Hangi tribün neresi göreceğimiz bi şekil var mı passo.com dan anlaşılmıyo hiç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok haklısınız, ancak bizim insanımıza lafla bir şey anlatılmıyor. Ayaklarınızla koltuklara çıkmayın desek canımıza bile kastedenler çıkabilir.
Vatandaş "20 lira verdim buna, hayatta çıkarmam" diyerek koltuğa oturmuş maç boyu.
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs liler gelemiyor mu?
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuklara basmak yanlış evet ama herkesin oturup çıt çıkmayan bir taraftar topluluğundansa keşke herkes ayağa kalksada gerekirsede koltuklara basıp bağırsalar bizde bir gün maçı taraftar aldırdı diyebilsek keşke
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısaca yönetim kombine alın demiş.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl Gs maçı biletlerine ilgi var mı beyler?
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuklara basmak yanlış evet ama herkesin oturup çıt çıkmayan bir taraftar topluluğundansa keşke herkes ayağa kalksada gerekirsede koltuklara basıp bağırsalar bizde bir gün maçı taraftar aldırdı diyebilsek keşke
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler Galatasaray maçına bilet alacağım, kimsenin koltukları üzerine basmadığı ve tataftar gruplarının olmadığı bir tribün lazım.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl Gs maçı biletlerine ilgi var mı beyler?
Bu arada ne zaman döneceksin,özlemedin mi buraları.sakin olun...
Yorum
-
Yeni gorevimiz koltuk ustune cikanlari uyarma mi? Iyi guldum buna. Arkadaslar ben sunu savunuyorum. Alirsin esini veya kiz arkadasini veya anneni abini vs yanina gidersin oturur 2 saat guzel zaman gecirirsin. Destekliyecegin zaman da katilirsin. Bugune kadar bi macta bagirdigimi hatirlamiyorum. Bu demek degil ki bagiran benden daha iyi taraftar veya koltuga basma yetkisine sahip. Insallah hayirlisi olur ve kazanan oluruz. Maca gideceklere simdiden iyi eglenceler. Etrafi umursamayin guzel zaman gecirin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum