Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• verilen tarih bile manidar: 22 eylül. yani referandumdan hemen sonra. hani 22 ağustosta ihale yapılıyordu ne oldu birden? burada şu denilmek isteniyor aslında: eğer sizden "evet" çıkmazsa biraz zor yapılır. bunun adıda şantajdır.

8 yıldır gündemde bu proje. kaç seçim kazandırdı bu proje ama hala daha yeterli gelmiyor demek ki. son olarak şunu diyeyim; 22 eylül tarihinide unutun seneye genel seçimler var. göstermelik bir kaç hareket yapılır o seçimden 1 ay sonrasına yine tarih verilir.
    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      verilen tarih bile manidar: 22 eylül. yani referandumdan hemen sonra. hani 22 ağustosta ihale yapılıyordu ne oldu birden? burada şu denilmek isteniyor aslında: eğer sizden "evet" çıkmazsa biraz zor yapılır. bunun adıda şantajdır.

8 yıldır gündemde bu proje. kaç seçim kazandırdı bu proje ama hala daha yeterli gelmiyor demek ki. son olarak şunu diyeyim; 22 eylül tarihinide unutun seneye genel seçimler var. göstermelik bir kaç hareket yapılır o seçimden 1 ay sonrasına yine tarih verilir.
      Başbakan söz vermişti ancak hangi şartlar okuyup hiç baktın mı? Yok..maksat eleştiri olsun...Başbakan ne demişti? Akyazı karşılığında Avni aker'i verecektik ama işadamları sahiplenmediği için işi yapmak bize düştü ve stadın ihalesinin 22 eylül'de yapılacağını taahüt ederek bu meselenin süratle çözüleceğini söyledi.

Referandum geleceğimiz ve demokrasimiz için oylanacak bir anayasadır stad ile ne bağlantısı var doğrusu anlayabilmiş değilim..Yoksa sizde mi ANAYASA PAKETİ ile STAD KİTAPÇIĞINI karıştıran türlerdensiniz

Yorum

• İlk olarak Koray Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Olumsuz eleştiri yapanların bir kısmında edindiğim intiba Trabzon'un geleceğinden ziyade ideolojik saplantılarını ve kaygılarını stad mevzusuna karıştırarak meyve veren ağacı taşladıklarını görüyorum.Stadın ihale tarihi en yetkin ve güvenilir makamdan duyurulmuşken bu arkadaşların kıskançlık ve öfke hezeyanlarının doruk noktasına ulaştığı da barizdir arkadaşlar koltuğa yaslanın ve izlemeye devam edin sakın ola DANIŞTAY'a başvurupda stadın yapımını durdurmayın.
        2005 yılından beri her seçim döneminde başbakanın Trabzonda yaptığı her mitingde hep söz verildi 5 yıldır bir çivi çakılmadı.El insaf yalan konuşup umut tacirliği yapanları eleştirmeyi nasıl olur da ideolojik olarak algılarsınız.

Asıl partizanlık yalan söyleyenleri insanları kandıranları savunarak siz yapıyorsunuz.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2005 yılından beri her seçim döneminde başbakanın Trabzonda yaptığı her mitingde hep söz verildi 5 yıldır bir çivi çakılmadı.El insaf yalan konuşup umut tacirliği yapanları eleştirmeyi nasıl olur da ideolojik olarak algılarsınız.

Asıl partizanlık yalan söyleyenleri insanları kandıranları savunarak siz yapıyorsunuz.
          Misine birilerinin yalakalığını yapıyım diyerek hovardalık yapacağına başbakanımızdan yaptığım alıntıyı oku? siyasi görüşünüz ve meşrebinizi memleket meselesinin önüne geçiyorsa boşuna burayı işgal etmeyin...Stad projesini Nuri albayrak ortaya atmıştır ve Başbakanımız Trabzon modern imkanlara kavuşsun diye zimmetine geçirmiştir yani bunun neresi umut tacirliğidir.

Başbakanımız işadamlarının projeye duyarsız kalması sebebi ile stad hususunda eleştiremeyiz benim içinde geçerli olan sözü 2010 haziran ayında mitinginde verdiği konuşmadır ve 2 yıl içinde gerçekleştirileceğini ümit ederek konuya son noktayı koyuyorum.
          En son Koray Yiğit tarafından düzenlendi; 11.08.2010, 15:57.

Yorum

• 22 Ekime de razıyım..

Bakalım,bakalım..

Yorum

• Güzel haber projeyi de bir görsek nasıl birşey acaba??
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güzel haber projeyi de bir görsek nasıl birşey acaba??
                Aynen öyle bir görsekde baksak...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• proje var mı ki? 22 eylülde birşey olmaz, sezon sonuna birakilir sonra zaten genel seçimler geliyor, arazi göstermelik doldurulur, yine bir miting yine bir söz... halen bu taktiklere kanan varsa diyecek birşey yok, onlara bir stad posteri gönderseler de yeter, (hatta belki seçim öncesi dağıtılan erzağa eklesinler bu posteri, ya da maketi )
                  bizim milletvekillerimiz bakanlarımız sessiz sedasız dursunlar, ama kupa törenlerini de hiç kaçırmasın boy göstersinler.
                  stad onlara 4 yilda bir lazim zaten.
                  ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• - Heralde Milletimizin Verilen Tarihleri Ne Kadar zamanda unuttuğu Hesaplanmış ..Bu zamana Kadar verilen sözler nerde..

- Oyala Allah Oyala Gittiği Yere Kadar ..
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Haziran ayinda cok iyi hatirliyorum ki Hükümet gerekli olan ihalenin Agustos`da yapilacagini belirtmisti. Simdi bunu 22. Eylül tarihine aldilar, kusura bakmasinlar ama ben bunda biraz da oy avciligi görüyorum.
                      Hic bir siyasi partiye yakinlik duymamakla beraber, Demokrasi ve adalet anlayisimla bunu bagdastiramiyorum, bir bakima Trabzonlulari zorda birakiyorlar.
                      Eh evet cikmazsa, artik hangi tarihe ertelenir veya ne kadar aksamaya baslar calismalar cok merak ediyorum.

Hayirlisi, insallah 22 Eylül de her ne cikarsa ciksin Referandum`dan yapilir da, bizde biraz ümitleniriz...
                      Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• Bize çok açık bir mesaj veriyorlar aslında.

''Olursa Ekim'e olmazsa.. ''
                        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bize çok açık bir mesaj veriyorlar aslında.

- Murat Hiç öyle düşünmemiştim ççç
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bize çok açık bir mesaj veriyorlar aslında.

İyimser düşünüyorum boşluğu Kasım'a şeklinde dolduruyorum kendi adıma

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İyimser düşünüyorum boşluğu Kasım'a şeklinde dolduruyorum kendi adıma
                              Ben de onu demek istedim zaten Cihan.

Bizden daha iyimser taraftar mı var
                              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• ortada proje yokken nasil ihale oluyor anlamiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X