Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maraton uzaklık aynı sanırım gençlik spor genel müdürü öyle yazmıştı ama kale arkalarını bilemem
    Tartan pist de kahverengi olunca iyice uzak olmuş tribünler.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tartan pist de kahverengi olunca iyice uzak olmuş tribünler.
      + olarak reklam panolarının olmayışı birde çekim açısı daha fazla gibi göstermiş olabilir..
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Ufak bir matematikle hybrid işlemin ne zaman biteceğini bulalım.

Çimlerde bildiğimiz gibi paralel çizgiler var. Bir soluk bir koyu. Bundan toplamda(sayabildiğim kadar) 35 tane var.

19 kasımda hybrid işlemi biten 16 adet çizgi bulunmaktaydı.
        Bugün yani 21 kasımda ise 21 adet biten çizgi bulunmakta. Bugün 22 olur diye düşünüyorum.
        19 undan 21 'e 2 gün var. 2 günde 6 adet çizgi yapıldığına göre.
        Bu çimler PAZAR gününe kadar "tam olarak" bu işlem biter.
        Hava etmenleri haricinde tabi.
        Tabi şurasıda var konu Trabzonspor'a geldiği zaman olağan dışı şeyler olup kar bile yağar.
        İyisimi biz bunu haftaya Salı biter diyelim.
        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• şu görüntüye bakınca yeni modern bi stad havası vermiyor .. hatta hiç hava vermiyor .. bildiğin eski stadların tıpa tıp aynısı .. heleki o kırmızı olimipik tartan pist .. yukarda atılan eskişehir stadı nın görünümü için diyorum

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sayin yönetimin dikkatine;

adana maçini lütfen c.tesi'ye aldirin.

Bu güzel günde bizlerde orada olmak istiyoruz.
            Abicim o is bu saatten sonra olmaz..o tarihe göre bir sürü insan gelis gidişini ayarladi çünkü...

Yorum

• edit ..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abicim o is bu saatten sonra olmaz..o tarihe göre bir sürü insan gelis gidişini ayarladi çünkü...
                Cuma günü maça gelecek olan cumartesi günü oynanacak maça gelemiyor mu?

Bileti alanların maçtan sonra hemen döneceğini mi düşünüyorsunuz. Bilet alanların yüzde 90'ı dönüşü pazar gününe almıştır.

Kaldı ki bu yönetim de bu maçı becerip cumartesi gününe alamaz. Keşke alabilseler.

Yorum

• Stadyuma protokol açılışı için Ataürk'ün, Cumurbaşkanı'nın ve Başbakan'ın fotoğraflarını asmışlar, protokol açılışının 18 Aralık'ta olacağını söylemişlerdi, Başkan ise 9 Aralık'taki Adanaspor maçıyla açılacağını söyledi. Eğer gerçekten söylediği gibi 9 Aralık'ta maç yapılırsa orda oturanlar bir şey izleyemez, fotoğraflardan köşe üstteki tribünün büyük kısmının kapandığı görülüyor. Gerçi stadyumda 10-15 bin kişi olacağı için sıkıntı olmayacaktır, cuma günü oynanacak maçta hiç kimse 40 bin taraftar falan beklemesin. 20 bin olursa öpüp başımıza koyalım.

Yorum

• bizim stad ile Kocaeli stadını karşılaştıran oldu mu hiç?
                    Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                    Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• https://www.youtube.com/shared?ci=_8bRR0VGWXU akyazi çevresine çim ekimihydroseeding ile yapılıyor.Videosunu çekmişler

Yorum

• İlk olarak Ççağatay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://www.youtube.com/shared?ci=_8bRR0VGWXU akyazi çevresine çim ekimihydroseeding ile yapılıyor.Videosunu çekmişler
                        Çok eski bir görüntü.
                        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi

koltuklar geldi

cimdeki yaralar düzeltiliyor

Ibrahim Tüfekçi Facebook'ta. Ibrahim Tüfekçi ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha açık ve bağlantılı hale gelmesini...

İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En büyük handikap bu zaten gerisi fasa fiso
                          maclarda en büyük avantaj olacak

göreceksiniz

--------------------------------------------------

hersey böyle basladi

En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.11.2016, 17:32.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• o ayakkabimidir nedir. o ne öyle ya

ayrica koltuklar güzel ama tek sira olacak anlasilan. zaten okadar uzunlamasina olan kulübede iki sirayi kimle doldurcan.
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Benim anlamadigim...100 tane değişik bordo veya mavi rengi kullaniliyor...Çok hoş bir görüntü degil bu...bilerek mi yaptılar yoksa?
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cuma günü maça gelecek olan cumartesi günü oynanacak maça gelemiyor mu?

Bileti alanların maçtan sonra hemen döneceğini mi düşünüyorsunuz. Bilet alanların yüzde 90'ı dönüşü pazar gününe almıştır.

Kaldı ki bu yönetim de bu maçı becerip cumartesi gününe alamaz. Keşke alabilseler.
                                Hocam 2 bucuk ay önce indirimli bilet aldik..pazar günü dönüşler 2 3 kati oldugundan ve yanimda gelen arkadasimin isi gücü olmasi sebebiyle mecbur ctesi dönüyoruz...yoksa pazar günü dönmek daha mantikli ki ben tek gelsem ptesi donecektim..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X