Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• solbek ve sağ açık mevkilerimize denk geliyor o problemli alan, transfer şart.

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1)Fenerbahçe
      490.296
      2)Galatasaray
      455.024
      3)Beşiktaş
      417.291
      4)Atiker Konyaspor
      111.958
      5)Trabzonspor
      111.526

Takım iyi olsaydı şimdi pasolige 150 bini aşmıştık ,
      yada Konya gibi bizdeki avm lerde belli miktar alışveriş yapana passolig verse idi çoktaaaaan geçmiştik
      yada şehir dışındaki tarfatarlar bu olaya ciddi baksa idi
      bunların hepsi top ve çizgi denklemi ile alakalı
      BMN KOCAELİ

Yorum

• Stadın ufak tefek revizyonları kaldı. Onlar hallolur, kafayı takmayın.
        Mühim olan takımın düzelmesi
        Gülmeyi un unuttuk yahu
        Bu kadar kötü bir sezon daha önce yaşamadım
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abartmayın arkadaşlar olay tamamen fotoğrafın çekim açısı ve lenslerle alakalı. Tabii bir de sahanın yanlış yerinden çekilmiş. şöyle iyi çıkan yerlerden yataydan veya çok uzaktan çekilmiş bir foto olsa daha güzel anlaşılırdı çimlerin durumu.
          Tamam da sorun göze güzel gelip gelmemesi değil ki çimler berbat diyecem çim yok ortada. Yanlış yerinden çekilmiş demişsiniz de o yanlış yerde top oynanmayacak mı ?
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam da sorun göze güzel gelip gelmemesi değil ki çimler berbat diyecem çim yok ortada. Yanlış yerinden çekilmiş demişsiniz de o yanlış yerde top oynanmayacak mı ?
            kale arkasi oldugunu yazdim arka sayfada
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Zemin on numara olmuş eski günleri yad ediyoruz
              Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Traktör ne yapacak acaba? Çim için yeniden ekim, dikim ya da gübreleme olabilir mi?
                En son merdeme tarafından düzenlendi; 05.12.2016, 17:47.

Yorum

• Bence patates ekimi yapılacak
                  Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• rezalet ksıımlar diğerlerine nazaran geç düzeliyor hepsi bu abartmayın .
                    Hatırlarsanız böyle bir resim de vardı
                    şuan eleştirdiğiniz kısımlar benım kırmızı cıne aldıgım kısım ve sahanın en alt kısımları .
                    o alt kısımlar çizgi dısında kalacak zaten . geç düzelsede olur sıkıntı yok
                    61

Yorum

• Buldum.

Traktör şu galiba:

2001 yılından beri Türkiye ‘de futbol sahalarında lider marka olan SHIBAURA Çim bakım traktörleri referans lideridir.Shibaura, sessiz, üç silindirli,su soğutmalı güçlü dizel bir motora sahip – Ön Ekipman Bağlantı Askısı (Opsiyonel)
                      İstenildiğinde Dört tekerden çekişli çim bakım traktörleridir.
                      İstenildiğinde Devreye Alınabilir 4×4
                      Hidrostatik Şanzıman Seçeneği
                      Standart 540 Arka – Orta Kuyruk Mili
                      Tek-Çift Etkili Hidrolik Çıkışı – Orijinal geniş taban çim lastikli
                      Hidrolik Direksiyon – Dar dönüş açısı
                      Hafif çime zarar vermeyen ağırlık. Sadece 1 kg/cm²deki yer basıncı – Ön PTO (Opsiyonel)

Yorum

• Bu yapılan beceriksizlikle ilgili neden bi yetkili konuşmuyor acaba yönetim ne yapmaya geldi

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yazdığım her cümle ironi içerir demeyi unutmuşum.

Yorum

• Bu cimlerdeki rezaleti hala cözemedim rize ve besiktasin cimleri böyle degil bı ısı duzgun yapamıyoruz

Yorum

• 3 günde serilmesi gereken çimi 2 haftada serdikleri için çimler öldü. Tüm bunların meali budur. Aksini iddia eden olacağını da sanmıyorum artık. O fotoğrafları stada asmakla olmuyor işte.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Saha kenarındaki suni çim mi ne olduğu belli olmayan malzemeler çok kötü duruyor.Umarım tamamı serilince düzeltilecektir.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X