibi bize bilgi vermesi, Uganda Cumhurbaşkanı'yla ilgili geyikler ve stad yapılırsa oy için yapılıyor vb. görüşlerini yazmak için giriş yapmış insanların birbirinden garip yorumları. Sizin umurunuzda değil belki ama şunu bilin ki bu görüşleriniz de benim hiç umurumda değil. Siz bunları yazmaya devam edin. Ama yine de bilin ki birileri sizin bu yazdıklarınızı görünce başlığa girmek bile istemiyor, yazdıklarınıza cevap yazmak bir tarafa yazdıklarınızı okumak gereği bile duymuyor.

Yorum

• Muhammet Kurt ve mashal61 renkdaşlarımın görüşlerine aynen katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Görüşlerinize tamamen katılıyorum.

Burası stadyum projesi başlığı. Biz bu başlığa neden giriyoruz? Stadyumla ilgili gelişmeleri öğrenmek için. Çoğu zaman öğrendiğimiz bir hükümetle karşıt görüşlü Trabzonlu'nun ben bunlara stad yapsa da oy vermem gibi bize bilgi vermesi, Uganda Cumhurbaşkanı'yla ilgili geyikler ve stad yapılırsa oy için yapılıyor vb. görüşlerini yazmak için giriş yapmış insanların birbirinden garip yorumları. Sizin umurunuzda değil belki ama şunu bilin ki bu görüşleriniz de benim hiç umurumda değil. Siz bunları yazmaya devam edin. Ama yine de bilin ki birileri sizin bu yazdıklarınızı görünce başlığa girmek bile istemiyor, yazdıklarınıza cevap yazmak bir tarafa yazdıklarınızı okumak gereği bile duymuyor.
                  - Aynı Şekilde Sizinde yazdıklarınız benim hiç umrumda değil..

- Bu Forumda Bahsettiğiniz Geyikler her başlıkta var..Burdamı savunmak aklınıza geliyor..

- Neyse işin aslı Ben sizi , sizde beni çok iyi anlıyorsunuz, bakalım kim haklı çıkıcak
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Eskişehir'de yeni stat için ilk adım atıldı..

Türkiye'nin EURO 2016'ya aday olması ve şampiyonada ev sahipliği yapacak iller arasında Eskişehir'in de bulunmasından dolayı kentte yapılması planlanan 33 bin kişilik yeni stat için Eskişehir Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehirspor arasında protokol imzalandı..

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

--

İzlemeye devam

Yorum

• Ne dersiniz süre verelim mi başkanım? Akyazı'yı 2 yılda bitireceğiz. (Dolgu bittikten sonra başlamak kaydıyla)

Dolgunun Ağustos'ta başlaması öngörülüyor. Bence baskımızı dolguya yoğunlaştıralım
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• - Gs ye stad Yapılıyor ki dolgusuz bu Stad, Çıkan Engellerin Haddı hesabı yok..

- Düşünüyorumda Akyazıda Ne Engeller Çıkıcak..Kıyı Kanunu Muhalefeti, Tarih Koruma vakfı vs...

- Görüceksiniz Bu Proje İptal Olucak..Eğer Dolgu Bitsin Özüdileyeceğim Burdan..
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

- Görüceksiniz Bu Proje İptal Olucak..Eğer Dolgu Bitsin Özüdileyeceğim Burdan..
                          Bakalim Dolgu bitince bizi Yalan Dolan ile kandirip oyalayanlarda "Cok gec kaldik, özür dileriz" diyecekmi
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Arkadaş ; asıl siyaseti futbolun içine sokan siz neymiş hükümete eleştiri yapmayın , stadı yapmıyo diye tamda bu siyaset yapmak işte burda site yöneticileri ya siyaset yapıyor ya da istemeden de olsa siyaset yaptıklarının farkında değiller . Bu tavrınız bi siyasi görüşün miferliğii yapmak avukatlığına soyunmak .
                            Bugün burda mevcut iktidarda ki parti eleştiriliyor ise ki haklılar ( üstelik sadece spor yatırımı anlamında değil ekonomik sosyal , sağlık alanında üstelik cumhuriyet tarihi boyunca doğu karadeniz bölgesi 2 sınıf muamele görmüş. Cumhuriyer tarihi boyunca gelen tüm iktidarlar da eleştirildi bende eleştiriyorm . ) bu mevcut iktidarın x y veyahut z paritisi , siyasi görüşü olduğundan değil . Sadece artık koyunluk bitti okadar .

Bu arada mevcut iktidara oy vermiş biri olarak bunları yazıyorum . cünkü 1 trabzonspor bi başka herşeyin üstünde haksızlığı deil oy verdiğim parti en sevdiğim varlık abim yapsa onu da silerim cünkü nefesim daralıyor gözlerim kararıyor . elimde değil haa cok oldu son sözüm söz stadıda öyle 30 35 bin değil en az 55 bin istiyoruz 61 OLURSA . ARTIK İSTİYORUZ. ( her maca istanbuldan gelmezsem kanım aksın ) GÖZÜMÜZ ACILDI . ) KÖSTEK OLMAYIN , YANDAŞ OLMAYIN , TEK SES OLALIM . BASKI YAPALIM SİYASİ İKTİDARIN KİM OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL EN SEVDİĞİMİZ İÇİN KOPARIP ALALIM HEMDE DİK DURARAK .

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne dersiniz süre verelim mi başkanım? Akyazı'yı 2 yılda bitireceğiz. (Dolgu bittikten sonra başlamak kaydıyla)

Dolgunun Ağustos'ta başlaması öngörülüyor. Bence baskımızı dolguya yoğunlaştıralım
                              referandum ağustostamı?...

Yorum

• Ben maİl atacak adres bakiyorum .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X