Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacı abiler
    Belki çim olması gerektiği kadar olmuştur. Üzerinde 23 adam tepinip futbol oynayacak olduğunda. Belki olmuştur ve oyüzden bi sıkıntı olmayacaktır.
    Bu kadar hassas olmayın da. Anlıyorum hepimiz takımımıza hassasız ama sanki bazen biraz kuruntumu yapıyor ki be
    TRABZONSPOR

Yorum

• Şimdi stadyum fb maçında mı açılacak öyle anladım ben?
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hacı abiler
        Belki çim olması gerektiği kadar olmuştur. Üzerinde 23 adam tepinip futbol oynayacak olduğunda. Belki olmuştur ve oyüzden bi sıkıntı olmayacaktır.
        Bu kadar hassas olmayın da. Anlıyorum hepimiz takımımıza hassasız ama sanki bazen biraz kuruntumu yapıyor ki be
        Üstadım çimin oturup oturmaması olay değil zaten. Olay , çiminde bir canlı olduğu ve onunda bazı bakteri ve mikroplardan etkilendiği. Umarım anlatabiliyorumdur.
        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Musa cagiranla ilgileniyormusuz bu stada oyle buyuk bir dunya yildizi yakisirdi zaten bu takim hakemler yardim etmese hala daha 12 puani vardi bu transfer mantigi ile bu yil kume dusmekten kurtulsakta seneye kurtulamayiz boyle transferler mi olur yazik valla kendinize gelin adam gibi topcular alin su stada
          bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Muharrem Usta: "İsim hakkıyla ilgili taraftarlarımızı memnun edecek bir anlaşmanın eşiğindeyiz. Loca ve kombine satışlarına ağırlık verdik."

Ödevini son güne bırakan liselinin ailesine yaptığı açıklama.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi stadyum fb maçında mı açılacak öyle anladım ben?
              AKYAZI NE ZAMAN AÇILACAK SICAK AÇIKLAMA;
              Gökhan Saral: "Akyazı Stadı ilk devre yetişmiyor. Çalışmaları tamamlayıp ikinci devre açacağız. Fenerbahçe maçı Avni Aker'de."

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Musa cagiranla ilgileniyormusuz bu stada oyle buyuk bir dunya yildizi yakisirdi zaten bu takim hakemler yardim etmese hala daha 12 puani vardi bu transfer mantigi ile bu yil kume dusmekten kurtulsakta seneye kurtulamayiz boyle transferler mi olur yazik valla kendinize gelin adam gibi topcular alin su stada
                iyi transfer de kolay olmaz.

Yorum

• "3 temmuz adalet arena" olabilir
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Std olsa ne olur olmasa ne olur takim rezalet seneyede rezalet bu baskanla bu is olmaz
                    bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Fenerbahçe maçı neden oynanmıyor burda rezaletttt

Yorum

• Bu çimde yürümek yemek yediğin kaba tükürmek gibi birşey bence bu çimler kendine gelemeyince zemin kötü olunca spikerler vs kötü yorumu zemini yapana yapacak Trabzonspora değil taraftarda işi yapana sitem edicek takımına değil. Bir insanın, kurumun başarısı geride bıraktığı eserle değerlendirilir.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• avni akerde son maç fenerle o zaman.. her halukarda adamlara malzeme vereceğiz zaten
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Stad açılmış olmasına rağmen 5 hafta sonra oynayacağız.Hem her maç maddi olarak kayıp deyip hem de en çok hasılat yapılacak maçta açılmamasını anlamıyorum.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Açıkçası şike muhabbeti yüzünden antipatikleşsede ülke sevgisinden kuşkum yok sadece biz bedel ödedik bazı şeylerin düzelmesi için diye düşünüyorum ve bu bedelinde meyvelerini alıcaz önümüzdeki 10 sene boyunca hep birlikte görücez
                              İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çimlere basana kızıyorduk değil mi?

Bakan Akif Çağatay Kılıç, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani'nin katılımı ile açılışı yapılacak olan Akyazı Stadına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cuma günü stada girme sansim oldu hem stada sokan arkadasi zor durumda birakmamak adina hem de cimlere zarar vermeme adina cizginin oralarda gezdim foto falan cekildim...böyle önüne gelenin girdiğini görünce vallahi kiziyorum kendime..ulan sana mi kaldi cimi dusunmek ..

Yorum

• çimler hakkında artık yazmayacağım. seriminden bakımına üstüne basanına, her şeyiyle rezaletti. -hibrit hariç- benim merak ettiğim sponsor kim olacak? fikri olan var mı?

Yorum

Çalışıyor...
                                X