Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• QNB Meydan

Ateş ediyor bee.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• çok uzak tribün mesafesi.

Yorum

• Açılış töreni hani kanaldan yayınlanacak acaba?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Açılış töreni hani kanaldan yayınlanacak acaba?
          % bir milyon Aspor

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ortak bir noktada buluşacağız ama "yabancı sermayenin ülke ekonomisine bodoslama sokulması" kısmını atlamamak lazım. Bütün problem orada.

Trabzon'daki tüm düzlükler fabrika olsun demiyorum. Ama üretim namına hiçbir şey yok. Coğrafi özelliklerden fazlası var.

KTÜ kısmına katılıyorum da belediye olayına kısmen katılabiliyorum.
            Şehir ve Bölge Planlamaya giriş 101
            Kent Ekonomisi
            Kent Sosyolojisi
            Bölge Planlama

Bu saydığım derslerin hepsini lisans zamanında okumuştum ve yazdıklarınız üstteki iki mesajınızda dahil Trabzon kenti özelinde bu derslerin özeti gibi.
            Sizi gerçekten şahsım adına nacizane takdir ediyorum.
            Malesef bu yazdığınız gerçekleri bilmek, ama bunu aynı şehirde aynı havayı doğayı paylaştığın insanlara yarın öbürgün bir felaket olmaması adına anlatmaya çalışmak, anlattıkça vatan haini ya da istemezükçü ilan edilmek kadar acı.
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Çimlere basana kızıyorduk değil mi?

Bakan Akif Çağatay Kılıç, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani'nin katılımı ile açılışı yapılacak olan Akyazı Stadına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yorum

Çimlere basana kızıyorduk değil mi?

Bakan Akif Çağatay Kılıç, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani'nin katılımı ile açılışı yapılacak olan Akyazı Stadına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yok , siyasi ise kızamıyoruz..

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok , siyasi ise kızamıyoruz..

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2013 yılında U-21 Dünya Kupası'nı düzenlemiştik. Heyetle beraber Türk Telekom Arena'yı gezmiştik, çimlere girmemize müsade etmemişti görevli, uzaktan bakın demişti.

Yorum

• Çimleri desenleyecekler mi?
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

2013 yılında U-21 Dünya Kupası'nı düzenlemiştik. Heyetle beraber Türk Telekom Arena'yı gezmiştik, çimlere girmemize müsade etmemişti görevli, uzaktan bakın demişti.
                      Hiç Istanbul takımıyla diğerleri bir olur mu?!
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hiç Istanbul takımıyla diğerleri bir olur mu?!
                        Bahsettiğim heyet ülke takımlarının temsilcileriydi, yanlış anlaşılma olmasın. Heyettekilere buranın zemininde daha önce sıkıntı oldu o yüzden müsade etmiyorlar herhalde dediğim için de görevli beni bizi kötüleme diye fırçalamıştı.

Yorum

Çimlere basana kızıyorduk değil mi?

Sinir oluyorum şöyle fotoğraflara. Neden müsade ediliyor cime basmalarına, hayrret bişey

Yorum

• Ülkenin yalakalık düzeni bunu gerektiriyor. Basanların içinde adam olsa düşünür onlarda da yok..

Yorum

• Demek ki bi zararı olmuyor çime, önüne gelen basıp top koşturduğuna göre. Boşuna kuruntu yapıyoruz heralde.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Demek ki bi zararı olmuyor çime, önüne gelen basıp top koşturduğuna göre. Boşuna kuruntu yapıyoruz heralde.
                                1.'de zararlı bakteri yoktu. 2.'de zararlı bakteri yoktu. 3.'de zararlı bakteri yoktu. 4.'de zararlı bakteri yoktu.
                                Peki 5.'de olmayacağına kim karar veriyor? Bu işler "Olmadı daha da bir şey olmaz" demekle olmuyor maalesef.
                                Şimdi düşünelim laptop'un var. Kablosuna takıldın durduğu yerden aşağı düştü. Koştun baktın bir şey yok. Bir dahaki düşüşünde napacaksın bir şey olmuş mu diye bakmayacaksın heralde. Ne olsa birincide olmadı daha da olmaz. Dediğinden o çıkıyor.
                                En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 13.12.2016, 19:03.
                                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

Çalışıyor...
                                X