İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki hayatın her alanına burnunu sokan siyasilerin kabahati yok mu bu işte? Stadın ismi RTE olacak diye günlerce haber yapılmadı mı? AKP nabız yoklamak için bu işe soyunmadı mı? Trabzon belediye başkanını (hani şu şike anıtı dikecek başkan, hala dikecek bekliyoruz...) konuşturup durmadılar mı? Bu haberler yaptırılırken ve tehlike halen geçmemişken bunu eleştirmek suç mu? Trabzonsporumuzun stadına bir fenerlinin ismi verilecekse kapatalım klübü gidelim. Üstelik o fenerlinin 2010-2011'de çalınan kupamızla ilgili yaptıkları ve yapmadıkları hepimizin malumu...Eee bunları konuşmayacak mıyız? Bunları konuşunca siyaset mi yapmış oluyoruz, yoksa klübümüzle ilgili mi konuşmuş oluyoruz?Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni stadyumda sigara olayı nasıl olacak?
Normalde stadyumlarda sigara içmek yasak ancak takan yok. Bir şekilde baskı yapılarak uygulanmalı bu yasak.
Yorum
-
Teknik Direktör konusunda bile birbirimize girerken bir de siyasete girersek burada zerre huzur kalmaz. Ortak paydamız Trabzonspor olmalı ama olamıyor.
Eskiden Trabzon da önce Allah sonra Peygamberimiz gelirdi. Onlardan sonra Trabzonspor gelirdi. Şimdi sıralama çok değişti.
Kimsenin inancını sorgulamak bana düşmez ama ihaleler çıkar ilişkilerinin günü kurtarma çabalarının Trabzonspor un önüne geçtiğini düşünmüyorum net olarak görüyorum.
Stadın isminin de RTE olacağını hiç sanmıyorum ama 15 Temmuz stadı gibi bir şeye hazırlıklı olun derim. Hiç belli olmaz.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen oyle bu siyasi gercekler ortadayken ve trabzonspor bundan zarar gormusken siyasetin elinde oyuncak olmusken bunlarin dile getirilmesinden dogal birsey yok ve nedense bunlardan rahatsiz olan insanlar hep ayni siyasi goruse mensup olanlar yani vicdanlariyla partileri arasinda kalip partilerini tercih edenler diger bir degisle trabzonspor ile siyaset arasinda kalip siyaseti tercih edenler..valla bu konular onlar istesede tartisilcak bu forumda istemesede bunun boyle olmasini biz degil siyasiler istediler olaylari onlar buraya getirdi..bu forum trabzonspor forumuysa en azindan burada trabzonsporun menfaatleri herseyin ustunde olmalidir gercek ve tuzel kisilerde kurumlarda buna dahil ..rahatsiz olanlar zamaninda dusunecekti bunlari..ortada bir gercek varken bu her yerde herzaman karsiniza cikacaktir ne kadar kacarsaniz kacin onun icin bu konular burda tartisilirken bosuna gerginlik yaratmaya gerek yok, son derece dogal bunlarin burda tartisilmasi..
Ama bu konuyla ilgili bir konu başlığı açılmalı..
Genelde tapatalk kullanarak giriyorum ve konu açmayı bilmiyorum.
Birileri açarsa ben de birşeyler yazmam isterim.
Birçoğumuz isteriz.
Eğer ülkede forumlarda dahi olsa siyaset konuşmak yasaklanmasıysa (ki konuşacağımız şey siyaset değil, Trabzonsporla ilişkilenen siyaset) burada konuşmak ve karşıt görüşlerin fe neler düşündüğünü bilmek isterim.
Fikri ya da bilgisi olmayanların da bilgilenmesini...
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesigara yasağımı sen bizi öldürcen mi açık havada bile yasak işin suyunu çıkardılar iyice benim sağlığımı çok düşünüyorsa devlet sigara gelene kadar neler var. Trabzonspor gibi kanser sebebi bir takımı izlerken sigara dumanı kimseyi kanser etmez merak etme
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleganita da baslik ac
Bilen birisi ya da forum yönetimi yaparsa daha iyi olacaktır.
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik Direktör konusunda bile birbirimize girerken bir de siyasete girersek burada zerre huzur kalmaz. Ortak paydamız Trabzonspor olmalı ama olamıyor.
Eskiden Trabzon da önce Allah sonra Peygamberimiz gelirdi. Onlardan sonra Trabzonspor gelirdi. Şimdi sıralama çok değişti.
Kimsenin inancını sorgulamak bana düşmez ama ihaleler çıkar ilişkilerinin günü kurtarma çabalarının Trabzonspor un önüne geçtiğini düşünmüyorum net olarak görüyorum.
Stadın isminin de RTE olacağını hiç sanmıyorum ama 15 Temmuz stadı gibi bir şeye hazırlıklı olun derim. Hiç belli olmaz.
Burası bir fikir beyan etme, tartışma ortamı.. Burada da konuşmayacaksak nerede konuşacağız.
Düşündükleriniz ve gördüklerinize katılıyorum ancak susmak ve zamana bırakmak pek çare olmuyor gibi..
Stadın ismi konusunda halen daha fikrim,
Sponsor ismi ve Avni Aker olmalı.
Örnek: Turkcell Avni Aker stadyumu...
Avni Aker ismi bizim stadımızla özdeşleşmiştir... Sadece bir tribüne ya da komplexteki bir alana verilerek unutturulmamalıdır.
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl açılıyor, bilmiyorum.
Bilen birisi ya da forum yönetimi yaparsa daha iyi olacaktır.
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her konunun değerlendirilme aşamasında siyasi analiz yapılabilir. Bu bir kitleyi itham etmediği, partizan söylem içermediği, hakaret, küfür, aşağılama vb. unsurlar barındırmadığı sürece zaten serbest.
Eskiden bu konuda daha katıydık, doğrudur. Gelişmeler sonucunda bu konuda ipleri biraz gevşetmek durumunda kaldık. Olay bizim kontrolümüzün çok dışında... İpin ucunu kaçırmamak kaydıyla tolerans gösteriyoruz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda siyaset konuşmak için "Ganita'da başlık açmak" gibi bir uygulamamız yok.
Her konunun değerlendirilme aşamasında siyasi analiz yapılabilir. Bu bir kitleyi itham etmediği, partizan söylem içermediği, hakaret, küfür, aşağılama vb. unsurlar barındırmadığı sürece zaten serbest.
Eskiden bu konuda daha katıydık, doğrudur. Gelişmeler sonucunda bu konuda ipleri biraz gevşetmek durumunda kaldık. Olay bizim kontrolümüzün çok dışında... İpin ucunu kaçırmamak kaydıyla tolerans gösteriyoruz.
Ama bence sırf bu konunun konuşulacğağı bir başlık daha faydalı olabilir.
Futbolda siyaset..
Siyasetin futbola müdahalesi
Ve benzeri başlıklarla bu konular konuşulursa, hem diğer konular bölünmemiş hem de daha geniş ele alınmış olur diye düşünüyorum ( düşünüyorum dedikçe hamdi geliyor aklıma)
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederim hocam..
Ama bence sırf bu konunun konuşulacğağı bir başlık daha faydalı olabilir.
Futbolda siyaset..
Siyasetin futbola müdahalesi
Ve benzeri başlıklarla bu konular konuşulursa, hem diğer konular bölünmemiş hem de daha geniş ele alınmış olur diye düşünüyorum ( düşünüyorum dedikçe hamdi geliyor aklıma)
Ama bu durumun önüne malesef geçilememekle birlikte, bir zaman sonra karşılıklı olarak ideolojik tartışmaların içine giriliyor ve de hakaret ve küfürler havada uçuşuyor.
Bahsettiğiniz gibi ayrı bir başlık açıp,siyasetin tartışılması durumunda neler olacağını tahmin bile demiyorum.
Evet,bunun olması gerekiyor ama malesef olası bir siyaset başlığının açılması halinde veya buna izin verilmesi halinde çok ciddi tartışmalar,kalp kırıklıkları,küfürleşmeler olacaktır.
Bunlar oldu,zaman zaman hala oluyor...
Malesef çok zor...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike sürecinin ilk dönemlerinde, Akyazı stadına isim verilmesi konusu gündeme geldiğinde, insanlar haklı olarak bir şekilde siyaset konuşmak zorunda kaldılar bu başlıklar altında.
Ama bu durumun önüne malesef geçilememekle birlikte, bir zaman sonra karşılıklı olarak ideolojik tartışmaların içine giriliyor ve de hakaret ve küfürler havada uçuşuyor.
Bahsettiğiniz gibi ayrı bir başlık açıp,siyasetin tartışılması durumunda neler olacağını tahmin bile demiyorum.
Evet,bunun olması gerekiyor ama malesef olası bir siyaset başlığının açılması halinde veya buna izin verilmesi halinde çok ciddi tartışmalar,kalp kırıklıkları,küfürleşmeler olacaktır.
Malesef çok zor...
Ama biz takım olarak ilk tel örgüleri kaldıran, futbolda birçok ilki yapan, Önder olan takımız..
Bunu da yapabilmeli ve seviye atlamalıyız.. Belki başkalarına da örnek oluruz...
Umarım bir çaresi bulunur...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike sürecinin ilk dönemlerinde, Akyazı stadına isim verilmesi konusu gündeme geldiğinde, insanlar haklı olarak bir şekilde siyaset konuşmak zorunda kaldılar bu başlıklar altında.
Malesef çok zor...İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle haklısınız.. Üzülerek söylesem de evet sadece bize mahsus değil, bizim tüm halkımız bu konularda yetersiziz..
Ama biz takım olarak ilk tel örgüleri kaldıran, futbolda birçok ilki yapan, Önder olan takımız..
Bunu da yapabilmeli ve seviye atlamalıyız.. Belki başkalarına da örnek oluruz...
Umarım bir çaresi bulunur...
hem yazilanlar kapali kalir hemde davetsizler araya girip ortaligi karistiramaz
forumun bu yeni bölümüde kullanilmaya baslanmis olur"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum