Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1. ve 4. kategori bitmiş. Kale arkalarında satışa çıkan yeni yerlerde hemen bitti. Doğu tribünü ve batı tibünü de akşam saatlerinde biter az yer kalmış. VİP hariç tam kapasite stad.

Yorum

• Tribünlerin ön 2 sırasında koltuk yoktu bazı kesimlerde, inşallah koltukları takıp satışa sunarlar

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tribünlerin ön 2 sırasında koltuk yoktu bazı kesimlerde, inşallah koltukları takıp satışa sunarlar
        Buyrun cenaze namazına,bu tartışma bizi maç saatine kadar atar Allah razı olsun.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim statta yer davası oluyor mu? Yani herkes biletinde yazan yere mi oturuyor? Gördüğüm kadarıyla bütün bloklar birleşik, arada bölme yok, yani adam maratonun en köşesinden bilet alıp en ortaya oturabilir erken gelip. Bunlara dikkat ediyor mu taraftar? Böyle full çeken bir maçta kimsenin yerinden edilmesini, mutsuz olmasını istemem açıkçası.

[MENTION=48288]oğuzhan can[/MENTION] bu nasıl mesaj peki, bu olur mu?
          Bu olur �� Ben kimsenin hak yiyecegini zannetmiyorum. Durust insanlariz. Buarada yonetim bundan sonra kale arkasi bittikten sonra bilet satmayi beklemesin. madem boyle millet bekler acilmasini.

Yorum

• Biletlerin tamamı bu akşam bitecek gibi görünüyor. Eğer maçı kazanırsak tarihi galibiyetlerden birisi olacaktır.

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hemfikirim ben de. Ayrıca şöyle de bir durum var. Abim mesela doğu alt h bloktan aldı bileti fakat bugün baktığımda k blokta yerler açılmış. Ordan alırdı böyle olacağını bilseydi. Çok saçma.
              kombine satışı ile alakalı bir olaymış

tame detayını öğrenince yazacağım
              sakin olun...

Yorum

• Doğu tribün ve kale arkaları komple bitmiş gözüküyor. Batı üst A bitti, Batı üst H da diğer yerler bitince hızlandı 200 civarı kaldı orda da.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kombine satışı ile alakalı bir olaymış

tame detayını öğrenince yazacağım
                  Kulübe devredilen kombinelerden mi kaynaklanıyor acaba ?

Bir de yeşilden kırmızıya dönüp sonra tekrar yeşile dönen yerler oluyor.
                  En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 16.03.2017, 15:06.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Bu akşam VİP hariç biter. Toplasak VİP hariç 500 bilet ancak kalmıştır.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu akşam VİP hariç biter. Toplasak VİP hariç 500 bilet ancak kalmıştır.
                      +/- si olabilir ama 80 TLlik kısımda 240 bilet görünüyor
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Resmi site 3D loca turu eklemis.. güzel olmus bence

onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                        NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Kulüp her gün yeni bir yenilik yapıyor. Takdir edilecek bir çalışma var gerçekten.
                          Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                          Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• bu loca fiyatları ne kadar ?
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Resmi site 3D loca turu eklemis.. güzel olmus bence

http://trabzonspor.com/tr/3d-loca-turu
                              Locaların ne kadarı satıldı acaba?

Yorum

• doğu tribüne de bitii.yarına kadar batı da biter.cuma ve cumartesi sadece vip biletler satılır sanırım.inşallah alıcısı çıkar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X