Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Masanın üstünde bir reklam çalışması var. Yattara'nın olduğu bir görselde "BEN DE VARIM!" yazıyor. Bu çok büyük ihtimal yeni stadyumun reklamı için hazırlanan bir proje. Öyle ki bu çalışmada eski futbolcularımız kullanılacak gibi. Belki şehrin önemli isimleri; sanatçı, siyasetçi vs de yer alabilir.

Şimdilik bir ipucu var sadece elimizde

ConsqQBWgAAzcK4.jpg
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• ahmet çubukçu pikselli tasarımın yapılacağını nerde demiş
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• pixelle filan ugrasıp stadın sadeliğini ve asilliğini bozmaya gerek yok alt kat mavi üst kat bordo yapılması ve alt kat maraton kısmınada mavi koltukların oldugu yere bordo renkle TRABZONSPOR yazılsın yeterli macera aramaya gerek yok herzaman diyorum bana göre sadelik asilliktir.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ahmet çubukçu pikselli tasarımın yapılacağını nerde demiş
          Kendisiyle ofisinde gorusen bir arkadasa soylemis. Wowturkey'de paylasti gorusen arkadas. Kesin bilgi yani bu. Malesef pikselli olacak.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kendisiyle ofisinde gorusen bir arkadasa soylemis. Wowturkey'de paylasti gorusen arkadas. Kesin bilgi yani bu. Malesef pikselli olacak.
            Beyaz geçiş olmayacak inşallah di mi?
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• IMG_5937.JPG

Daha önce cevaplandi mi bilmiyorum ama bu Membranlar gecici mi yoksa kalici mi ???

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyaz geçiş olmayacak inşallah di mi?
                O konuyu bilmiyorum. Beyaz gecisi de yaparlarsa facia olur.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]9934[/ATTACH]

Daha önce cevaplandi mi bilmiyorum ama bu Membranlar gecici mi yoksa kalici mi ???
                  Kalıcı elbette gerilecek ve birlestirilecekler. Sonra da beyazlascakmis
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kalıcı elbette gerilecek ve birlestirilecekler. Sonra da beyazlascakmis
                    Alianz Arena ile ayni mi peki ? Bizimkiler cok kumasimsi duruyor

Yorum

• Bence piksel fena değil. Benim tek korktuğum merdivenleri sarıya boyatirsalar.
                      Karadenizli

Yorum

• Vodafone arenada mesela merdivenleri sarıya boyamaya başladılar.k_BJK_5106_13696430_171326379946864_1796483079_.jpg
                        Karadenizli

Yorum

• k_BJK_5106_13724474_886295421503699_344022696_n.jpg
                          Karadenizli

Yorum

• Bu sarı boya olayından kurtulamayacağız anlaşılan. Şu dünyada bir tek TFF'nin aklı çalışıyor zaten.

Yorum

• neyse cezası kessinler de bu sarı boya işine girmesinler. uymasınlar bu tff nin saçmalığına.
                              yoksa tv de sarı-mavi görüntülere hazır olun.

Yorum

• Tff nin işi gücü yok herhalde. Merdivenler sarı olacak formadaki font arial olacak ne enteresan dayatmalar be abi
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X