İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ustanin vaadlerinden biri de acilis macini dunyaca unlu bir kluple yapmakdi , ne oldu derseniz tabi o da yalan oldu..milletde unutdu zaten yilan hikayesine donen stadin acilisi sonrasi; acilsin da nasil acilirsa acilsina bagladi millet..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUstanin vaadlerinden biri de acilis macini dunyaca unlu bir kluple yapmakdi , ne oldu derseniz tabi o da yalan oldu..milletde unutdu zaten yilan hikayesine donen stadin acilisi sonrasi; acilsin da nasil acilirsa acilsina bagladi millet..
Yorum
-
Şayet öyle bir niyet varsa açılış maçında rezil olmaya gerek yok. Ya şimdi -son durumu bilmiyorum- açsınlar ya da 2.yarı...Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen de her seferinde yenilgiye, korkaklığa alıştın ki, oynanmasın diyorsun. Sana da alkış, vallaha alkış. Çık bakalım şimdi işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarın çim konusundaki eleştirisi son derece haklı maalesef. Profesyonel bir kulüpte bu tür hatalar nasıl olabilir akıl almıyor.
Yorum
-
fenerbahçe maçının avni akerde oynanması ve akyazı'da oynanaması arasında çok büyük bir maddi getiri farkı olur.hatta biraz kıpırdanıp adana ve başakşehir galibiyetiyle girseler o haftaya reklam çağrı atmosfer falan derken maç günü il dışından gelecek taraftar köylerden gelecek taraftar kenetlenmiş bir şehir ile ürün satışından çok iyi bir ciro bile yapılabilir.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
Yorum