Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gittiğim her maçta aynı olimpiyatta kavga bile ettik oturduğu yerden çekirdek çitlerken maç izleyemiyormuş paşam bize oturun dedi biz has... diyince girdik birbirimize.
    Bizim taraftar da tamam.. Ya diğer statlarda ki diğer takım taraftarları??

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Avni Aker de maraton tribününde ayakta duranlara yapılan baskı, futbolculara yapılan baskının yanında hiçbişey. Ayağa kalkar kalkmaz dürterler, göremiyoruz oturun diye. "Ayağa kalkmayan fenerli olsun" tezahüratı kale arkasının maratonu ayağa kaldırmak için sona sakladığı banko gördüğü tezahürattır, fakat son maçlarda bu bile fayda etmemeye başladı

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim taraftar da tamam.. Ya diğer statlarda ki diğer takım taraftarları??

birde kartalsporun maçlarına giderdim eskiden açıkta aileler olurdu orda çitlerdiler ama maratonda hele bizim gibi ergensen ve bağırmassan bir daha maça almazlardı seni bedavaya arada kafana yediğin bağırsanalan şaplaklarıda ayrı tabi başkada takım bilmem aklıma geldi volkanı izlemeye gelen rüştüye karşı rüstü senin s... yesin diye bile bağırtmışlardı bizi ulan tarihimde kara leke

Yorum

• Maratondakiler de otursun tamam ayakta izleyince bizim topçular gaza gelmez muhtemelen, ama, el çarpsın, oturduğu yerden şarkı söylesin..
          Alkışlasın, top rakipteyken deli gibi yuhalayıp ıslıklasın, hakemi de aynı şekilde.. Kavga çıkınca takımına destek olsun..
          Maçın içinde olsun yani..

Evet tezahürat, besteler ve söylenen şarkılar da önemli ama o uğultu, ıslıklar, alkışlar da çok önemli ve bu görev şarkı söylemeyen gruba aittir...Yani maraton dediğimiz, çekirdekçi tayfa...

Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

gittiğim her maçta aynı olimpiyatta kavga bile ettik oturduğu yerden çekirdek çitlerken maç izleyemiyormuş paşam bize oturun dedi biz has... diyince girdik birbirimize.
            Bir de o var, ayağa kalkınca laf işitiyoruz. Karşılık versek kavga çıkacak... İşin güzel yanı J bloktan aldım nasılsa ayaktayım 90 dakka en sevdiğim
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir de o var, ayağa kalkınca laf işitiyoruz. Karşılık versek kavga çıkacak... İşin güzel yanı J bloktan aldım nasılsa ayaktayım 90 dakka en sevdiğim
              çekirdeksiz ve bir ara sanırım dortmundun kale arkalarında koltuk yoktu şuanda bilmiyorum bizede koltuksuz stad lazım kışın taşa otururum ben diyen düşünsün

Yorum

• Maraton alt kat j blok yani kamerada ilk gözüken yerde en kaliteli tribün grubumuz vira bulunmakta orda zaten kimse oturmaya bile bile bilet almamıştır etrafındaki bloklarıda ateşliyecekşerine eminim kale arkalarında zaten oturmayacak taraftar grupları var bence stadda gayet boğucu bir ortam olucak yeterki her maç oraya gidelim gerçekten seven insan gider ya oynanan oyun ne olursa olsun gerçek taraftar kendi misyonunu yerine getirir.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

çekirdeksiz ve bir ara sanırım dortmundun kale arkalarında koltuk yoktu şuanda bilmiyorum bizede koltuksuz stad lazım kışın taşa otururum ben diyen düşünsün
                  Sırf bu yüzden yağmurlu maçları çok seviyorum avni akerde, isteselerde oturamıyolar

Yorum

• Molozdaki kavşaktan döneceğime stadın ilerisindeki kavşağı kullanıyorum yakından göreyim diye, hayırlısıyla bit artık

Yorum

• Aga artık açıklasınlar da izin alalım bilet alalım habu nedi ya. Hau stadın adı ne olacak check-in yabacaz gelince
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

birde kartalsporun maçlarına giderdim eskiden açıkta aileler olurdu orda çitlerdiler ama maratonda hele bizim gibi ergensen ve bağırmassan bir daha maça almazlardı seni bedavaya arada kafana yediğin bağırsanalan şaplaklarıda ayrı tabi başkada takım bilmem aklıma geldi volkanı izlemeye gelen rüştüye karşı rüstü senin s... yesin diye bile bağırtmışlardı bizi ulan tarihimde kara leke
                        😊

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şurda mikserin üzerindeki yapının amacı nedir??

zeminin üzerine esya konmasi tedirgin edici

İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu ışıklandırma fotoğraflarda böyle ya da şimdilik böyle değil mi..?
                          Acayip göz alıyor, oynayana da izleyene de sıkıntı 😒

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Makinede öyle çıkıyor sanıyorum
                          eh yani
                          filtrlenmemis amatör cekimler
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.11.2016, 01:13.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu ışıklandırma fotoğraflarda böyle ya da şimdilik böyle değil mi..?
                            Acayip göz alıyor, oynayana da izleyene de sıkıntı 😒

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              50.YIL MARŞI diye birşey var youtube da

bu klübün seçtiği marş değil dimi 2 dk dayanamadım dinlemeye
                              Hiç 50.yıl marşı falan filan aramaya gerek yok Biz Dar Sokaklarında iyice hep bir ağızdan söylenecek hale getirtilip kullanılmalı. Gayet yeterli ve iyi daha iyisi de çok zor zaten.
                              Ha yaptırırsın bir gruba ama öyle dandik dundik değil kullanırsın. Yok yukardaki gibi bir şeyi bakın marş şarkı falan demiyorum 'ŞEYİ' kabul etmiyorum edemem de.
                              Bu marşı söyleyen Adana lı sanatcı bir kardeşimiz Trabzonspor sevdası ile karşılıksız besteleyip seslendirmiş beğenilir beğenilmez ayrı bir şey kulübün seçtiği bir marş değil.

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu ışıklandırma fotoğraflarda böyle ya da şimdilik böyle değil mi..?
                                Acayip göz alıyor, oynayana da izleyene de sıkıntı ��

Makinede öyle çıkıyor sanıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X