Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Öyle bi kural yok
uefa belli olsun merdivenler diye bir öneri koymuş ortaya
karar federasyonların. TFF sarı diye standart koymuş kendine
her stada sarıyı zorluyorlar şartmış kuralmış gibi
akyazıda turuncu şerit denendi kulüp ısrar etmiş olacakki mavide karar kılındı
Benim bildiğim TFF ninde sarıda direttiği yok .
tek söylenen şey "açık renk bir şey olsun mümkünse" dedikleri.
tek söylenen şey "açık renk bir şey olsun mümkünse" dedikleri.
acik renk yönetmeliklerde yaziyor
ama sari olmasi icin baski yapiyorlar
bunu erol agaoglunada, gökhan saralada sorabilirsin
vodafone arenayi bile bu bu yaz boyattilar sanirim artik bu sacma inati bizim yönetim kirdi
kale arkasina beton isi basladi
gömülen alet vakuum pompasi olmali, ama emin degilim
cim kesimi durmaksizin devam ediyor
bunun en önemli nedeni laser sensörün dogal cim tanesini sentetik liflen karistirmamasi
böylece es gecilmeden her tarafda ayni yogunlukda lif ekiliyor
â€@AkyaziArena Trabzon Valisi Yücel Yavuz Akyazı Stadı'nı ziyaret etti - 20/11/2016
Eskişehirin trübün uzaklıgında birşey yok .
reklam panolarının olmaması, taç çizgisinden sonra trübünlere kadar hiçbirşeyin olmaması yayla gibi bir düzlük göz yanılması yapabiliyor .
Merdivenlerin açık maviye boyanması bence en iyi yönetimin bizde olduğu kanıtıdır. Türkiye'de merdivenlerin sarıdan farklı renkte boyanan tek yeni stadyum bizimkisi. Herşeyin en iyisi için uğraşıyorlar, buda beni aşırı şekilde umutlandiriyor...
Merdivenlerin açýk maviye boyanmasý bence en iyi yönetimin bizde olduðu kanýtýdýr. Türkiye'de merdivenlerin sarýdan farklý renkte boyanan tek yeni stadyum bizimkisi. Herþeyin en iyisi için uðraþýyorlar, buda beni aþýrý þekilde umutlandiriyor...
başkan bu tip şeylere önem veriyor, taraftarin gündemini biliyor. bu tip ayrıntıları önemsemeyen, ne farkeder canım kafasında bir başkan olabilirdi. çoğu oyledir.
Yorum