instagram hesabını ifşa etmişler 10 dakkadır elemanla konuştum umarım ikna etmişimdir bende öğrenciyim diye tutturdu napalım 3-5 kişi çıkıyor böyle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVira yapacak sanırım
Yorum
-
İlk olarak faruk berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaraborsa üzerine yönetim takipte. Umarım yakalanır bu işle ilgili kişiler.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleifşa edin hocam hesabı, en azından yönetime bildirilmeli.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasil yakalayacakki.adam transfer yapar parayi elden alir
Bulunduktan sonrası daha kolay.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekareografi işinde bi gelişme yokmu cidden.. sadece kartonla bişeymi acaba yoksa üç boyutlumu yada yapılacakmı duyan bılen yokmu
Mutlaka sızardı. Çok da mühim değil açıkçası.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Almacı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleses seda yok merakla beklemedeyiz
yetisirse hedef gs maciymisBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
bencede sızardı ama muhim .. bu kareografi işine bizimde girmemiz lazım. ayrıca viranın açıklamasından 8 gün geçti .. yapmasalardı yetişmedi dıye açıklama yapılırdı ufak çaplı bişey yapılacak benceEn son pablo_escobar tarafından düzenlendi; 16.03.2017, 20:14.
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebencede sızardı ama muhim .. bu kareografi işine bizimde girmemiz lazım. ayrıca viranın açıklamasından 8 gün geçti .. yapmasalardı yetişmedi dıye açıklama yapılırdı ufak çaplı bişey yapılacak bence
ktü lü arkadaslar ise el atmali
ama onlar baska seylerle ugrasmayi tercih ediyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu arada maçı kapalı gişeye çeviren Trabzon halkına ve Trabzonsporlulara çok teşekkür ederim,umarım bu her maç olur.- Memento mori
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum