Biliidim böyle olacağını. O ne çirkin bir görüntüdür abi ya? Loca sahipleri o ışıkları hiç açmasın bence. Kadir Has stadyumundan farkı yok oraların.
Locaların iç duvarları koltukların devam rengi olan mavi tonlarından birine boyanırsa, bir nebze bu "mesaiye kalmış plaza odası" görüntüsünden kurtulmuş oluruz.
Avni Aker'e vedayı Dolu bir statla yapmak borcumuzdur..!Tarihimize sahip çıkalım..! Gelişen süreçte taraftarlarımızla Avni Aker'imize veda ile Akyazı Spor kompleksimizin açılış tarihini belirsizlik nedeniyle paylaşamadık+++ +Bu konudaki net organizasyon tarihlerini kısa sürede Başkanımız "Muharrem Usta" kamuoyu camiamız ve taraftarımızla paylaşacaktır++ Şahsıma verilen ağır ceza bitiyor,Bende Akyazı açılış maçında Takımımız ve taraftarımızla olacağım..!
---------------------------------------
adana maci akyazidayiz da demek oluyor bu benim icin
Avni Aker
3 İstanbul takımının ve Avrupa'nın fiyakalı takımlarının mezarı
Şampiyonlukların, kupaların kazanıldığı, destanların yazıldığı mabedim
Sana veda zor olacak be Hüseyin Avni Aker'im ama adını asla unutmayacak ve daima yaşatacağız.
Mikrofonlarımız Trabzon Avni Aker Stadında
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Avni Aker ismi mutlaka yaşatılmalıdır tesislere isminin verilmesi güzel olur "Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Tesisleri" tesislerin stada yakın olan alanında park yapılacak sanırım oraya büyük bir TS logosu yapılarak ışıklandırılsa güzel olurdu.
Locaların iç duvarları koltukların devam rengi olan mavi tonlarından birine boyanırsa, bir nebze bu "mesaiye kalmış plaza odası" görüntüsünden kurtulmuş oluruz.
Gri ve beyaz tonunda ne varsa bordoya boyansın, tıpkı ana tribündeki gibi. Reklam panoları zaten aşağıya dogru sarkıtılmış, üstteki gri yerler bordoya dönerse kapanır oralar.
Edit: Aynısını Commerzbank Arenada da yapmıştılar. Oradaki gibi loca önlerine ufak çaplı tribün yapma gibi bi şansımız yok tabiki bizdeki alanın darlığı yüzünden ama kapalı bir to ile gizlenebilir localar.
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 10:49.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Ntvspor da Akyazı çekimi yapmışlar..
Türkiye'de kullanılan En kalın çim olduğunu söylüyor.
Umarım bizim iklimde iyi sonuçlar verir de güzel bir sahamız olur..
Geriye kalan iç tasarım iç mimari sorunlarını yavaş yavaş çözeriz..
Kullandıkça eksikler ve yanlışlar iyice farkedilir ve sezon sonu güzel bir çalışma ile düzeltilir..
Toki den çok bişey beklememek gerek.. Duvarlar falan yıkılmasın çatlamasın falan yeterli
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Tanjunnun yada Rıdvanın ben bizle ilgili çok aman aman objektif dışı yorumlarına şait olmadım kaldıki biz büyük bir camia ve kulübüz her büyük takımın ünlü isimleri bizim açılışımızda oynaması kadar doğal bir durum yok abartılıyor birazcıkta geniş ve insancıl bakın sonuçta ortada bir eğlence var.
Ortada eğlence var, insancıl olalım, Rıdvan ve Tanjuların açılışta olmasının hiçbir sakıncası yok, aleyhimize iş yaptıklarına da şahit olmadın ?
Ts forumunda Ts li biri tarafından yazılmış bir yorum...
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum