Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Eeee, skorborda Adana maçı yazdılar diye açılacak mı demek oluyor bu?
Adana maçı için biletimi aldım, ancak zerre inancım yok açılacağına. Maça kalmış 10 gün, iki gün önceden falan mı duyuracaklar acaba maç şurada oynanacak diye.
Bilmiyorum siz stat açılışı için bilet aldınız mı ama ben 5 arkadaşımla beraber 3. kez açılış için uçak bilet aldık. Aldığımız biletlerle gidip Avni Aker ' de maç izledik. Biz ve bizim gibileri yanlış yönlendirerek 1 ay boyunca çalışıp kazandığımız paraları uçak firmalarına verdirtenlere hakkımı helal etmiyorum.
**
Çağdaş kardeşim;
atmosferden kastım,herkesin oyundan,sonuçlardan inanılmaz derecede gergin olması.
*
stad açılışı için bilet almadım.
çünkü resmi olarak yönetim resmi sitemizden,
şu hafta,
şu maçta,
stadımızı açıyoruz diye bir açıklama yapmadılar.
sadece sözlü olarak yönetim olsun,basın olsun
şu açıklamaları yaptılar bunlar resmi açıklama hiç olmadı.
ilk hafta kasımpaşa maçıyla dediler sezon hazırlıklarında,
daha sonra 3 hafta osmanlı maçına yetişir dediler,
5 hafta konya maçında inşallah dediler,
milli ara girdi inşallah 7.hafta akhisar maçı denildi,
sonra rize maçı,antalya maçı dediler...
peşpeşe 2 deplasman sonra evimizde adana dediler,
ama sadece diyorlar,
bunlar resmi net açıklamalar hiç olmadı,
stadın adana maçında açılmayacak olması gibi.
**
stadın eksiklikleri,çevre düzeni konularında eksikliği olduğu söyleniyor,
takımın durumu,bizlerin tavrından dolayı,
yönetimin fb maçında da açacağını düşünmüyorum.
içimden bir ses antep maçında açılacak diyor.
**
çok samimi söylüyorum sizler adına üzüldüm.
şu an usta yönetiminin yaptığı bu sürekli erteleme gibi 2. sınıf klup idareciliğinin, iho yönetiminde yaşadığımız idarecilik facialarından ne farkı var??bu yakışmadı... çok düzgün işler yaptılar ama bu konuda bariz sınıfta kaldılar...ve hata yapmaya devam ediyolar,hala bi kesin açıklama yok ortada...çıkın net bişey deyin şu basına malzeme vermeyin... milleti mağdur etmeyin...bu kadar mı zor...7-9-11 13 her hafta millet göz göre göre kandırılmaz...haa suç tokideyse onlardan bilgiyi alıp diceksin ki bu statta epey iş var 2.yarıyı da bulabilir...idarecilik bunu gerektirir...
Yorum