Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadın yanına hakikaten şehir hastanesi mi yapılıyor, böyle bir saçmalık olabilir mi ?
    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
    Бургундия синий
    61

Yorum

• İyi tarafından bakalım. Belki hastane ayağına stat çevresi ve ulaşımı düzeltilir. Ülkenin en gerizekalı ve art niyetli mühendisini getir, gene de şu anki haliyle kalmaz.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Tren projesi bile Rize'ye kaydırılmış ne güzel, sahi kaç bakana sahipti bu kent?
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şu stadyumun zemini nedir Allah aşkına kimse sormuyor mu nedir bu rezillik diye ?

Yorum

• saha.jpg

harika pirinç tarlası

Yorum

• Rize maçını izliyorum .
              Orasida hibrit çim .
              Ordada aynı sıkıntı var . Bu dönemde bu bölgelerde zaminler böyle oluyo
              61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rize maçını izliyorum .
                Orasida hibrit çim .
                Ordada aynı sıkıntı var . Bu dönemde bu bölgelerde zaminler böyle oluyo

arkadaşım şunu normalleştirmeyin ingilterede de çoğu stad hiinridçim orda öylemi bakımsızlık dünyada sıfırdan hibrid yapılıpta kötü görünen en başından beri tek çim bizimkiydi hatırlamıyormusunuz ilk zamanalrını sonra oturucak vs dendi köşeler yoluk yoluktu

Yorum

• Şu stada şampiyonlar ligi yakışır.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşım şunu normalleştirmeyin ingilterede de çoğu stad hiinridçim orda öylemi bakımsızlık dünyada sıfırdan hibrid yapılıpta kötü görünen en başından beri tek çim bizimkiydi hatırlamıyormusunuz ilk zamanalrını sonra oturucak vs dendi köşeler yoluk yoluktu
                    Şimdi az abarttınız ama...
                    Ligin uzun bi dönemi hele hele 2018/2019 döneminde en güzel saha bizdeydi.
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• sanırım bakım yapan firma değişmiş emicenin biri bakıyor.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sanırım bakım yapan firma değişmiş emicenin biri bakıyor.
                        Hayır. SIS Pitches bakıyor hala.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hayır. SIS Pitches bakıyor hala.
                          En azından şirket bu konu ile bi açıklama yapsa....
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Aciklama yapmalarini bekleyemeye gerek yok.

O rezil saha resimlerini hesaplarina ekleyip paylasin.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Acaba bizim patates tarlası düzelirmi haftaya kadar veya bir çabaları var mı?

Yorum

• Yeni düzenlemeye göre tribünde kaç kişi olacak ?

(UEFA)

Yorum

Yükleniyor...
                                X