Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestada giden arkadaslar kale arkasi mesafesi hakkinde neler düsünüyorlar..gerci tek tük yorumlar var ama oraya gidenler izlenimlerini daha fazla aktarirsa daha iyi olur..Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
Stadla ilgili aklıma geldikçe yazacağım :
1 - Stadyumun etrafı bitmemiş arkadaşlar maçtan çıktık hava karanlık zaten, nereye bastığımızı göremiyoruz aydınlatma yok
2 - Yine stadın dışındaki yeşillik alanların pozisyonları yanlış, stadyumdan çıkınca mecburen yeşillik alanlardan ilerlemek zorunda kalıyoruz
3 - En önemlisi maç sonu trafiği, tüneller açıldı ancak eski yolun trabzona olan yönünü kapatmışlar ( neden bilmiyorum) dolayısıyla inanılmaz bi trafik bu karda kışta 1 buçuk saat trabzon yönüne dönemedik yüzümüzü.
4 - Araç otoparkları yetersiz, arabanın çekilmediği yer kalmadı her taraf araç dolu.
5 - Stadın içerisinde doğu tribününe hizmet veren sadece 2 büfe var bişey satın almak imkansız.( 6 büfe yeri var aslında) ya da alan işletmeci yetersiz bilemiyorum.
Aklıma geldikçe yazacağım. Olumlu tarafları saymakla bitmez onları da yazacağım
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş ne çok sacmalayan var. Neymiş Tudors reklamı kaldirilsinmis. Adam destek oluyor kulübe tesekkur edilecegine demedik laf birakilmiyor bune saçmalık?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Olay yerinden bildiriyorum. Stat akıyor hocam akıyor. Ekmeği koparıp stadın çimlerine çatısına bandırıp yiyin. Lokum gibi stat.
Edit: Allah rızası için raylı sistem, Allah rızası için.En son Yasin T. tarafından düzenlendi; 29.01.2017, 20:36.''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekombine seçimiyle koltuk sırası ters olmuş. I blok alt kısımdan almıştık kombineyi 42 nolu koltuk kombine seçiminde J bloğa(viranın olduğu yer) yakın gözükürken meğerse statta H blok yanındaymışHamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün maç boyunca kafama takılan konu buydu. Sistemden aldığım yer ile oturduğum yer birbirinden zıt pozisyondaydı.sisteme girdim bizim aldığımız gibi, sattılar bize kombineyi ama numaralandırmayı ters yaptılar sonra kulübe bildireceğim bunu hafta içi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum