Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3025 sayfası açılmıyor ama foruma yanıt yazabiliyorum(Bunun gibi ). Beyaz bir sayfa olarak açılıyor. Diğer tarayıcılarda da denedim hala aynı. Bunu gören varsa Alıntı ile cevaplayabilir mi? Foruma yöneticileri buna bir çözüm bulabilir mi malum sorun bende değil gibi gözüküyor.
    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Stad gayet güzel oluyor. Benim de beğenmediğim yönleri var, fakat artısı eksisinden çok. Keşke eksi kısımları ileride düzeltilebilecek şeyler olsaydı. Mesela Locaların 3. Katı, mesela sahaya uzaklık.
      Her bahaneyi anlayabiliyorum ama 2016 yılında yapılan bir stadda tribünler ile saha arasında bu kadar mesafe olmasını aklım almıyor.
      Yöneticiler insanımızı nereye koyarsa insanımız da bir süre o yeri benimsiyor. Doğamızda var bu. Yazık oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şunu gördükten sonra, Aziz Yıldırım şüpheli ama tüpçüye davet gitmiştir diye tahmin ediyorum...

Twitter i olanlar Akyazı hesabına ve yöneticilere, bu konuyla alakalı kelime dağarcıkları yettiğince bütün düşüncülerini güzelce ifade etsinler. Belki o zaman bu saçmalığı ve rezaleti yaşatmazlar, vazgeçerler.
        Boyle bir midesizlik yapmazlar heralde.insallah asparagastir o haber

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3025 sayfası açılmıyor ama foruma yanıt yazabiliyorum(Bunun gibi ). Beyaz bir sayfa olarak açılıyor. Diğer tarayıcılarda da denedim hala aynı. Bunu gören varsa Alıntı ile cevaplayabilir mi? Foruma yöneticileri buna bir çözüm bulabilir mi malum sorun bende değil gibi gözüküyor.
          Tapatalk ile girdim. Yorumunu gorebiliyorum
          61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tapatalk ile girdim. Yorumunu gorebiliyorum
            Sorun çözüldü yinede teşekkürler..
            En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 01:54.

Yorum

• Yok devlet yapmis da o istedigini düzenler falan da öyle bir sey yok... ben onu bunu bilmem ne olursa olsun tanju manju ridvan dilmen falan açilista sahada yer alirsa top oynarsa, orostopolluktan baska bir sey degildir bu.... yönetim ona göre yumusaklik yapmasin... yalan haber oldugunu umuyorum....
              Cezâ da yemeye râziyim önemli degil, arada böyle sert tepkiler vermek lazim... baslarim fb efsânesinin Trabzonspor açilisinda top oynamasina lan...
              RTE oynasa da istemem ama en azindan Cumhurbaskani, pek bir sey diyemezsin, da ridvan nedir t.ç nedir la ?
              En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 03:58.
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Anadoluya yapılan herhangi bir staddan tek farkı hibrit çim olması görünürde sıradanlıktan bir adım ileriye götüren tek bir şey göremiyorum ama sonuç olarak stad bizim ve bu artık evimiz benimseyip sahip çıkıcaz yapıcak bir şey yok, böyle bir taraftar kitlesi olan takıma fazla bile ama böyle büyük bir kulübe yeterince yakışan bir stad olmadığını düşünüyorum.

Kardeşim kusura bakma ama herhalde Anadolu'ya yapılan stadyumlara hiç bakmadın.
                Yoksa bu sözü etmemen lazım. Bu stadyum ile diğerleri arasında ''At ile Eşek'' kadar fark vardır.
                Bu stadyumu ileriye götüren tek bir şey göremiyorum diyorsun. Madem öyle sayalım...

1. Türkiye'nin en güzel, en basık çatısı var.
                2. Türkiye'de sadece üç sahada bulunan hibrit çim var.
                3. Türkiye'de sadece üç stadyumda olan kat arası led panolar var.
                4. Tribün tasarımı ile Türkiye'nin en özgün projelerinden biri.
                5. Loca sayısı itibariyle en çok locaya sahip olan ilk üç stadyumundan biri.
                6. Kurulan teknoloji alt yapısı ile akıllı stadyum özelliği var.
                7. Anadolu Stadyumları içerisinde tribünleri sahaya en yakın stadyum.
                8. İşçilik ve malzeme kalitesi olarak Anadolu'daki tüm stadyumların önünde olan bir stadyum

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Fazlası var eksiği yok...

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anadoluya yapılan herhangi bir staddan tek farkı hibrit çim olması görünürde sıradanlıktan bir adım ileriye götüren tek bir şey göremiyorum ama sonuç olarak stad bizim ve bu artık evimiz ...................i
                  İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yoksa bu sözü etmemen lazım. Bu stadyum ile diğerleri arasında ''At ile Eşek'' kadar fark vardır.
                  Bu stadyumu ileriye götüren tek bir şey göremiyorum diyorsun. Madem öyle sayalım...

4............5..............6...............7...........8.......................
                  YAV abim sen en büyük "detayı" atlamışsın.

@furkanaltuncu

BU STAT DÜNYADA İLK VE TEK OLARAK DENİZİN ÜZERİNE DOLDURMA YAPILARAK VE DENİZE GERÇEKTEN SIFIR OLARAK YAPILMIŞTIR. Membran arası ledlerle görsel şölen olacaktır bu sadece bir stat değildir. BU türkiyenin EN İYİ SPOR KOMPLEKSİDİR. AFEDERSİN AMA
                  @furkanaltuncu GÖZÜN DOYSUN BE! Şu aşağıdaki görseli gördükten sonra hala sıradan anadolu stadı diyorsan artık sana ne demeli...

CxAb9xyWIAAZOGy.jpg
                  En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 02:06.

Yorum

• Açılış gösteri maçında kimlerin oynayacağına kulübün sözü geçmez. "Reis" kimle oynamak isterse onlarla yapar o maçı. (aziz dahil)
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

4. Tribün tasarımı ile Türkiye'nin en özgün projelerinden biri.
                      5. Loca sayısı itibariyle en çok locaya sahip olan ilk üç stadyumundan biri.
                      6. Kurulan teknoloji alt yapısı ile akıllı stadyum özelliği var.
                      7. Anadolu Stadyumları içerisinde tribünleri sahaya en yakın stadyum.
                      8. İşçilik ve malzeme kalitesi olarak Anadolu'daki tüm stadyumların önünde olan bir stadyum

Öncelikle söylediklerine senin yazdığın sırayla cevap vermek istiyorum

1. Çatının basık ancak tribünün piramit yapısı nedeniyle yeterince boğuk bir hava yaratmıyor ve bunun yanında stadın heybetinide gölgeliyor. Tabi ki bir bursa stadından çok daha güzel bir çatı ama çokta büyük bir avantaj olarak bahsedilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

2. Hibrit çim olayını zaten yazıda "hibrit çim dışında" diye belirtmiştim o yüzden geçiyorum bu maddeyi

3.ve 5. Kat arası led panoya katılıyorum güzel modern bir görüntü ancak o modern görüntüyü locaların bulunduğu apartman görüntüsüyle ne yazık ki hiç ettik o yüzden sadece led beni tatmin etmedi açıkçası, ayrıca loca sayısının fazla olması bir avantaj değil estetikten taviz verip bu kadar çok olucağına keşke bjk nin yaptığı gibi locaları biraz daha az yaparak tribün arasına gömebilseydik. Yani demek istediğin loca sayısının çok olması görüntü anlamında avantaj değil dezavantaj hatta buradaki çoğu kişinin o paralarda bir yatırımı yapamayacak olduğunu düşündüğümüzde çokta önemsenmemeli diye düşünüyorum.

4. Tribün tasarımı her zaman kullanılan piksel ama bizim avantajımız renklerimizin güzel olup buna uyum sağlamasıydı onun dışında görülmemiş güzellikte bir tasarım olduğunu düşünmüyorum.

6. Yorumumda gözle görünen özelliklerden bahsetmiştim akıllı stadyum özelliğiyle alakalı bir şey söylemedim ayrıca çokta gerekli bir özellik olduğunu düşünmüyorum

7. Sahaya yakınlığın da ne yazık ki övünülemeyecek durumda olduğunu saha çizgileri çekildiğinde hep beraber görücez ama inan bu konuda yanılmayı çok isterim.

8. Malzeme ve işçilik klitesine geldiğimizde ben stad içindeki koridor vs yerlere baktığımda herhangi bir özgünlük göremiyorum her yere logo koymak malzeme ve işçilik kalitesi değildir kendimize özgü bir soyunma odası, sahaya çıkış tünelimiz yok hepsi standart seviyede kaldı geçtiğimiz günlerde sahayı görmeyen merdivenlerden ve çim seriminden de işçilik ve özenin ne durumda olduğunu görebilirsin.

Sonuç olarak eleştirimin nedeni daha iyi olmasını istemek burda biz bizeyken eleştirimizi yapsakta dışarda emin olun başka takım taraftarına anlatırken yere göğe sığdırmıyoruz. Amacımız daha iyi olması için gördüklerimizi söylemek lütfen art niyet aramayın bu eleştiriler takıma sahip çıkmaktır.
                      [MENTION=48151]muratoztuurk[/MENTION] estetik açıdan stadın kendisinden bahsettim kompleks ve dolgu alanı olarak tabi ki en iyisi bizimki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gokdelen gecekondudan iyidir
                        Konu dışı olsun,bence gecekondu daha insancıl bazı gökdelenlerden :P
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Tanjunnun yada Rıdvanın ben bizle ilgili çok aman aman objektif dışı yorumlarına şait olmadım kaldıki biz büyük bir camia ve kulübüz her büyük takımın ünlü isimleri bizim açılışımızda oynaması kadar doğal bir durum yok abartılıyor birazcıkta geniş ve insancıl bakın sonuçta ortada bir eğlence var.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            10/11/2016

Biliidim böyle olacağını. O ne çirkin bir görüntüdür abi ya? Loca sahipleri o ışıkları hiç açmasın bence. Kadir Has stadyumundan farkı yok oraların.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Forumda istenilen şeyleri sıra sıra photoshopla yaptım

1- Çimlerin bitmiş halini görmek
                              2- Tribün merdivenlerinin "TEK"li olması
                              3- Locoların siyah bir cam ile kaplanması.

Kişisel fikrim TEKli merdiven olunca güzel gözüküyor.
                              Siyah cam veya full cam hala uygun değil gözümde.

son hal stat.jpg

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forumda istenilen şeyleri sıra sıra photoshopla yaptım

1- Çimlerin bitmiş halini görmek
                                2- Tribün merdivenlerinin "TEK"li olması
                                3- Locoların siyah bir cam ile kaplanması.

Kişisel fikrim TEKli merdiven olunca güzel gözüküyor.
                                Siyah cam veya full cam hala uygun değil gözümde.
                                gercekten güzel

bir 5- 6 bin koltuk kapasitede kazanmis oluruz
                                ins. ilerki 1-2 yil icinde bu hale dönüstürtecegiz stadyumu

ntv sporun yeni stadyum videosu

videonun orjinal linki http://www.ntvspor.net/futbol/akyazi...nfinityvideoda özellikle cim seriminde kösedeki s seklindeki cim parcalarinin henüz tirmiklarlan düzeltilmede oldugu görülüyor

büyük uzmanlarin yine erken ve kötü cekilmis resimlerden herseyi daha iyi bilme askinda yanlislari yazdigi ortaya cikmisdir

bu isde kamera acisi
                                tabi kamerada duvar gözükmez

medya bölümünüde ayirmislar, sanirim cevat kolu korumak icin

https://www.facebook.com/trabzonakyaziprojesi/?fref=ts

yasin levent
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 09:26.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X