Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün yanımda 5-6 yaşlarında bir kız cocuğu vardı. Tüm tezahüratları biliyor,eşlik ediyordu, maç boyunca 1 dakika yerine oturmadı. O kadar heycanlı ve mutluydu ki, onun o sevincini saatlerce izlesem sıkılmazdım herhalde. Maç sonunda dayanamadım ve babasına abi çok güzel bir çocuk yetiştirmişsiniz umarım benim çocuğumda böyle olur dedim.

Konuyu şuna bağlayacağım. Şuan gerçekten ailenizle birlikte rahatça maç izleyebileceğiniz modern bir stadımız var. Gelecek nesillere güçlü bir Trabzonspor bırakmak için özellikle cocukları böyle maçlara götürüp onların içine Trabzonspor sevgisini iyice işlemeliyiz. Çok kızdığımız zamanlar olsa da hayatımızın en mutlu anlarının bir çoğunu Trabzonspor ile yaşadık, onları bu mutluluktan mahrum etmeyelim.

Stad ile ilgili yapabileceğim tek eleştiri çevre düzenlemesinin bitmemiş olmaması ve stad çıkışında ki yönlendirmelerin düzgün yapılmaması. stattan çıktıktan sonra kim nereye gittiğini bilmiyordu gerçekten, hep çimlerin üzerinden geçmek zorunda kaldık. Yine aynı şekilde araç trafiğiyde çok kötüydü 6 bağlantı yolu tek bir yerde birleşince kimse ilerleyemedi doğru düzgün. arabaya bindikten 1 saat sonra stattan çıkabildik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Stadın fotoğraflarla alakası yok arkadaşlar. Stadın içerisine girince inanılmaz farklı bir ortama girmiş oluyorsunuz, fotoğrafa nazaran çok daha kocaman, harika, aşık olunası. Ben bu stada vuruldum açıkçası, keşke Trabzonda yaşıyor olsaydım yatar kalkar maçı beklerdim..
      Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        seyirci kapasitesi 35956
        misafir tribün 2028
        localar 1220 (10 kişilik 122 loca)

toplam kapasite 39184 (basın ve engelli tribünü ile 40000 bini bulabilir)

bu aciklandiktan sonra 2 katada en üst siralara 1sira daha eklendi

simdiki passoligdekini atsana

buda takim icindeki loca alimi
        özel kisileri sildim

En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.01.2017, 23:13.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stad gerçekten çok güzel olmuş Allah nasip ederde maç izlerim dünya gözüyle inşallah

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            maçtaydım bir kaç izlenim aktarayım...stadyum genel olarak çok rahat ve ferah, giriş çıkışlar çok güzel, avni akerdeki sıkışmalar,itiş kakışlardan kurtulduk...bu bile milleti stada çekmeye yeter...ambiyans güzel,tam dolu olursa çok daha güzel olacak...ama ulaşım işi sıkıntı araç park sıkıntısı var hadi onu geçtim,toplu taşıma için iç yol açık olmalı,millet epey bir yol yürümek zorunda kalıyor...ve gelelim en saçma konuya, birkaç kişi daha değinmiş buna... bir amatörlük var burada: kombinemizi aldığımız koltuk, bambaşka bir yer!!! yahu güya erken aldık orta saha çizgisine yakın olalım diye,bloğun en uzak koltuğuna oturmak zorunda kaldık!!! yerimize de riayet edelim diye oturduk mecburen, böyle bir amatörlük veya hata olmamalı...
            hangi tribün hangi blok hocam

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi ne yazık ki hepsinin sahibi var artık.
              alan hayrını görsün inşallah

sağolasın kardeşim

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu aciklandiktan sonra 2 katada en üst siralara 1sira daha eklendi
                simdiki passoligdekini atsana
                o sıralar da buna dahil gözüküyor
                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hangi tribün hangi blok hocam
                    doğu tribün, ı blok

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi
                      doğu tribün, ı blok...
                      aynen I blokta sıkıntı var sıralamayı ters yapmışlar satışta

Yorum

• akustik müthiş her maç minimum 15 bin tarfatr önünde oynamalıyız
                        Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• bir tek bizim blokta mıymış??hey allahım bulduk biz de sıkıntılı bloğu canları sağolsun napalım

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu görüntü süper...
                            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Koltuktuklara üzerine basan taraftarlar gündeme yansımış.maça gidenler bilgi verebilir mi çok muydu bu kişilerden?

Yorum

• Hayırlı olsun yeni stadımız. İnşallah burada şampiyonluklar yaşarız.
                                Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X