resmen komedi.kimse olur böyle şeyler falan demesin .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Bu arada sadece malzeme kullanımının yanlış olmasının yanında kimse kusura bakmasında net bir şekilde iş becerisizliği ve rant uğruna dandik malzeme kullanma vs gibi başka bir boyutuda var işin. Allah hayatını kaybedenlere rahmet eylesin Vodafone arenanın çatısının tam dibinde tonlarca patlayıcı patladıda sapasağlam durdu çatı bir deliği bırak ufak gerilme dışında deforme bile olmadı membran örnek üzücü bir olaydan fakat Trabzonda her zaman esecek ağır rüzgarların daha ilkinde toz oldu çatımız biraz sorgulayıcı olun hakkınızı yedirttirmeyin bence hak yiyeni görmemekte en az hak yiyen kadar kötü kalp gerektirir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Yillik kirasi 12 milyon olan bir stadin ilk ruzgarda catisi ucuyor ilk yagmurda milletin kafasina yagmur yagiyorsa 4 tarafi kapali oldugu halde vay halimize daha cok skandal yasanir burda..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Daha hizmete girmesinin üzerinden 4 ay geçmiş,yapımında milyonlarca lira ve uzun yıllar harcanan bir komplekste bu tarz hataların olması kabul edilebilir değil.Rezillik.En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 09.05.2017, 22:26.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok kez yazdigim gibi
insaat daha bitmedi, birlesim noktalari kaynak yapilmadigindan gücler daha paylasilmiyor
yani sistem kilitlenmedi, parcalarda tek basina rüzgari cekemedi...
catiyi galpan yapti
bilmiyorsaniz atmayin bari
Şu membran kaynatma işinı sıcak zamanlarda tam bitirselerdi burada sanki çatı uçmuş gibi yaygara koparmak için dört gözle fırsat kollayan tayfaya fırsat vermemiş olurlardı,ben ciddiye almam bu tipleri,bunlara bağlantı için belli bir hava sıcaklığı olması gerekirdi,o yüzden sistem tam kilitlenmedi desen de anlamaz,çatı uçtu der.
Yapacak bir şey yok,adamların hayatı bu,kötülük yaymak için yaratılmışlar sanki,dur bir olayı anla desen onu da yapmazlar.- Memento mori
Yorum
-
Kopyala yapıştır stad denildi.Mainze düşünülen stad bize yamandı.Burda o stadın çok zarar göreceği hep dile getirildi...
Mühendis falan değiliz ama göz var nizam var...Mainze düşünülen aynı projeyi kalkıp Karadenizin yanı başına yaparsan bunların olması normal..
O membranlar daha çok yırtılır.Bizim yalaka tayfası da Yarabbi Şükür der geçerler...
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn çok bundan korkuyordum,bağlantılar olumsuz hava şartları nedeniyle tam sabitlenmeden ve sistem kilitlenmeden aşırı bir rüzgar yüklenmesinde sökülür mü diye,maalesef olmuş.
Şu membran kaynatma işinı sıcak zamanlarda tam bitirselerdi burada sanki çatı uçmuş gibi yaygara koparmak için dört gözle fırsat kollayan tayfaya fırsat vermemiş olurlardı,ben ciddiye almam bu tipleri,bunlara bağlantı için belli bir hava sıcaklığı olması gerekirdi,o yüzden sistem tam kilitlenmedi desen de anlamaz,çatı uçtu der.
Yapacak bir şey yok,adamların hayatı bu,kötülük yaymak için yaratılmışlar sanki,dur bir olayı anla desen onu da yapmazlar.
Mühendislik işlerinden pek anlamam ama ortada 'teslim edilmiş' bir projenin 'çatısının yırtılması-kopması veya parçalanması' durumu var.Sonuç olarak projenin belli bir teslim tarihi var ve bu tarihte iş,olması gerektiği gibi teslim edilmeli.Eğer edilmezse böyle sorunların çıkması ve sonucunda eleştirilerin yapılması anormal bir durum değil.Ya planlanan zamanda her şeyi halledip öyle açacaklardı ve bu tarz sorunların önüne geçeceklerdi,ya da bu kompleksi çok büyük iş başarmış gibi lanse edip açmayacaklardı,eksiği var açmaya müsait değil diyeceklerdi.
Stad açılmış,neredeyse 10 maç oynanmış.Şu noktada membranlar böyle parçalanırsa insanların 'çatı uçmuş gibi yaygara koparması' normaldir.O membranların akıbetinin böyle olması ne yaygara kopartanların,ne de işin teknik kısmını bilip de elinden bir şey gelmeyen taraftarın suçu.Şu görüntü membranlar kaynatılmadan,iş tam bitirilmeden teslim edenlerin,'sonradan hallederiz ya ne olacak' diyenlerin suçu.Ben olayı okudum,anlayabildiğimi anladım.Hava membranları kaynatmaya müsait değilse benim taraftar olarak yapacak bir şeyim yok.Tonlarca para veriyoruz şu stadı kullanmak için kulüp olarak.Kimse kusura bakmasın hata var işte.En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 09.05.2017, 23:44.
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMühendislik işlerinden pek anlamam ama ortada 'teslim edilmiş' bir projenin 'çatısının yırtılması-kopması veya parçalanması' durumu var.Sonuç olarak projenin belli bir teslim tarihi var ve bu tarihte iş,olması gerektiği gibi teslim edilmeli.Eğer edilmezse böyle sorunların çıkması ve sonucunda eleştirilerin yapılması anormal bir durum değil.Ya planlanan zamanda her şeyi halledip öyle açacaklardı ve bu tarz sorunların önüne geçeceklerdi,ya da bu kompleksi çok büyük iş başarmış gibi lanse edip açmayacaklardı,eksiği var açmaya müsait değil diyeceklerdi.
Stad açılmış,neredeyse 10 maç oynanmış.Şu noktada membranlar böyle parçalanırsa insanların 'çatı uçmuş gibi yaygara koparması' normaldir.O membranların akıbetinin böyle olması ne yaygara kopartanların,ne de işin teknik kısmını bilip de elinden bir şey gelmeyen taraftarın suçu.Şu görüntü membranlar kaynatılmadan,iş tam bitirilmeden teslim edenlerin,'sonradan hallederiz ya ne olacak' diyenlerin suçu.Ben olayı okudum,anlayabildiğimi anladım.Hava membranları kaynatmaya müsait değilse benim taraftar olarak yapacak bir şeyim yok.Tonlarca para veriyoruz şu stadı kullanmak için kulüp olarak.Kimse kusura bakmasın hata var işte.
Sorun tamamen olaya 'bakış niyeti' ile alakalı,adam gelmiş burada Türklere kin kusmuş gitmiş,Türk mütaahitleri bugün dünyanın her yerinde birinci sınıf işler yapıp,teslim ederken,Krassnador stadı,Havalimanları gibi dev projeleri alıp teslim ederken,geliyor buraya kusuyor ve gidiyor.
Ne diyeyim?Dünya üzerinde sayılı bir kompleks yapan insanları,çatıdaki teknik bir konu nedeniyle ve onlarla alakaları yokken gömeyim mi?- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin kötü tarafı da bu işte,bu kadar basit bir nedenle stadı ikinci devre açamayız deseler bu sefer de becerip stadı açamadılar olacaktı.
Sorun tamamen olaya 'bakış niyeti' ile alakalı,adam gelmiş burada Türklere kin kusmuş gitmiş,Türk mütaahitleri bugün dünyanın her yerinde birinci sınıf işler yapıp,teslim ederken,Krassnador stadı,Havalimanları gibi dev projeleri alıp teslim ederken,geliyor buraya kusuyor ve gidiyor.
Ne diyeyim?Dünya üzerinde sayılı bir kompleks yapan insanları,çatıdaki teknik bir konu nedeniyle ve onlarla alakaları yokken gömeyim mi?
Burada esas soru,Türk müteahitlerin işlerine yurtdışında 'namus meselesi' hassasiyetinde sarılırken kendi ülkemizde,hadi dar manada 'kendi stadımızda' neden bunun tam tersi özende olduklarıdır.Salt 'bu kadar paraya bu kadar köfte' mantalitesinden farklı bir durum olduğunu en az benim kadar siz de biliyorsunuzdur bence.Akyazı stadının bütçesi Krasnodar stadı kadar olsaydı,üç aşağı beş yukarı yine bu sorunları yaşayacaktık.Bu varsayımı yapmamın sebebi de yine,sicillerine baktığımda Türk müteahitlik firmalarıdır.Bu noktada benim eleştirdiğim konu da esasen budur.Neden Krasnodar stadını parmakla gösterirken Akyazı stadımızda membranların parçalanmasını konuşmak zorundayız? Neden bu stad esas açılması gerektiği sezondan 1 sezon sonra yarım yamalak açılmıştır?
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMühendis arkadaşlar yorumlayabilir mi? Bunun sorumlusu tam olarak kim? Yanlış nerede yapıldı?
Yorum
Yorum