Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şaka mak stad açıldı. taa ne zamandan beri takip ediyorduk konuyu. duygulandım valla. o arada askere bile gidip gelmiştim o zaman henüz daha kaba inşaatı yapılıyordu. waaooooww.

hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birde şu var bugün Ülkemizin Cumhurbaşkanı orda diye bir kalabalık var.Yarın maç olsun 5 bin kişi şu kötü takımı izlemeye gitmeycek.Hepimiz burdayız.
      O yüzden Nakzo mac günü bu tarzda, Rte'yi karton seklinde stadta agirlamaliyiz. O zaman taraftar gelecektir stada.

Ekli dosyalar

Yorum

• Normal maçlarda olmayan gürültü vardı az önce bizim maçtaki gibi lalalalay trabzonnn gibi değil. Herkes bir ağızdan ilginç
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• "Bordo - Mavi - Şampiyon - Mavi" tezahuratı yeni stadda da devam ediyor )
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim kütür kütür kazandığım kupamı çalanı tanımıyorum arkadaş bana kelime oyunu yapma
            O konuda seninle hemfikirim,ülkenin huzuru için kurban edildik,bu konuda istediğini söyle lafım çıkmaz.
            • Memento mori

Yorum

• Şuan VIP tribun boş gözüküyor hınca hınç dolmadıkça RTE çıkmaz bence

Başlıksız-1.jpg
              "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• ntvspor da kadın voleybol maçını veriyor . bildigin ötekileştirildik be kardeşim nedir bu ya . bunlar hep yönetimin becereksizligi . organizasyon sıfır . Anca Atatürkün posterini en kuytu köşeye asmayı beceri sansınlar.

Yorum

• Samimi değilsin Doğukan senin iyi niyetin olsa diğer siyasi partilerin liderlerini niye koymadın Screenshot_20161218-183652.jpg
                  Screenshot_20161218-183749.jpg

Diğer siyasi parti liderlerini koyarım da mevcut gündem de olan liderleri koydum samimi olmakta fayda var şike sürecinde yalnız başımıza mücadele ettik kimse suçu sağa sola yıkmasın

Yorum

• Digitürk 92. Kanalda açılış varmış salak gibi 2 saattir asporun olmayan yayınını izliyordum

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Digiturk kanal 92 canlı veriyor. Salon 3. Kesintisiz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah için güzel iş yaptı cumhurbaşkanı. 40 ile yaptığı stadı futbol deyince akla gelen ilk şehire yaptığı için. Trabzonspor'un şampiyonluğunu ÇALIP tuttuğu takıma verdiği için.
                        Şu gereksiz muhabbet hala mı devam ediyor ? Şike için stadyum yapıldı yalanı ne abes bir iftiradır. Kupa Cumhurbaşkanında evet katılıyorum ama isterse stadyumda yapmaz şampiyonluğu da alırdı.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• şu ışıklandırma ile maç öncesi gökgürültüsü eşliğinde ışıklarla şimşek çakıyor fırtına kopuyormuş gibi efekler yapılsa.. ooffff

Yorum

• Dün 2011 şampiyonluğumuza laf söyleten Ersin Düzen'i sunucu yapmışlar. Rezalet...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İnşallah maçlarda da böyle dolar. Çok güzel gerçekten ❤️[emoji170]

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dün 2011 şampiyonluğumuza laf söyleten Ersin Düzen'i sunucu yapmışlar. Rezalet...
                                Rte nin bas yalakalarindan gicik herif.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X