solbek ve sağ açık mevkilerimize denk geliyor o problemli alan, transfer şart.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1)Fenerbahçe
490.296
2)Galatasaray
455.024
3)Beşiktaş
417.291
4)Atiker Konyaspor
111.958
5)Trabzonspor
111.526
Takım iyi olsaydı şimdi pasolige 150 bini aşmıştık ,
yada şehir dışındaki tarfatarlar bu olaya ciddi baksa idi
bunların hepsi top ve çizgi denklemi ile alakalıBMN KOCAELİ
Yorum
-
İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabartmayın arkadaşlar olay tamamen fotoğrafın çekim açısı ve lenslerle alakalı. Tabii bir de sahanın yanlış yerinden çekilmiş. şöyle iyi çıkan yerlerden yataydan veya çok uzaktan çekilmiş bir foto olsa daha güzel anlaşılırdı çimlerin durumu.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam da sorun göze güzel gelip gelmemesi değil ki çimler berbat diyecem çim yok ortada. Yanlış yerinden çekilmiş demişsiniz de o yanlış yerde top oynanmayacak mı ?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
rezalet ksıımlar diğerlerine nazaran geç düzeliyor hepsi bu abartmayın .
Hatırlarsanız böyle bir resim de vardı
şuan eleştirdiğiniz kısımlar benım kırmızı cıne aldıgım kısım ve sahanın en alt kısımları .
o alt kısımlar çizgi dısında kalacak zaten . geç düzelsede olur sıkıntı yok
61
Yorum
-
Buldum.
Traktör şu galiba:
2001 yılından beri Türkiye ‘de futbol sahalarında lider marka olan SHIBAURA Çim bakım traktörleri referans lideridir.Shibaura, sessiz, üç silindirli,su soğutmalı güçlü dizel bir motora sahip – Ön Ekipman Bağlantı Askısı (Opsiyonel)
İstenildiğinde Dört tekerden çekişli çim bakım traktörleridir.
İstenildiğinde Devreye Alınabilir 4×4
Hidrostatik Şanzıman Seçeneği
Standart 540 Arka – Orta Kuyruk Mili
Tek-Çift Etkili Hidrolik Çıkışı – Orijinal geniş taban çim lastikli
Hidrolik Direksiyon – Dar dönüş açısı
Hafif çime zarar vermeyen ağırlık. Sadece 1 kg/cm²deki yer basıncı – Ön PTO (Opsiyonel)
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam da sorun göze güzel gelip gelmemesi değil ki çimler berbat diyecem çim yok ortada. Yanlış yerinden çekilmiş demişsiniz de o yanlış yerde top oynanmayacak mı ?
Yorum
-
3 günde serilmesi gereken çimi 2 haftada serdikleri için çimler öldü. Tüm bunların meali budur. Aksini iddia eden olacağını da sanmıyorum artık. O fotoğrafları stada asmakla olmuyor işte.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Saha kenarındaki suni çim mi ne olduğu belli olmayan malzemeler çok kötü duruyor.Umarım tamamı serilince düzeltilecektir.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum