biletlerin parça parça açılması türübün bütünlüğü açısından mantıklı olabilir . az seyircinin geleceği maçlarda dağınıklığı önlemek amacıyla böyle bir uygulama olması mantıklı ama bu haftaki maç gibi zamanlarda bu uygulamanın da mantıklı olması gerekiyor ...
ama dediğim gbi amaç türübün bütünlüğü ise bence mantıklı ...
Kale arkalarının tam dolacağı kesindi . Diğer yerler tamam ama kale arkalarında buna gerek yoktu. Bakın, satışa açılan yerler hemen bitti. Şimdi açılsın 500 koltuk 1 saati var
Kale arkalarının tam dolacağı kesindi . Diğer yerler tamam ama kale arkalarında buna gerek yoktu. Bakın, satışa açılan yerler hemen bitti. Şimdi açılsın 500 koltuk 1 saati var
Ağlamak istiyorum
stadın dolacak olması,500 bilet için 1 saat biçilmesi sevinçten ağlatacak,
böyle bir atmosferde olmayı çok isterdim olamıyorum bu da hüzünden ağlatacak
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
stadın dolacak olması,500 bilet için 1 saat biçilmesi sevinçten ağlatacak,
böyle bir atmosferde olmayı çok isterdim olamıyorum bu da hüzünden ağlatacak
Al benden de o kadar Ertan abi açılış maçına gittim ama bu maçın heyecanı, atmosferi çok değişik olacak.
Şu durumda satılan biletlerle zaten o stad dolu görünecek o yüzden problem yok.Antep maçında 32bin kişi vardı stadda boş yer görünmüyordu o yüzden rahat olalım.
Bizim statta yer davası oluyor mu? Yani herkes biletinde yazan yere mi oturuyor? Gördüğüm kadarıyla bütün bloklar birleşik, arada bölme yok, yani adam maratonun en köşesinden bilet alıp en ortaya oturabilir erken gelip. Bunlara dikkat ediyor mu taraftar? Böyle full çeken bir maçta kimsenin yerinden edilmesini, mutsuz olmasını istemem açıkçası.
[MENTION=48288]oğuzhan can[/MENTION] bu nasıl mesaj peki, bu olur mu?
Ben sunu merak ediyorum passoligi olupta hafif yirtik birisi isterse vip de mac izleyebilir mi ? Acilis macinda passolig giseleri stad girisindeydi blok onunde degildi
Stadda gereğinden fazla VIP koltuk var. VIP alanı sadece VIP Platinium dedikleri bölgeye indirseler bile fazla. Geri kalanın da ücretini ona göre düzenlemeleri lazım.
Aksi halde o VIP kısmı 17 maçın 14'ünde boş kalır.
Bizim statta yer davası oluyor mu? Yani herkes biletinde yazan yere mi oturuyor? Gördüğüm kadarıyla bütün bloklar birleşik, arada bölme yok, yani adam maratonun en köşesinden bilet alıp en ortaya oturabilir erken gelip. Bunlara dikkat ediyor mu taraftar? Böyle full çeken bir maçta kimsenin yerinden edilmesini, mutsuz olmasını istemem açıkçası.
Bu maç full çekecek olduğundan herkes yerine otursa daha sağlıklı olur sıkıntısını siz yaşarsınız.Şimdi düşünün siz oturdunuz biyere koltuk sahibi tam maç başladığında geldi sonra kalkıp o tantanada yerinizi aramak zorunda kalırsınız.
[MENTION=48288]oğuzhan can[/MENTION] bu nasıl mesaj peki, bu olur mu?
Taraftar gruplarinda yer davasi olmuyor isteyen istedigi yerde ve ayakta oldugu icin ama stadin diger yerlerinde koltugunuz neresiyse orda oturabilirsiniz sikinti olmuyor
Yorum