Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu doluluğu görüp 22 bini duyduktan sonra stadın gerçekten kapasitesinin 41bin olduğundan şüpheliyim. Yarı yarıya boş demek resmen hiç öyle bir görüntü yoktu.

Yalnız stadın akustiği çok güzel en baştaki 3lüde inledi resmen bide o meşhur Finlandiya tezahüratında yankı net belli oldu.
    En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 29.01.2017, 19:42.
    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      verdikleri parayi sen ver hemen fesih yapilsin

sponsor bulamiyoruz, beyefendiler sponsor begenmiyor
      tamam.

Yorum

• bu statta bu akşam 20 bin kişi varsa bu stadın kapasitesi kesinlikle 41 bin olamaz arkadaşlar. doğu tarafı ve güney kale arkası neredeyse fulldu, kuzey kale arkasının yüzde 70i, batınında yüzde 50 si doluydu. taraftarın az gözükmesinin sebebi bence kenarlardaki taraftarların ortaya toplanması ve genelde üst kısımların dolup alt kısımların boş kalmasıydı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
        https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Başkan açıklamadı ancak ben size duyduğum rakamı net aktarıyorum. Bakalım doğru mu çıkacak...

Yıllık 6 Milyon €.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu statta bu akşam 20 bin kişi varsa bu stadın kapasitesi kesinlikle 41 bin olamaz arkadaşlar. doğu tarafı ve güney kale arkası neredeyse fulldu, kuzey kale arkasının yüzde 70i, batınında yüzde 50 si doluydu. taraftarın az gözükmesinin sebebi bence kenarlardaki taraftarların ortaya toplanması ve genelde üst kısımların dolup alt kısımların boş kalmasıydı.

Bende aynı şeyi düşündüm ve yazdım. Şu kalabalığa 22 binse ben 40 binden şüphe ederim. Ne zaman bir maçta anons edilir 35 bin falan diye ancak o zaman inanırım.
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Arkadaş ne çok sacmalayan var. Neymiş Tudors reklamı kaldirilsinmis. Adam destek oluyor kulübe tesekkur edilecegine demedik laf birakilmiyor bune saçmalık?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkan açıklamadı ancak ben size duyduğum rakamı net aktarıyorum. Bakalım doğru mu çıkacak...

Yıllık 6 Milyon €.
                20 m tl üzeri her kurus olaganüstü

ins. dogrudur

teknik kadronun %30 maasini isim sponsoru tek basina karsilamis oluyor

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan açıklamadı ancak ben size duyduğum rakamı net aktarıyorum. Bakalım doğru mu çıkacak...

Yıllık 6 Milyon €.
                  müthiş rakam doğruysa

trabzonspor

Yorum

• Medical Park ismi hayırlı olsun,başkana teşekkürler.

Stadyum tek kelime ile harika,eğer trafik işini de çözerseler burada taraftarlar çok kolay kolay vazgeçmez maç izlemekten.
                    Maçı birkikte izlediğimiz arkadaş saha diğer stadların sahasından küçük mü diye sordu,çok kompakt bir yapı.
                    Tribünlerin sahaya yakınlığı çok iyi.
                    Eleştirim Vira Grubu gerçekten çok yanlış bir yer tercih etmiş,orada tribün yapmak yanlış,maçı izlemek isteyen kişilerin tepkisi vardı,ilerde sıkıntı olabilir.
                    Gurbetçi Gençler tribünü kale arkasını çok güzel kullanırken,tamamı dolu olan yol tatafı kale arkası çok fazla katkı yapamadı,Vir'nuna orayı boş bırakması yanlış olmuş.
                    Akustik çok iyi kesinlikle uğultu ve yankı yok.

Giriş,çıkış,tuvaletler ve denizi izleyebileceğiniz platformu ile çok güzel bir kullanımı var.
                    Stadın altı açılır,sahilde yeni işletmeler olursa günü orada geçirebilir özellikle yaz maçlarında.
                    Zemin harika görünüyordu,bir kaç bağlantı yerinde sarılık vardı.
                    Dışarı çıkınca soğuk havayı hissedince,içerde ısıtıcıya gerek olmadığını düşündüm en azından doğu tribünü için,çok kalın giyinmediğim halde soğuk hissetmedim.
                    Ayrıca gözlerimizde bozukluk yoksa bugün 32-33 binden fazla kişi vardı stadta.
                    Amatör ruh,profosyonel düşünce
                    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• kamera acisini begendim, ligin en iyisi.

Yorum

• stada giden arkadaslar kale arkasi mesafesi hakkinde neler düsünüyorlar..gerci tek tük yorumlar var ama oraya gidenler izlenimlerini daha fazla aktarirsa daha iyi olur..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Zemin icin cok laf ettik ama,mac esnasinda hic bozulmadi tv deb gördügümkadar.

Yorum

• beIN sports kamera açısı iyiydi bence, açılıştakı gıbı cok tepede değildi

Yorum

• Maça giden herkesten yorumları bekliyoruz arkadaşlar.

Maç öncesinde stadın arka tarafında sahilde oturma imkanı falan var mı? Stada girdikten sonra deniz manzarası var mı?
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.01.2017, 20:14.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• stadın güney tarafındaki dağların yamaçlarına kocaman harflerle TRABZONSPOR yazılsa çok.guzel olur.

O ruh geri gelecek
                                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X