Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu öneriyi geçen yıl ki Galatasaray maçından sonra ben de dile getirmiştim.
    Bence yapılması yerinde bir uygulama olur.

Benim önerim şu idi:

1. Sahaya giriş yapılan koridora sağlı sollu büyük LED TV'ler yerleştirilecek.
    2. Maç içerisinde hakemin verdiği kararları içeren kısa ''VİNE'' videoları hemen hazırlanacak.
    3. Devre arasında hakemler ve futbolcular soyunma odasına giderken o videolar o ekranlardan oynatılacak.
    4. O bölgeden geçen hakem veya futbolcu pozisyonu görünce kesinlikle ekrana bakacaktır.
    5. Yanlış kararlarını hakemin gözüne sokarsak doğal olarak vicdani bir baskı hissedecektir.
    6. Böylece hakemin takımımıza karşı olumsuz tutumu farklılaşabilir.

Bu yöntem sadece doğal bir baskı oluşturma amaçlıdır. Yoksa hatalar yine muhakkak olur.
    Teoride guzel bir fikir olsa da pratikte olmasi cok zor. Herseyden once macin goruntulerini yayinci kurulus disinda sahada oynayan kulup dahi istedigi sekilde kullanamaz,hele ki maci oynandigi sure zarfinda hic. Boyle bir taleple gitsek de bol bol etik bütük nasihati aliriz yayinci kurulustan sadece.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      50.YIL MARŞI diye birşey var youtube da

bu klübün seçtiği marş değil dimi 2 dk dayanamadım dinlemeye

Hiç 50.yıl marşı falan filan aramaya gerek yok Biz Dar Sokaklarında iyice hep bir ağızdan söylenecek hale getirtilip kullanılmalı. Gayet yeterli ve iyi daha iyisi de çok zor zaten.

Ha yaptırırsın bir gruba ama öyle dandik dundik değil kullanırsın. Yok yukardaki gibi bir şeyi bakın marş şarkı falan demiyorum 'ŞEYİ' kabul etmiyorum edemem de.
      Kulüp böyle iğrenç bir şey yaptırmış olamaz.

Yorum

Hiç 50.yıl marşı falan filan aramaya gerek yok Biz Dar Sokaklarında iyice hep bir ağızdan söylenecek hale getirtilip kullanılmalı. Gayet yeterli ve iyi daha iyisi de çok zor zaten.

Ha yaptırırsın bir gruba ama öyle dandik dundik değil kullanırsın. Yok yukardaki gibi bir şeyi bakın marş şarkı falan demiyorum 'ŞEYİ' kabul etmiyorum edemem de.
        Apolas Lermi hazırladı 2 tane bildiğim kadarıyla..Daha sonra açıklanacak.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bu yapılan korsan saçma bi olay bence
          Kulübün haberi olduğunu düşünmüyorum..
          Kusura bakmasınlar ben de müzik yapıyorum ama saygı gösteremeyeceğim İĞRENÇ ÖTESİ BİRŞEY BU

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çok teşekkür ederim farkına varmamıştım videoyu izledim duygulanmamak elde değil
            Rica ederim fakat resmi hesapları takip edelim lütfen takipci sayısı önemli sponsorluk vs işler için oralardan hemen haberdar olursun

Yorum

• Marş dediğin ağır olur diye bir kural yok ama hep bir ağızdan söylenebilmeli. Takım sahaya çıkmadan koridor da duyacak bunu. Öyle bir şey olacak ki 3-0 mağlupken bile takıma inancın tam olduğunu gösterecek.

Belki bir şarkı ama bunun en güzel örneği

Buraya bir ekleme yapayım neredeyse 30 yıldır Liverpool da şampiyon olamıyor ama her sezon stadları full ve emin olun taraftarı da futbolu bizden iyi biliyorlar ve her ne olursa olsun takımlarına inanıyorlar. Bu yüzden de benim gözümde dünyanın en iyi taraftar grubu Liverpool taraftarıdır.

Adamların yarısı kadar olsak keşke
              En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 07.11.2016, 22:36.

Yorum

• Akyazı'yı cehenneme çevirmek bizlerin elinde. Ben Maraton'da yeri alacağım, ya siz?
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ankara dan geliyoruz. başakşehir osmanlıspor gibi taraftarı olmayan proje takımlarına inat yaşasın Ankaragücü yaşasın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    12.hafta Antalya maçı pazartesi akşamı, 14.hafta Adana maçıda Cuma akşamı her iki maç günü sanki Tff tarafından bilerek planlanarak hafta içine getirilmiş gibi.Bu arada her ikisinin arasında da hemşehrimiz Gümüşhanespor ile kupa maçımız var yine hafta arası,aksilikler bir birini takip ediyor,üç maçta es geçilirse bu seferde 16.hafta Fenerbahce maçı.Çık bakalım işin içinden yönetim ne karar alacak bilemiyorum,ekonomik olarak katkısı olacaksa Akyazı hemen açılsın ama ben halen aynı düşüncedeyim Akyazı ikinci yarı açılmalıdır diyorum.
                    Düşünüyorum da , ilk maçı fb ile yapsak... Tıklım tıklım dolu ve deli bir taraftar ateşi ile...
                    Bu sene şimdiye kadar derbi maçları güzel oynadı takımımız..

O maçta fenere karşı oynanacak güzel futbol (EN AZ, bjk maçı veya gs maçının ilk yarısı), ve alınacak güzel bir skor takımı ve taraftarı nasıl bir havaya sokar???

Takımımız için hep bir kırılma anını aşmasını bekliyoruz.. Bjk ve gs maçlarında buna yakın bir ışık gördük...
                    O haftaya kadar iyice oturan takım ve form tutan futbolcularımız ile bu fenere sağlam bir tokat vurabiliriz, vurmalıyız da.
                    Bu sene o sene mi bilmiyorum ama son oynanan maçlarda takım bir enerji veriyor bana.. Olacak gibi takım.. (hakemler / masa başı oyunlar olmazsa)

Stadyumun ilk maçı olması, fener maçı olması havayı bambaşka yapar ve bizim topçular da baya motive olurlar.
                    Ama fb de fena motive olur..! Ki bu tarz durumlarda biz kötü motive olan bir takımız.. Beklenti olduğu an takıma birşeyler olur yıllardır.. Fb ise hep sakin gibi..

Zor karar, büyük risk.. Ama düşünülüp irdelenmesi gereken bir konu..
                    Açılış maçı
                    İlk maç
                    Fener maçı
                    Oturmuş takım
                    Form tutmuş topçular
                    Yorgun fener
                    ...
                    Yenilirsek çok kötü olur...
                    ...
                    İyi bir oyunla berabere kalsak da olur..
                    ...
                    Şahsi fikrim ilk maçın fener ile olmasından yana...
                    Risk olmazsa başarı da olmaz.. Ya da takım oturmadan bu riske girilmez.. Sabır sezonuna devam edilir...

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

Biz Dar Sokaklarında, bence ülkedeki en iyi beste.. Tüm taraftarlar ezbere bilmeli.. Bunun için ne gerekiyorsa yapılmalı hafta. Bence...

Ulusal tv lerde sık sık filmlerimiz dönmeli... Şarkı alt yapılı..
                      Yeni nesil için bile faydalı olacağını düşünüyorum..

Hasbelkader kader müzikle uğraşmış birisi olarak, bu bestenin üzerinde durulmalı bence..

Ülkemizde hatta Dünya da ünlü olmuş, yetenekli müzik ustalarımız var.. Bunlar da artık birşeyler yapmalı ama.. Ya bu besteyi ve müziğini, alt yapısını geliştirsinler ya da gönüllerince, taraftar duygularıyla besteler yapsınlar..

Umarım yeni mabedimizle birlikte taraftarın büyük çoğunluğu hatta tamamının birlikte söylediği bestelerimiz ve marşlarımız olur.. Taraftar organizasyonları, koreografiler yapılır.. Panayır ve eğlence günü gibi geçer umarım maç günleri...
                      Ve tabii bizde hep güzel oynayıp hep de kazanırız...

Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Fener maçı elbet güzel olur olur da... Fenerbahçe'ye en son golü 2012 de Burak atmıştı... Akıl alır gibi değil 4 senedir oynanan maçlarda bırak kazanmayı gol bile atamamışız. Böyle bir istatistik olunca milleti futboldan soğutmamak için bence Antalya maçı en iyisi olur.

Yorum

• saçma sapan marşlar yapmasınlar varsa harcayacakları para biz dar sokaklarında ya harcasınlar böyle kaliteli böyle şehri ve taraftarı anlatan bir beste daha kolay kolay çıkmaz saçma sapan çekişmelerde bırakılıp bütün gruplar ya seve seve yada başka türlü ikna edilerek söylemeli bu besteyi

unutmadan çekirdek ve her türlü yemiş kesinlikle yasaklanmalı sirk mi burası 90 dakkika çekirdek çitle topçu önüne geldimi anasına söv sen ne yaptınki o adama sövüyorsun

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            korktugumuz basimiza geldi, reklam panolarinin üstünde bosluk kaliyor ve göze batiyor.
                            Ne kadar göze batacak ? Maç boyu orayı mı izleyeceğiz...
                            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              saçma sapan marşlar yapmasınlar varsa harcayacakları para biz dar sokaklarında ya harcasınlar böyle kaliteli böyle şehri ve taraftarı anlatan bir beste daha kolay kolay çıkmaz saçma sapan çekişmelerde bırakılıp bütün gruplar ya seve seve yada başka türlü ikna edilerek söylemeli bu besteyi

unutmadan çekirdek ve her türlü yemiş kesinlikle yasaklanmalı sirk mi burası 90 dakkika çekirdek çitle topçu önüne geldimi anasına söv sen ne yaptınki o adama sövüyorsun
                              Tüm statlarda bu kadar yoğun göze batacak yoğunlukta var mı acaba bu çekirdek çitleme işi...

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tüm statlarda bu kadar yoğun göze batacak yoğunlukta var mı acaba bu çekirdek çitleme işi...

gittiğim her maçta aynı olimpiyatta kavga bile ettik oturduğu yerden çekirdek çitlerken maç izleyemiyormuş paşam bize oturun dedi biz has... diyince girdik birbirimize.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X