Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acilis macini fener maciyla yapmak büyük bir ekonomik kayip olacaktir. Cunku bu stadin bu yil kapali gişe olacaği iki tane maç var birisi acilis maçi digeri fener maci. Bu iki maç gelirini tek maça indirmek istemez yönetimimiz. Adana maçina ne yapip edilip stat yetistirilmeliydi.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şamil Ekinci başkanımız olmasaydı, Trabzonspor Trabzonspor olamazdı
      %100 katılıyorum hocam
      Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fenerbahçe işte dünyaca ünlü. Şikeyle nam saldılar iyice...
        Bir de afiş yaptırıyormuşuz 'Dünyanın en büyük şikecisini getirdik Akyazı açılışına' gazetelere boy boy reklamlar,fena fikir değil.
        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          CANINAKURBAN_2.jpg
          [ATTACH]11627[/ATTACH]
          Gece maçları tek kelime ile efsane olacak. Şampiyonlar ligi yakışır bu görüntüye

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Çim konusunda daha fazla tatava yapmaya gerek yok. Kabul çok amatörce yaptılar ama şimdi kendini toparlamis görünüyor. Haftasonu futbol oynanır.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu Sommers turuncu bir adam değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum.

Yorum

• Kale arkalarının bu kadar uzak olmasına hiç gerek yoktu gerçekten yazık olmuş. Bazı arkadaşlar düzeltilebilir bir hata olduğunu düşünsede bence 2-3 metre için hiç bir yönetim bu maliyetin altına girmeyecektir. Yazık oldu açıkçası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Sommers turuncu bir adam değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum.
                  Aynen...
                  CBiMifpWEAAhAHx.jpg

Yorum

• disisleri bakanligindan heyet gezmis stadyumu
                    sanirim katae emirini nasil misafir edilecegi planlamasi icin
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.12.2016, 03:02.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      feneri akyazıya gömer açılışların en kralını yaparız
                      Zar zor kıçı kırık bi maç kazandık diye öyle havalara girdiniz ki hiç iyi havalar değil bunlar..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kale arkalarının bu kadar uzak olmasına hiç gerek yoktu gerçekten yazık olmuş. Bazı arkadaşlar düzeltilebilir bir hata olduğunu düşünsede bence 2-3 metre için hiç bir yönetim bu maliyetin altına girmeyecektir. Yazık oldu açıkçası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        bende yeni yapıldığı için daha yakın olmasını isterdim ama uzak sayılmaz reklam panoları da gelince daha yakın bir görüntü ortaya çıkar birde kamera açası, kale arkasında en önde duran bir seyirci halı saha maçı izliyormuş yakınlığında hisseder kendini, led panolar gelince sentetiğin kötü görüntüsü de kaybolur, birde ntvspor ya da ligtv tanıtımıydı spiker tribünler sahaya yakınlığıyla dikkat çekiyor türkiye nin tribünleri sahaya en yakın stadyumlarından biri olacak diyordu
                        En son Süper Golcü tarafından düzenlendi; 08.12.2016, 01:32.
                        2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                        2021-2022
                        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• fener maçında açılış yapılırsa 41bin kişi ile, avni akerdeki 5-7 ev sahibi maçtan elde edilen gelirden fazlasını alırız sanıyorum ekonomik olarak öyle de bakmak lazım
                          2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                          2021-2022
                          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Açılış Maçında yenilirsek bir de bu farklı olursa on yıl fenerlilerin laflarıyla uğraşırız.

Ey gidi başkanımız sponsorumuz sayesinde dünyaca ünlü takımla yapacaz demişti.
                            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Açılış Maçında yenilirsek bir de bu farklı olursa on yıl fenerlilerin laflarıyla uğraşırız.

Ey gidi başkanımız sponsorumuz sayesinde dünyaca ünlü takımla yapacaz demişti.
                              Harbi sponsor yok şuan

Yorum

• Neden korkuyorsunuz bu kadar anlamadım şikeci maçıyla açılsın stadyum ve yeneriz

Yorum

Yükleniyor...
                                X