Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadin ic tarafi olarak eksiklikler gideriliyor cok iyi. Bence artik 4-5 konu kaldi düzeltilmesi gereken.

1-Merdiven renkleri(sari olmamali turuncuyu denesinler ama bence yine iyi olmayacak)(mumkun olursa beyaz olsun)

2- 4 ana hangar kapisi (kesinlikle düzeltilebilir hatta stadi biz devraldiktan sonra 2si kapatilabilir ya da kucultulebilir)

3-Cati ucu( en kotu panolarla kapanmali)(suanki hali kotu)

4-Bence alttaki tribunler gibi ust taraftada merdiven bosluklari ikiserli degil tek olmaliydi oda düzeltilebilir.(guvenlik ve cikis sorunu olabilir ama hos durmuyor diye dedim)

5-cok onemli degil ufak bir detay bence ama locanin camlari koyu renkmi bilmiyorum ama camin kenarliklari siyah yada koyu baska bir renk olmali sonra kameradan siritmasin diye(cok ta onemli degil acikcasi) onemli olan o localari olabildigince gizlemek
    En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 25.10.2016, 16:34.
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Basindan beri bu stadin benimsenecegini ve cok begenilecegini düsünüyordum..keske projeye sadik kalinsaydi da trübünle saha mesafesi öyle kalsaydi..sahaya en yakin trübünler bizim olacakti..mükemmel olurdu bu..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Youtube kanalındaki videonun ilk 10 saniyesi 10 numara sonrası da gerçekten çok kötü olmuş.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Basindan beri bu stadin benimsenecegini ve cok begenilecegini düsünüyordum..keske projeye sadik kalinsaydi da trübünle saha mesafesi öyle kalsaydi..sahaya en yakin trübünler bizim olacakti..mükemmel olurdu bu..
          Eski projede tribün yakinligi ne kadardi abicim..

Biz locaya falan taktik en önemli hususu atladik..tribünler olabildigince yakin olmaliydi..

Yorum

• stat.jpg
            [Büyük resim için tıklayınız]
            Şşşşşşşşşşşş oooooo 1-2-3 TRABZON
            Seslerini sizde duyabiliyor musunuz?
            En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 25.10.2016, 18:13.
            "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• reklam çok erken olmuş. dandrik duruyo.üstü bile tam kapanmadı daha

Yorum

• hatirlarsaniz kale arkasi localara durmadan sallayan bie deha vardi forumda bir zamanlar

bu keyfe niye birisi para verecekmis...

seref tribününü ayiran cam takilmismiydi, yeni mi?

@Murat'

bunu hafta sonu atmisdim
                oranin düzeltildigini düsünüyorum
                zemin üzer halatlar zeminin paralelligini gözle görülür hale getirmek icindir...

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                merdivenler beyaza boyanmış sanki bir kaç yerde.
                banada ilk öyle geldi, sonra acaba kuru kalan merdivenler mi diye vaz gectim

boyasi belli bi su turuncu alan var benim gördügüm, baskasini kacirmadiysam
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.10.2016, 20:25.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yağmur yağınca hep böyle olmayacak değil mi?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yağmur yağınca hep böyle olmayacak değil mi?
                    Yagmur suyu mu ki? Test icin su basilmis gibi gozukuyor

Bu arada zemin calismasi hala devam ediyor

En son katre-i.matem tarafından düzenlendi; 25.10.2016, 20:00.
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Bu stat Antalya maçına yetişecek !
                      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• merdivenler beyaza boyanmış sanki bir kaç yerde.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          merdivenler beyaza boyanmış sanki bir kaç yerde.
                          Tam bilmiyorum ama astar boyası fılanda olabilir
                          Aşağıdaki görselde de görebilirsin. sağ üstte boya yok solda var ama tahminimce astar boya.
                          CvoKX0cWgAABVcY.jpg
                          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Stadyum dışındaki platforma düzleme işlemi mi yapılıyor?
                            Biz dar sokaklarında
                            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• stadın önü biraz sönük, insanlar merdivenlere doğru yürürken biraz ihtişam görse iyi olur. o cepheyi hareketlendirmek lazım.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                stadın önü biraz sönük, insanlar merdivenlere doğru yürürken biraz ihtişam görse iyi olur. o cepheyi hareketlendirmek lazım.
                                En basitinden stadin merdivenleri aksam goruntusu icin aydinlatma yapilabilir legia nin stadinda gormustum merdivenlerde isikla cok guzel görsellik katmislardi.
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X