Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kararmimi drgistiriyorum bence akyazo fb macinada degil 2.yari acilmali zira ilk yenilgiden sonra oranunda buyusu kacar ve kume duser takim bu loser karakterliler oldugu surece

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu takımla bu stadda bize zehir olur..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Belki yeni stadda bir hava yakalayip bir kac puan toplayabiliriz.

Yorum

• Yumlu

Akbaş

Zeki

Aytaç

Suk

İbanez

Güray

Muhammet Demir

Bunlar kesinlikle Trabzonspor 11i nde olmaması hatta kadroda olmaması gereken insanlar.

Okay

Bero

Castillo

Onazi

Yusuf

Ekici

Ndoye

Bu adamlar Trabzonspor da ancak mevkilerinin 2. Adamı olabilirler asla banko 11 e yazılan ya da sürekli 11de yer alan adamlar olamazlar kimse kusura bakmasın Aaa yusuf mu Aaa okay da mı ooo ekici de mi demeyin gerçekçi düşünün kendinize itiraf edin bu iş böyle !

Trabzonspor büyük takımdır ve büyük takımlar sezona bu sene bizim hedefimiz yok demez diyemez en kötü ilk 3 4ü zorlamamız lazım bu sene diyeceksin kimse seni 3. Ya da 5. Oldun diye kovacak hali yok takımın uzun yıllardır hali ortada zaten.

Sen Trqbzonsporsun konya bursa gibi hedefimiz ilk 5 10 diyemezsin dememelisin her zaman en tepeyi hedef göstereceksin. Sinekten yağ çıkaracaksın ama kadronu ona göre kuracaksın ! !

Allah aşkına samimi olun kadromuz 11imizdeki topçular fener gs bjk hangisiyle bak denk demiyorum yanına yaklaşamaz evet böyle bu bunu itiraf edelim kendimize
          Sen büyük takımsın ya bak fenerin forvetlerine van persie sow emenike fernandao
          Sende kim var Suk ndoye demir ....

İster ahmet mehmet veli olsun adı ama topçu olacaklar topçu sen milyonluk transfer yapamıyorsan sinekten yağ çıkartacaksın ya oynayan adamı bulacaksın ya da oynatan hocayı bulacaksın !

2010 11 sezonundan beri kadro kalitesi yerlerde Trabzonspor ismiyle bugünlere kadar ite ite geldik ancak artık durum ciddi.

Yönetim bir an önce ciddi şekilde sportif beklentileri ortaya koymalı gerçekçi şekilde ele almalı uyarılarını yapmalı en ciddi şekilde.

Böyle twit atarak sabır sabır diyerek olmaz bu işler.

Buradan BMN yönetimine adminlere sorumlulara sesleniyorum 15 günlük aranın ardından hala böyle rezil ruhsuz üstelik avni Akere veda ya bu veda boru değil son kez terin düşecek oraya böyle bir maçtan sonra ileriye dönük yönetimi silkeleyecek açıklamayı bildiriyi yayınlamazsanız yarın öbür gün işler iyice kötü olduğunda
          Titanik batarken keman çalan ekipten farkınız kalmayacaktır. Bugün uyarmak yönetimi sileklemek bmn gibi bir oluşumun gerekliliğidir !
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Akyazı stadı ağlıyordur, bu takımla mı bana geleceksiniz diye
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi diyor ki ;

Avni Aker'de yeterince çile çekmediniz... Gelin birazda Akyazı'da çekin.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yumlu

Akbaş

Zeki

Aytaç

Suk

İbanez

Güray

Muhammet Demir

Bunlar kesinlikle Trabzonspor 11i nde olmaması hatta kadroda olmaması gereken insanlar.

Okay

Bero

Castillo

Onazi

Yusuf

Ekici

Ndoye

Bu adamlar Trabzonspor da ancak mevkilerinin 2. Adamı olabilirler asla banko 11 e yazılan ya da sürekli 11de yer alan adamlar olamazlar kimse kusura bakmasın Aaa yusuf mu Aaa okay da mı ooo ekici de mi demeyin gerçekçi düşünün kendinize itiraf edin bu iş böyle !

Trabzonspor büyük takımdır ve büyük takımlar sezona bu sene bizim hedefimiz yok demez diyemez en kötü ilk 3 4ü zorlamamız lazım bu sene diyeceksin kimse seni 3. Ya da 5. Oldun diye kovacak hali yok takımın uzun yıllardır hali ortada zaten.

Sen Trqbzonsporsun konya bursa gibi hedefimiz ilk 5 10 diyemezsin dememelisin her zaman en tepeyi hedef göstereceksin. Sinekten yağ çıkaracaksın ama kadronu ona göre kuracaksın ! !

Allah aşkına samimi olun kadromuz 11imizdeki topçular fener gs bjk hangisiyle bak denk demiyorum yanına yaklaşamaz evet böyle bu bunu itiraf edelim kendimize
                Sen büyük takımsın ya bak fenerin forvetlerine van persie sow emenike fernandao
                Sende kim var Suk ndoye demir ....

İster ahmet mehmet veli olsun adı ama topçu olacaklar topçu sen milyonluk transfer yapamıyorsan sinekten yağ çıkartacaksın ya oynayan adamı bulacaksın ya da oynatan hocayı bulacaksın !

2010 11 sezonundan beri kadro kalitesi yerlerde Trabzonspor ismiyle bugünlere kadar ite ite geldik ancak artık durum ciddi.

Yönetim bir an önce ciddi şekilde sportif beklentileri ortaya koymalı gerçekçi şekilde ele almalı uyarılarını yapmalı en ciddi şekilde.

Böyle twit atarak sabır sabır diyerek olmaz bu işler.

Buradan BMN yönetimine adminlere sorumlulara sesleniyorum 15 günlük aranın ardından hala böyle rezil ruhsuz üstelik avni Akere veda ya bu veda boru değil son kez terin düşecek oraya böyle bir maçtan sonra ileriye dönük yönetimi silkeleyecek açıklamayı bildiriyi yayınlamazsanız yarın öbür gün işler iyice kötü olduğunda
                Titanik batarken keman çalan ekipten farkınız kalmayacaktır. Bugün uyarmak yönetimi sileklemek bmn gibi bir oluşumun gerekliliğidir !
                kesınlıkle her lafına ayrı ayrı katılıyorum...hepsı yuruyen cenaze..aklıma gelıyor dun endoyenın o pozısyonlarında fatıh tekke olsa maç 4-1 bızımdı..

Yorum

• yazık stada ,bu futbolcularla açılması kadar kötü bir olay yok sanırım , bence avni aker yıkılmasın oda kalsın yerinde
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• Adana maçı için uçak biletini ve kombine mi aldim.artik sansima ya Avni akerin uzatmalı kapanisina ya da akyazinin acilina gelecegim
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi
                      [IMG]]
                      şaka mı la bu
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• :d :d :d
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maç günü gişelerin önünde yoğunluk oluşuyor passolig sisteminden ötürü. İnternetten anlamayan orta yaş ve üstü vatandaşlar passoligin internet sitesinden bilet alamayabilir ama genç kuşağın orada uzun kuyruklar oluşturması gerçekten anlamsız bence. Kulübün bu konuda çalışma yapması gerekiyor. İnternet çağındayız. İnsanların organizasyona çok daha hızlı katılımının sağlanması tribündeki taraftar sayısını da artıracaktır ancak görülüyor ki ne passoligde ne de kulübümüzde bu yönde bir çaba var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Orta yaş ve üstü olanları o kuyrukta çok az görürsün,hiç merak etme onların hepsi biletlerini internetten alıyor...dediğin gibi sıkıntı ,çok bilmiş gençlerimizde.
                          En son pascalli tarafından düzenlendi; 22.11.2016, 12:55.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şaka mı la bu
                            Bizim millet bunu oturmak için kullanır.

Yorum

• Yedek kulübesindeki koltukların mavisi laciverte dönmüş. Model güzel ama renkler Karabükspor.
                              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Hala maç oynanacak ilk maç açıklanamadığı için adana maçına uçak bileti almadım. 1 kere yaptım o hatayı akhisar maçına aldım avnş akerde izledik. Bi daha yapmam.
                                Bu kafayla giderlerse dolduramayacaklar açılışta o stadı

Yorum

Çalışıyor...
                                X