Acilis macini fener maciyla yapmak büyük bir ekonomik kayip olacaktir. Cunku bu stadin bu yil kapali gişe olacaği iki tane maç var birisi acilis maçi digeri fener maci. Bu iki maç gelirini tek maça indirmek istemez yönetimimiz. Adana maçina ne yapip edilip stat yetistirilmeliydi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞamil Ekinci başkanımız olmasaydı, Trabzonspor Trabzonspor olamazdıOnur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe işte dünyaca ünlü. Şikeyle nam saldılar iyice...- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCANINAKURBAN_2.jpg
[ATTACH]11627[/ATTACH]
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Sommers turuncu bir adam değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum.
CBiMifpWEAAhAHx.jpg
Yorum
-
disisleri bakanligindan heyet gezmis stadyumu
sanirim katae emirini nasil misafir edilecegi planlamasi icinEn son selcuk tarafından düzenlendi; 08.12.2016, 03:02."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefeneri akyazıya gömer açılışların en kralını yaparızI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkalarının bu kadar uzak olmasına hiç gerek yoktu gerçekten yazık olmuş. Bazı arkadaşlar düzeltilebilir bir hata olduğunu düşünsede bence 2-3 metre için hiç bir yönetim bu maliyetin altına girmeyecektir. Yazık oldu açıkçası.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Süper Golcü tarafından düzenlendi; 08.12.2016, 01:32.2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
2021-2022 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
Açılış Maçında yenilirsek bir de bu farklı olursa on yıl fenerlilerin laflarıyla uğraşırız.
Ey gidi başkanımız sponsorumuz sayesinde dünyaca ünlü takımla yapacaz demişti.Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılış Maçında yenilirsek bir de bu farklı olursa on yıl fenerlilerin laflarıyla uğraşırız.
Ey gidi başkanımız sponsorumuz sayesinde dünyaca ünlü takımla yapacaz demişti.
Yorum
Yorum