1. ve 4. kategori bitmiş. Kale arkalarında satışa çıkan yeni yerlerde hemen bitti. Doğu tribünü ve batı tibünü de akşam saatlerinde biter az yer kalmış. VİP hariç tam kapasite stad.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünlerin ön 2 sırasında koltuk yoktu bazı kesimlerde, inşallah koltukları takıp satışa sunarlar
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim statta yer davası oluyor mu? Yani herkes biletinde yazan yere mi oturuyor? Gördüğüm kadarıyla bütün bloklar birleşik, arada bölme yok, yani adam maratonun en köşesinden bilet alıp en ortaya oturabilir erken gelip. Bunlara dikkat ediyor mu taraftar? Böyle full çeken bir maçta kimsenin yerinden edilmesini, mutsuz olmasını istemem açıkçası.
[MENTION=48288]oğuzhan can[/MENTION] bu nasıl mesaj peki, bu olur mu?
Yorum
-
İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemfikirim ben de. Ayrıca şöyle de bir durum var. Abim mesela doğu alt h bloktan aldı bileti fakat bugün baktığımda k blokta yerler açılmış. Ordan alırdı böyle olacağını bilseydi. Çok saçma.
tame detayını öğrenince yazacağımsakin olun...
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekombine satışı ile alakalı bir olaymış
tame detayını öğrenince yazacağım
Bir de yeşilden kırmızıya dönüp sonra tekrar yeşile dönen yerler oluyor.En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 16.03.2017, 15:06.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam VİP hariç biter. Toplasak VİP hariç 500 bilet ancak kalmıştır."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum