Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Genel olarak başlığı takip ediyorumda birşey göremedim. Bu saha kenarları ne renk olacak. Yani saha ile seyirci arasında kalan pist. Birebir aynı renk işlenebilir mi?
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Kendisinden özür dilerim ismini hatırlayamadım ama yedek kulübesinin iki sıra olmasını öneren, yada o şekilde olmasını isteyen bir üyemiz vardı.

Fotoğraf gördüm de tam anlamıyla öyle olmuş, çok da şık olmuş gerçekten.

Kendisi mesajımı okuduğunda alıntılarsa sevinirim, merak ediyorum kim olduğunu

Her zamanki gibi rengi yine eleştirilebilir ama dizayn olarak Türkiye'de bir ilk.

BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• [MENTION=42048]Yakarmoz61[/MENTION]

Mainz stadi ile ilgili yazdigin kisim bana ise once yazilani anlayarak okumani, sonra ahkam kesmeni oneririm.

Ben Mainz begenmedi de reddetti mi demisim yoksa o baska birsey mi? Anlamadigin bir kisim varsa sor aciklayalim, yakistirma yapmak yerine

Daha dune kadar bu sayfalarda mainzin begenmedigi sirk cadiri diye bu stadi BEGENMIYORDU cogunluk simdi ise forumdaki ortak kabul tam tersi diyorum..umarim anlamissindir simdi.
        En son ESER tarafından düzenlendi; 23.11.2016, 17:05.

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ertan Abi, stadi sahsim adina ben de begeniyorum.elestiri yi dusmanca saldiri olarak alip savunmaya gecenleri benim sozum. Elestiri olacak,farkli fikirler ortaya cikacak ki yanlisliklar gorulsun giderilsin. Bu sayfalarda ayni tornadan cikmis gibi surekli ayni seyleri tekrarlamak ve kapali devre hasbihal etmenin ne stadyuma ne de bu foruma en ufak bir katkisi olmaz.
          Eserim aynen öyle,çok haklısın,durum aynen bu olması lazım
          ama şuna dikkat etmek lazım,
          10 luk profil demir ile kaynak yapıp yedek kulübesi yapıldı sizde bununla övünün diyene tepki veriliyor,
          sizler genel anlamdaki tepkilere itiraz edince 10 luk profil demirciler ve revocan lar sizden kuvvet alıyor
          bunu iyi ayırt etmeniz lazım,yoksa üstteki düşüncen hepimizin düşüncesi.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• illa her tasarımda açık renk mavi kullanılacak diye birşey yok. bazen koyu mavi kullanmak istenir. renklerimize saygisizlik değil bu.

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O kadar ilgilisinizki saha kenarına led takılmadığını görmüyorsunuz
              Yok Mainz beğenmemiş reddetmiş
              Buradaki tartışmaların çoğu nedeni bilgisizlik
              Mainz Mainz maliyeti yüksek diye vazgeçti
              Bunun yanında birkaç model vardı

Adam yedek kulübesi için destan yazmış
              Sevgilisine öyle uzun mektup yazmaz insan
              Ne bu kin nefret şiddet Celal ..
              Kimse stadımız Emirates oldu demiyor
              Çöplükte oldu demiyor
              Eksiği yok mu var mı var çok mu mühim değil
              Eksiği olmayan stad var mı yok
              Evet bazı özensizlikleri oldu Tokinin
              Çim işinde battılar
              Çatı olayı tüm inşaatın planını alt üst etti
              Sonuçta yüzdük kuyruğuna geldik
              Bırakın şu işin zevkini heyecanını yaşayalım nedir bu gürültü
              Takım iyi değil eziliyoruz doğranıyoruz
              Kimsenin bunlara sesini çıkardığı Yok
              Bırakında 5 yıldır beklediğimiz şu zevki yaşayalım
              Millet Yeni stadın zevkini yaşar
              Biz bi stad yaptırdık yedek kulübesine destan yazıyor adam
              O kafa nasıl bi kafa yahu
              Hiçbirimizde psikoloji kalmadı ama biraz relax olmamız gerekiyor
              Enerjimizi ve tepkimizi doğru yönlendirmemiz gerekiyor
              5 yıldır AkyazıKültür ve Spor Kompleksi sayfasını yönetiyorum psikoloji denen birşey kalmadı
              Sondajdan prekastlardan çatıdan bugünlere geldik
              Biraz sakin biraz işin şovuna odaklanın bu kadar strese gerek Yok ömrümüz bitti
              yakarmoz kardes.. senin kadar ilgili olamayacagimiz kesin. senin kadar ordan burdan 4 bir yandan resim gonderilen ( paylas diye ) biri olmadigimiz icin, senin kadar iyi bilmiyoruz. affola
              u will need justice at the end..

Yorum

• Çimler düzelmiş sanki.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu baslikta soyle bir durum var, once bir ortak kabul olusuyor ve bu olcekte degerlendirme ve oneriler serbest. Aksi istikamete yonelen fikirler ve yorumlar sorunlu kategorisine aliniyor bundan birkac sene evvel en moda soylem "Mainz taraftarinin bile begenmedigi cadir tipli stadyum" du. O zamanlar stadyumu begeneni linc ediyorlardi. Simdi de tam tersi. Ya surasinda sanki bir gariplik var diyosun.. Sen nasil elestirirsin, nasil begenmezsin diye tepesine biniyorlar adamin. Arkadaslar yapilan elestirileri puskurtmekle kulube sahip ciktiklarini ve desteklediklerini dusunuyorlar ama destekledikleri seyin toki ve onun bastan savma isciligi oldugunun farkinda degiller muhtemelen.
                  abi Allahina sen sunu yapma

burda binlerce kisi begenmedigini yaziyor birsey elestiriyor hic bisey demiyoruz

nede hakkimiz olsun, zevk meselesi sonucta, bisey demeye

adamin mesajini bi oku

benim begenmeme direk laf sokuyor

birde yapici olsun derken profili ise katiyor

su mesaji tekrar bi oku

İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adamlar 10'luk profil borudan kaynakla yedek klübesi yapti, nasil begenmezsiniz? ayip.

twitter'da millet bi tarafiyla gülüyor yedek kulübesine.
                  benmi oluyorum simdi insanlari yönlendirmek isteyen

revulotion jedi gibi üyeler neler yazmadi, bir kere degerlendirme yazmadim (birkere begenseniz sasirirdim disi)

dogru görüp algiliyorsam, misafir tribünü önünede led bunner ran dösendi
                  yani 360° tamamlandi

@ESER

bende bu projeye karsiydim
                  cok iyi hatirliyorum o dönemide

en büyük nedenimiz bize sorulmamasiydi
                  bugün bordeaux a yapilan proje ozaman en begenilendi...

lakin ozamanda bugünde herkesin serbest yazdigini iddia ediyoru, sadece artik daha bilincli yaziliyor
                  10 yilda ögrendiklerimizin eseri

serbest yazilmasaydi bukadar sayfa ilerlemezdi zaten

takimsiz forumlardan daha hizli ilerliyoruz, bir kisitlama olsa burada niye yazsin millet, alternatif bolca varken

En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.11.2016, 00:58.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION]
                    Benim elestirdigim konu forumdaki donemlik,mevsimlik degiskenlige.iki yil once stadin projesine,mimarina,catisina sovuluyordu.sirk cadiri diyen mi ararsin, ortaya komplo teorileri atanlar mi ararsin.ne ararsan vardi.ya bir dakika arkadas stadyum o kadar da kotu degil diyeni linc ediyorlardi.Simdi ise mantik yine ayni mantik ama sadece mevsim degisti. O gunlerde begenmemek modaydi,simdi ise stadi kosulsuz sahiplenmek ve elestirileri puskurtmek. Yapilan her elestiri hakli yada dogrudur diye bir iddaam da yok.sadece birakin insanlar yazsin,cizsin diyorum.insanlari yazdiklari cizdikleri icin tutaka edip hemen linc etmeye gerek yok diyorum.

Yorum

• Renk konusunda gs ne kirmizisini kullaniyor ne sarisini yine de bizim kadar konusmuyorlardir renk mevzusunu.

Barcelona turuncu ve pembe forma giyiyor beyler hatirlatirim.
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çift sıra koltuk gerçekten güzel ve özel görünüyor ancak koltuk sayısı biraz fazla değil mi herkes öne otursa ayakta kimse kalmaz gibi geldi bana 11e13 koltuk yerine 8e6 gibi bir oran daha doğru ve yerinde olmaz mıydı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        takımın tamamı burda oturacak heralde.. zaten sahada geziniyolar burda otursalar da aynı..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yedek kulubesi cidden kotu olmus ya. Yanindaki yarim duvar falan hic guzel gozukmuyor. Koltuklar bence de iyi. Keske daha modern bi kulube yapilsaydi. Seffaf degil de siyah falan ne biliyim ya.

Bu haliyle koltuklar iyi kalani kotu. Modifiyeli sahin gibi bir goruntusu var.

Yorum

• Valla ben yedek kulübesini çok beğendim koltuk renklerini koltukları da süper olmuş. Formada asıl rengimiz daha güzel ama bu tarz şeylerde ton çok da önemli değil bence.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Her yerin de bordo mavi boyanmasi gerekmiyor. Biraz sadelik lazim stada.

Sanki orda tasarimdan mimariden anlamayan zevksiz bi mudur var da o surayi mavi burayi bordo yapin diye kafasina gore soyluyor. Bir mimarin falan boyle zevksizlik yapicagini dusunemiyorum.

Bu stadin renklerinin onceden planlandigini sanmiyorum sanki is ilerlerken
                              Isciler mudure
                              "Mudurum ne renk yapalim?" diyor.
                              Mudur de "tavani bordo duvarlari mavi yapin ha su aralara da logo yapistirin" diyor.

Tuvaletler de rezalet soyunma odasi da.

Neyse toki ciksin aradan bi de yonetim belki duzeltir.

Yorum

• tribunler uzak ama bir kaç kritik hamle ile fazla hissedilmez gibi duruyor, sıcak bir atmosfer olacak sanki. zaten o boşluklarda işi olan olmayan bir sürü insan gezer, dolu gözükür. tamam estetik harikası değil ama bence farklı bir stad, diğer tokı stadlarına benzemiyor. burası bizim evimiz diyerek sahiplenmekten gocunmam.

hunharca edeceğim konu kamera acisi olacak, bir çok maçı evden izleyeceğim için en çok o konuyla ilgileniyorum. yonetimle görüşme fırsatı olan varsa bu konuya dikkat etsinler. ufak bir araştırma ve dikkatle cozulebilecek bir konu. konya stadı gibi uzaklardan izlemeyelim maçları.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X