Stadın yanına hakikaten şehir hastanesi mi yapılıyor, böyle bir saçmalık olabilir mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize maçını izliyorum .
Orasida hibrit çim .
Ordada aynı sıkıntı var . Bu dönemde bu bölgelerde zaminler böyle oluyo
arkadaşım şunu normalleştirmeyin ingilterede de çoğu stad hiinridçim orda öylemi bakımsızlık dünyada sıfırdan hibrid yapılıpta kötü görünen en başından beri tek çim bizimkiydi hatırlamıyormusunuz ilk zamanalrını sonra oturucak vs dendi köşeler yoluk yoluktu
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım şunu normalleştirmeyin ingilterede de çoğu stad hiinridçim orda öylemi bakımsızlık dünyada sıfırdan hibrid yapılıpta kötü görünen en başından beri tek çim bizimkiydi hatırlamıyormusunuz ilk zamanalrını sonra oturucak vs dendi köşeler yoluk yoluktu
Ligin uzun bi dönemi hele hele 2018/2019 döneminde en güzel saha bizdeydi.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım bakım yapan firma değişmiş emicenin biri bakıyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır. SIS Pitches bakıyor hala.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Aciklama yapmalarini bekleyemeye gerek yok.
O rezil saha resimlerini hesaplarina ekleyip paylasin.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Yeni düzenlemeye göre tribünde kaç kişi olacak ?
Yorum
Yorum