İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealıma kapalı koltuklar alıma açılmış.
kale arkasında yer var.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah maça 20 dakika kala evden çıkmaz taraftarlar.
Sonra yok trafik, kalabalık, giremiyoruz vs bir sürü olay. Erkenden gidin de festival yaşayın işte ne güzel.
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatimda ici bu kadar bos bir yorum gormedim.Stat doldu simdi derdiniz evden cikis saatleri mi? sonra ne olacak yol guzergahi mi?
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam kötü bir sey dememiş orada. Erken çıkın maç günü size eziyet olmasın haklı bu konuda
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatimda ici bu kadar bos bir yorum gormedim.Stat doldu simdi derdiniz evden cikis saatleri mi? sonra ne olacak yol guzergahi mi?Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatimda ici bu kadar bos bir yorum gormedim.Stat doldu simdi derdiniz evden cikis saatleri mi? sonra ne olacak yol guzergahi mi?
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş ilgili mesaja tepkini dile getirecek daha nezih cümle yokmuydu dağarcığında da bunları seçtin ki,hiç hoş olmadı haberin olsun
sanki kafasina silah dayadilar ve buna bir elestiri getir dediler...
okadar surreal bir elestiri
hatta 2. mesaj olmasa ironi yaptigini düsünürdüm
o derece abi
kesinlikle forum unutulmazlarina girecek seviyede
[MENTION=4409]yaranozlu[/MENTION] ´nun bosingwa zeki kiyasindan hemen sonra bu mesaji secerim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir super iyilik mesaji da benden o zaman. Insallah taraftar yanina yedek atlet alir. Terleme soguk alginligina neden olabilir. Sonra ugras dur.
oraya giden tüm renktaşlar bizim kardeşimiz,
havalar da malum,Niğde'de sıkısından kar atıyor şu an,
yedek atlet alın değil de Anacığımın dediği sırtınızı sağlam giyin dense kötü mü olur
Oğuz'um gece senin canın bişiye sıkılmış heral,
sabah foruma gelir yazdığına bakarsan anlarsın
@selcuk um günaydın gardaşım,
işin gücün rast gitsin,gurbete selamlar sevgiler.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 16.03.2017, 09:14.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Erkenden gidilsin de ortamın,atmosferin tadı çıksın diyor adam nacizane öneri olarak.
Sen niye bu kadar abarttın bu durumu anlamadım?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah maça 20 dakika kala evden çıkmaz taraftarlar.
Sonra yok trafik, kalabalık, giremiyoruz vs bir sürü olay. Erkenden gidin de festival yaşayın işte ne güzel.
Hayatımda gördüğüm en iyi ve en düşünceli bir yorum olmuş Faruk. İnsanlarımız biraz duyarlı olmalı."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum