Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    korktugumuz basimiza geldi, reklam panolarinin üstünde bosluk kaliyor ve göze batiyor.
    eğer sıfır yapılırsa ilk sıradan görüntüyü engeller..Bursa sıfırdan yaptı. ilk 3 sıradan görüntüyü engellediğini 8cin assagida çekme zorunda kaldi
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eğer sıfır yapılırsa ilk sıradan görüntüyü engeller..Bursa sıfırdan yaptı. ilk 3 sıradan görüntüyü engellediğini 8cin assagida çekme zorunda kaldi
      kastettigim kat arasi reklam panolari, görüntüyü nasil engelliyor duvarin önünde olan sey?

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kazımın Trabzonsporu çok ama çok iyi bir kelime.Kulübe böyle misyon ve kimlik yüklememiz lazımdı zaten vardıda kaybediyorduk bu misyonu şükürkü yönetim iyi işler çıkarıyor.

https://youtu.be/WjRL2091_b0
        çok teşekkür ederim farkına varmamıştım videoyu izledim duygulanmamak elde değil
        En son amour_61 tarafından düzenlendi; 07.11.2016, 21:20.

Yorum

• Benide istanbul takımlarına sempati duyduğum küçük yaşımda Rizeden Trabzonsporlu yapan Kazım ve Kazımın Trabzonspor dur

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Antalya maçında mı açılıyor kesin ona göre uçak bileti alıcam
            12.hafta Antalya maçı pazartesi akşamı, 14.hafta Adana maçıda Cuma akşamı her iki maç günü sanki Tff tarafından bilerek planlanarak hafta içine getirilmiş gibi.Bu arada her ikisinin arasında da hemşehrimiz Gümüşhanespor ile kupa maçımız var yine hafta arası,aksilikler bir birini takip ediyor,üç maçta es geçilirse bu seferde 16.hafta Fenerbahce maçı.Çık bakalım işin içinden yönetim ne karar alacak bilemiyorum,ekonomik olarak katkısı olacaksa Akyazı hemen açılsın ama ben halen aynı düşüncedeyim Akyazı ikinci yarı açılmalıdır diyorum.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              12.hafta Antalya maçı pazartesi akşamı, 14.hafta Adana maçıda Cuma akşamı her iki maç günü sanki Tff tarafından bilerek planlanarak hafta içine getirilmiş gibi.Bu arada her ikisinin arasında da hemşehrimiz Gümüşhanespor ile kupa maçımız var yine hafta arası,aksilikler bir birini takip ediyor,üç maçta es geçilirse bu seferde 16.hafta Fenerbahce maçı.Çık bakalım işin içinden yönetim ne karar alacak bilemiyorum,ekonomik olarak katkısı olacaksa Akyazı hemen açılsın ama ben halen aynı düşüncedeyim Akyazı ikinci yarı açılmalıdır diyorum.
              Geç olsun güç olmasın
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Çimler yarına bitecek gibi inşallah..Wowturkey de gece çalışmaları yayınlanmış.
                Artık sona yaklaştık.Bir hafta hibrit işlemi sürer. Membran araları ve ledlerde döşendi mi tamamdır...
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı'da monte edilen bazı koltuklara taraftarlar sosyal medyadan isyan etmiş ve bu durum büyük tartışma konusu olmuştu. Bordo...

daha önce paylaşan oldumu bilmiyorum o meşhur koltuklar sökülmüş
                  sakin olun...

Yorum

• Çim serimi baya iyi gitmiş bugün, neredeyse bitiyor.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Trabzonspor'da hem taraftarların hem de yönetimin heyecanla beklediği Akyazı Stadı'nın yapımında sona gelindi.

Stat koltuklarının takılması, hibrit çimin serilmesi ve çevre düzenlenmesinin tamamlanmasının ardından Akyazı kapılarını bordo mavili taraftarlara açacak.

Yönetim, milli aranın ardından 21 Kasım'da oynanacak Antalyaspor maçına yetiştirmek için seferber olmuş durumda.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• 50.YIL MARŞI diye birşey var youtube da

bu klübün seçtiği marş değil dimi 2 dk dayanamadım dinlemeye

Hiç 50.yıl marşı falan filan aramaya gerek yok Biz Dar Sokaklarında iyice hep bir ağızdan söylenecek hale getirtilip kullanılmalı. Gayet yeterli ve iyi daha iyisi de çok zor zaten.

Ha yaptırırsın bir gruba ama öyle dandik dundik değil kullanırsın. Yok yukardaki gibi bir şeyi bakın marş şarkı falan demiyorum 'ŞEYİ' kabul etmiyorum edemem de.
                        En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 07.11.2016, 21:53.

Yorum

• En güzel marş,

BİZ DAR SOKAKLARINDA....
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Kombinesi olup da passolig internet sayfasından kombinesini görebilen var mı ? veyahut göremeyen var mı ?

Bu arada stadyum açılısı ne zaman olursa olsun şehirdışından gelemeyecek olanlar da olsa Trabzon o stadı hınca hınc doldurmalıdırki bize sürekli tezgah kuranlara mesajı iletmiş olalım.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              50.YIL MARŞI diye birşey var youtube da

Hiç 50.yıl marşı falan filan aramaya gerek yok Biz Dar Sokaklarında iyice hep bir ağızdan söylenecek hale getirtilip kullanılmalı. Gayet yeterli ve iyi daha iyisi de çok zor zaten.

Ha yaptırırsın bir gruba ama öyle dandik dundik değil kullanırsın. Yok yukardaki gibi bir şeyi bakın marş şarkı falan demiyorum 'ŞEYİ' kabul etmiyorum edemem de.
                              vokal o kadar kötü ki... bir sey yazacagim ancak ceza yerim. hakikaten tribune ait en guzel isleri hep vira yapti, diger taraftar gruplari vs. hic katkida bulunmadi.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                50.YIL MARŞI diye birşey var youtube da

aynen mevcut hali bile gayet yeterli

sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X