Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadı keşke ilk defa gerçek taraftar doldursaydı.
    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• [LIVE] [CANLI]

"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Bu forum çimleri tartısırken daha güzeldi ışık showları çime zarar vermez inş ( ironi )

Yorum

• Ulan nerde Trabzonspor düsmani var stada toplanmis. Bari aziz yildirim ile sike suclulari da özel davetle gelselermis.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O konuda seninle hemfikirim,ülkenin huzuru için kurban edildik,bu konuda istediğini söyle lafım çıkmaz.
            Demek ki işe yaramamış dostum baksana eskiden ayda bir bomba patlıyordu şimdi haftada bire düştü.
            Inanır mısın hayatımda ilk defa Istanbul'da, burnumuzun dibindeki deplasmana maça gidemedim.
            Nedeni ne biliyormusun 7 yaşındaki kızım baba gitme bomba patlayabilir dedi diye.
            7 yaşındaki çocuk bile huzur ve güven ortamının kalmadığından haberdar artık.
            Yani kusura bakma birader artık kimse yemiyor bunların safsatalarını.

Yorum

• Hadi hayırlı olsun. Beğendim ben.

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Digitürk 92. Kanalda açılış varmış salak gibi 2 saattir asporun olmayan yayınını izliyordum

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                hahha çok iyi oldu bu bütün kanalları gezdim ama bu kanalda olacağı aklıma gelmedi.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu gereksiz muhabbet hala mı devam ediyor ? Şike için stadyum yapıldı yalanı ne abes bir iftiradır. Kupa Cumhurbaşkanında evet katılıyorum ama isterse stadyumda yapmaz şampiyonluğu da alırdı.
                  şike için stad yapılmadı okuduğunu anlamadın sanırım. şair burada 40 ile yapılmış bize yapılmayacaktı da hangi şehire yapılacaktı? futbolla yatıp kalkan kaç tane şehir var? lütuf mudur bu! diyor. bilmem anlatabildin mi?

Yorum

• İho'da gelmiş
                    You Will Never Walk Alone
                    Liverpool F.C

Yorum

• Keske sacma sapan maclari vermeseydik puan tablosunsa biraz yukarilarda olsaydik. Gaz verirdi bize bu stad ama puan tablosuna bak, takima bak...
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ​Katar marşı çalıyor stadyumda İyiki ulusal kanallar yayına başlamadı
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Hoba katar milli marşı sictik resmen....
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Katar milki marsi ne ya bu adamlar klubu falan mi satin alacak acep
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Katar milli marşı ne alaka dir

Yorum

• Katar milli marşı. Hmmm. Gerçekten bütün stat hep birlikte söylüyor.

Bu gözler bakalım daha neler görecek.
                                Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X