Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• VIP platinium B blok bitti sayılır. 4-5 koltuk var.
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Resmi site 3D loca turu eklemis.. güzel olmus bence

http://trabzonspor.com/tr/3d-loca-turu
      Herkes bir şeyi beğenmiyor bende localardaki mobilyaları beğenmiyeyim bari. Çok ucuz suntadan yapılmış malzemeye benziyor gerçekten beğenmedim
      Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herkes bir şeyi beğenmiyor bende localardaki mobilyaları beğenmiyeyim bari. Çok ucuz suntadan yapılmış malzemeye benziyor gerçekten beğenmedim
        katılıyorum size modası geçmiş bir görüntüye sahip. kalitesini bilemem ama demode duruyor malesef

Yorum

• bu kadar kalabalığa gol izlettirememenin ve şu rezil gs defansına gol atamamanın sıkıntısı dışında 0-0 güzel skor olur.

havaya girip gaza gelip tepe taklak olmayalım çabuk bozulan, küsen, umut yitiren bir camiayız.

baskılı, dirençli, dik futbolumuzu oynayalım bir puanı alıp yarınımıza bakalım
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu kadar kalabalığa gol izlettirememenin ve şu rezil gs defansına gol atamamanın sıkıntısı dışında 0-0 güzel skor olur.

havaya girip gaza gelip tepe taklak olmayalım çabuk bozulan, küsen, umut yitiren bir camiayız.

baskılı, dirençli, dik futbolumuzu oynayalım bir puanı alıp yarınımıza bakalım
            Çoğu renktaş buna itiraz edecektir ama ben de bu düşüncedeyim,hemde aynen
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Dolmaz denilen stada 2 gün önceden bilet bulamıyorlar

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çoğu renktaş buna itiraz edecektir ama ben de bu düşüncedeyim,hemde aynen
                Abi bari 1-1 olsun da bir gol sevinç yaşayalım 40 bin kişiyle

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dolmaz denilen stada 2 gün önceden bilet bulamıyorlar
                  Sadece dolmaz deseler yine neyse. Trabzon insanına beleşci, yalaka vb tüm yakıştırmalar yapıldı. Ama şuan ortalama fiyatı 60 tl olan maça bilet bulunamıyor. Daha önce de söylemiştim taraftarın stada gitmemesinin sebebin bilet fiyatları ile en ufak ilgisi yok, en büyük etken takımın umut veren bir futbol oynamamasıydı. Şimdi takımla beraber taraftarda ayağa kalktı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                  https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadece dolmaz deseler yine neyse. Trabzon insanına beleşci, yalaka vb tüm yakıştırmalar yapıldı. Ama şuan ortalama fiyatı 60 tl olan maça bilet bulunamıyor. Daha önce de söylemiştim taraftarın stada gitmemesinin sebebin bilet fiyatları ile en ufak ilgisi yok, en büyük etken takımın umut veren bir futbol oynamamasıydı. Şimdi takımla beraber taraftarda ayağa kalktı

Onların bahanesi bitmez, şimdi sorsan il dışından geldiler diye doluyor derler

Yorum

• Localarımız Galatasaray maçı özelinde kiralanıyor

Localarımız Galatasaray maçı özelinde kiralanıyor

Takımımızın 18 Mart Cumartesi günü Galatasaray ile oynayacağı müsabakaya taraftarlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi nedeniyle bu maç özelinde geçerli olmak üzere müsait durumda olan localar kiralanmaya devam ediliyor.

Batı, Doğu ve Kale Arkası bölümlerindeki localarımızın kiralama fiyatları aşağıdaki gibidir:

Batı: 10.000 TL

Doğu: 6.000 TL

Kale Arkası 3.000 TL

Loca kiralamak isteyen taraftarlarımızın kulübümüz Pazarlama Departmanına ulaşması yeterli olacaktır.

İletişim

Bülent Yıldız

(462) 325 0967’den dahili numara 1239

(561) 615 88 88

e-mail: byildiz@trabzonspor.org.tr

Not: Localar 10 kişiliktir.
                      sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kulübe devredilen kombinelerden mi kaynaklanıyor acaba ?

Bir de yeşilden kırmızıya dönüp sonra tekrar yeşile dönen yerler oluyor.
                        aktifbankta çalışan bir arkadaşa ulaştım, passolig kurulurken yazılımda çalışan arkadaşa sormuş

sistem istenirse talep eğrisine göre kombinelere öncelik veriyormuş,algoritması vs var dedi ...

tam anlamadım ama detaylı görüşürsem yazacağım burada
                        sakin olun...

Yorum

• Muharrem Usta‏ @UstaMuharrem 7 dk.7 dakika önce

Ne yapmışsınız siz böyle )Bir saat önce tv'de 3500 bilet kaldığını söylemiştim;meğerse 1500 bilet kalmış.Tek kelimeyle...BRAVO.
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• evet kalan yerlerde bitti ve sadece vipler kaldı. Şu maça gidemediğim için yaşadığım üzüntüyü kelimeler ile anlatamam. şöyle en ufak bir fırsat olsa vipden de olsa bileti alacağım ama işte o fırsat yok şuan

-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                            https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• maça 2gün var biletler bitti,şaka gibi

Yorum

• VIP dışında bütün kategoriler bitmiş görünüyor şu an. Misafir için de 1000 kişilik yer var hala.

VIP'i doldurmak da iş adamlarına düşer.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X