Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kombine sahiplerinin büyük çoğunluğu maça gidecek olduğu için devir olayı bu kadar gündemden düştü. Devir için kombine bulmak gerçekten zor.
    Umarım öyle olur hocam. Yoksa saçma sapan boşluklar oluşuyor

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• biletlerin parça parça açılması türübün bütünlüğü açısından mantıklı olabilir . az seyircinin geleceği maçlarda dağınıklığı önlemek amacıyla böyle bir uygulama olması mantıklı ama bu haftaki maç gibi zamanlarda bu uygulamanın da mantıklı olması gerekiyor ...

ama dediğim gbi amaç türübün bütünlüğü ise bence mantıklı ...
      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Kale arkalarının tam dolacağı kesindi . Diğer yerler tamam ama kale arkalarında buna gerek yoktu. Bakın, satışa açılan yerler hemen bitti. Şimdi açılsın 500 koltuk 1 saati var
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Gişe kuyruğu yok mu beyler
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kale arkalarının tam dolacağı kesindi . Diğer yerler tamam ama kale arkalarında buna gerek yoktu. Bakın, satışa açılan yerler hemen bitti. Şimdi açılsın 500 koltuk 1 saati var
            Ağlamak istiyorum

stadın dolacak olması,500 bilet için 1 saat biçilmesi sevinçten ağlatacak,
            böyle bir atmosferde olmayı çok isterdim olamıyorum bu da hüzünden ağlatacak
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ağlamak istiyorum

stadın dolacak olması,500 bilet için 1 saat biçilmesi sevinçten ağlatacak,
              böyle bir atmosferde olmayı çok isterdim olamıyorum bu da hüzünden ağlatacak
              Al benden de o kadar Ertan abi açılış maçına gittim ama bu maçın heyecanı, atmosferi çok değişik olacak.
              2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• gs taraftarı ile birlikte 35 Bin 37 Bin arası olacaktır..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şu durumda satılan biletlerle zaten o stad dolu görünecek o yüzden problem yok.Antep maçında 32bin kişi vardı stadda boş yer görünmüyordu o yüzden rahat olalım.

Yorum

• Bizim statta yer davası oluyor mu? Yani herkes biletinde yazan yere mi oturuyor? Gördüğüm kadarıyla bütün bloklar birleşik, arada bölme yok, yani adam maratonun en köşesinden bilet alıp en ortaya oturabilir erken gelip. Bunlara dikkat ediyor mu taraftar? Böyle full çeken bir maçta kimsenin yerinden edilmesini, mutsuz olmasını istemem açıkçası.

[MENTION=48288]oğuzhan can[/MENTION] bu nasıl mesaj peki, bu olur mu?
                    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• [MENTION=3765]atomantcum[/MENTION] Herkesin yerine oturması gibi bir şart pek olmuyor.

Eğer bahsedilen yer çok güzel ve özenerek seçilmemişse taraftarlar sorun çıkarmıyorlar.

Antep maçında bu anlayışı görmüştüm sadece, genele yayabilir miyiz bilmiyorum. Orada maç izleme imkanını şuana kadar çok bulamadım.

İnşallah çok boş olmamıştır bu mesajım da
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Ben sunu merak ediyorum passoligi olupta hafif yirtik birisi isterse vip de mac izleyebilir mi ? Acilis macinda passolig giseleri stad girisindeydi blok onunde degildi

Yorum

• Stadda gereğinden fazla VIP koltuk var. VIP alanı sadece VIP Platinium dedikleri bölgeye indirseler bile fazla. Geri kalanın da ücretini ona göre düzenlemeleri lazım.

Aksi halde o VIP kısmı 17 maçın 14'ünde boş kalır.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim statta yer davası oluyor mu? Yani herkes biletinde yazan yere mi oturuyor? Gördüğüm kadarıyla bütün bloklar birleşik, arada bölme yok, yani adam maratonun en köşesinden bilet alıp en ortaya oturabilir erken gelip. Bunlara dikkat ediyor mu taraftar? Böyle full çeken bir maçta kimsenin yerinden edilmesini, mutsuz olmasını istemem açıkçası.

@oğuzhan can bu nasıl mesaj peki, bu olur mu?
                            Bu maç full çekecek olduğundan herkes yerine otursa daha sağlıklı olur sıkıntısını siz yaşarsınız.Şimdi düşünün siz oturdunuz biyere koltuk sahibi tam maç başladığında geldi sonra kalkıp o tantanada yerinizi aramak zorunda kalırsınız.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim statta yer davası oluyor mu? Yani herkes biletinde yazan yere mi oturuyor? Gördüğüm kadarıyla bütün bloklar birleşik, arada bölme yok, yani adam maratonun en köşesinden bilet alıp en ortaya oturabilir erken gelip. Bunlara dikkat ediyor mu taraftar? Böyle full çeken bir maçta kimsenin yerinden edilmesini, mutsuz olmasını istemem açıkçası.

[MENTION=48288]oğuzhan can[/MENTION] bu nasıl mesaj peki, bu olur mu?
                              Taraftar gruplarinda yer davasi olmuyor isteyen istedigi yerde ve ayakta oldugu icin ama stadin diger yerlerinde koltugunuz neresiyse orda oturabilirsiniz sikinti olmuyor

Yorum

• Herkes en azından kendi bloğunda otursa problem olmaz sanırım.
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X