İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi mesajda bunu gördünüz
baskan bile oraya hastane istemiyor, ama devlet yaparsa yapar
eski yönetim bu karari verdi orayi elden cikararak
önemli olan isremeyiz demek degil, önemli olan oraya yapilmamasi icin gecerli bir neden bulmak. o da yok
bu noktadan sonra ancak yogun lobbi faliyeti bunu önler, o da zor son aciklamadan sonra
yapilirsada yapilanla yasamayi bilmek gerek, yapilani degerlendirebilmek icin
küstüm diyip kenara cekilirsen kayip edersin
Alan çok büyük diyorsunuz da, o ortadaki yeşil alan ses geçmesin diye bırakılmış olmasın?Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
Fotoğrafta belirttiğim alandaki yapı çatının alt kısmındaki boşluğu çok iyi kapatmış. Bu tarz bir şey diğer tribünlere de uygulansa da kutu gibi bir stad görünümü olsa hoş olmaz mı sizce. Heralde bunu yapmanın bir mahsuru bir zorluğu da olmaz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReis Plexiglas'dan bahsediyorum."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine en az 5 kati yük
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehemde çok gördüm gezdim. ktü de okuyan birisi olarak. hastane deyince bir bina dikip bırakmayacaklar herhalde şehir hastanesi diyorlar en aşağı 2 avni aker kadar olacak, otoparkı bahçesi falan.
geriye çok az bir alan kalıyor.
hilton garden inn ede yer kalir, baska binalarada
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki en dipten çatının en alt kısmına kadar gitse Plexiglas, azalmaz mı kaplamanın yükü?
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
hadi inşallah senin dediğin olsun ısrar etmiyorum..
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforumu oraya yaptinmi bukadar yer kaliyor
temelin merkezinde oldugundan dis cephe de olabilir, normal tasiyacaginin 3 katini tasiyacak saglamlikda yapildigini varsayarsakYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Düşünün ŞL maçımız var. Binlerce İngiliz taraftar gelmiş Akyazı' ya. Koskoca spor kompleksinin içinde kocaman bir hastane duruyor. Dünyaya rezil olcaz !
Tamam bende isterim Trabzonspor' a gelir getiren birşey yapılsın orada diye ama ortaya proje koydun da engel mi oldular ? Ayrıca hastane bu, kerane değil. Neden bu kadar tepki çekiyor anlamış değilim.
Başkanın orayı 24 saat canlı tutma planına da büyük katkısı olur. Ben nötrüm.
Ayrıca orada hastane yapılsa bile yine otel ve avm için her türlü yer bulunur. Orada hayvan gibi alan var. Hastaneli proje fotoğrafında belli oluyor zaten. Hatta biraz daha Akçaabat tarafına kaydırılabilir hastane. Yeterki ben şunu yapmak istiyorum denilsin.
2 gündür burada öyle abartıldıki; bian, Azize Yıldırım' ın Trabzonspor' un geliri fazla artmasın diye hastane talimatı vermiş olabileceğini bile düşündüm.
Haa ayrıca şu hastane Değirmendere' deki çimento fabrikasının yerine de yapılabilirdi o ayrı dava.En son kyodou tarafından düzenlendi; 13.03.2016, 04:45.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi inşallah senin dediğin olsun ısrar etmiyorum..
avm, hotel, eglence parki, yatili okullu akademi, sike aniti, .... yapilsin
malesef ensemizi karartip biseye erisemeyiz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Dün metrobüs Beylikdüzü son durak önünde beklerken iki tır geçiyordu birisi tepeleme Çim doluydu İstanbul istikametine gidiyordu diğerinde drenaj çalışmalarında kullanılan borularla doluydu dedim ula bunlar nevZat Demir'in şirketinin tırları acaba Vodafone arenaya m gidiyo diye düşündüm bi an [emoji1]
Sent from my iPhone using TapatalkSevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrica akyazida olusan bir yigilma rayli sistemin de gelmesini kolaylastiracaktir
En fazla minibüs seferi ve sayısı artar çakallar ellerini ovuşturuyor burası için belediye otobüslerine bile karşı olan "ne otobüsü biz o kadar böyük müyüz" diyen kesimden bahsediyorum.
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Başkanım şike yapanların hapis cezası alması yanlış diyordu,onları futboldan uzaklaştırmak daha doğru diyordu.Ben de aynı fikirdeyim.Demirören'e oy vermesini de kendine hiç yakıştıramadım ama tek başına ne yapabilirdi ki?
Evet bu dolgu konusunda çok büyük yanlış yaptı ama Borsa işinde iki şirketi birleştirmesi ve Hes gibi güzel konularda da bize kazançları oldu.
Şikeden alnımızın akıyla çıkardı Tonton reisimiz ya gerisini umursamıyorum,Nevzat Başkanımın da canını yerim,o da ayrı güzel insandır.Bizi tarihin en organize şikesinden tertemiz çıkardılar,tarihler boyunca ailelerine ve camialarına engüzel mirası bıraktılar.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
Bunlar Dortmunda geldiler hiç feyz alamadan gittiler.
Koca koca bakanlar hiç mi görmediler adamların Dortmund stadyumunun yanına ne yaptıklarını falan. Trabzon Karadenizin turizm merkezi olacak diyen adamlar şehrin en güzide projesinin oraya hastane yapacaklar.
Benim amca oğlu bile geldi, bir taş duvar dizaynı gördü. İhalesini aldığı yolların kenarlarına istinat duvarı olarak dizdirecek aynı şekilde.Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
Şehir hastanesi nin akyazıya yapılmasını desteklıyorum. insanların rahtça ulaşabileceği bir nokta da. alan oldukça geniş. stadyum ile alaklı olmayacak. hastane mimarisi ayrı bi guzellık katacak. sanayı alanının kamulastırma parası ıle oraya hastane yapılır. sanayı denilen yer karman çorman. oyle bi noktada hastane akıl işi değil. hastane mutlaka akyazıya yapılmalı.
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforumu oraya yaptinmi bukadar yer kaliyor
temelin merkezinde oldugundan dis cephe de olabilir, normal tasiyacaginin 3 katini tasiyacak saglamlikda yapildigini varsayarsak
Yorum
Yorum