İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer sıfır yapılırsa ilk sıradan görüntüyü engeller..Bursa sıfırdan yaptı. ilk 3 sıradan görüntüyü engellediğini 8cin assagida çekme zorunda kaldi
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazımın Trabzonsporu çok ama çok iyi bir kelime.Kulübe böyle misyon ve kimlik yüklememiz lazımdı zaten vardıda kaybediyorduk bu misyonu şükürkü yönetim iyi işler çıkarıyor.
https://youtu.be/WjRL2091_b0En son amour_61 tarafından düzenlendi; 07.11.2016, 21:20.
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya maçında mı açılıyor kesin ona göre uçak bileti alıcam
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12.hafta Antalya maçı pazartesi akşamı, 14.hafta Adana maçıda Cuma akşamı her iki maç günü sanki Tff tarafından bilerek planlanarak hafta içine getirilmiş gibi.Bu arada her ikisinin arasında da hemşehrimiz Gümüşhanespor ile kupa maçımız var yine hafta arası,aksilikler bir birini takip ediyor,üç maçta es geçilirse bu seferde 16.hafta Fenerbahce maçı.Çık bakalım işin içinden yönetim ne karar alacak bilemiyorum,ekonomik olarak katkısı olacaksa Akyazı hemen açılsın ama ben halen aynı düşüncedeyim Akyazı ikinci yarı açılmalıdır diyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Trabzonspor'da hem taraftarların hem de yönetimin heyecanla beklediği Akyazı Stadı'nın yapımında sona gelindi.
Stat koltuklarının takılması, hibrit çimin serilmesi ve çevre düzenlenmesinin tamamlanmasının ardından Akyazı kapılarını bordo mavili taraftarlara açacak.
Yönetim, milli aranın ardından 21 Kasım'da oynanacak Antalyaspor maçına yetiştirmek için seferber olmuş durumda.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
50.YIL MARŞI diye birşey var youtube da
bu klübün seçtiği marş değil dimi 2 dk dayanamadım dinlemeye
Hiç 50.yıl marşı falan filan aramaya gerek yok Biz Dar Sokaklarında iyice hep bir ağızdan söylenecek hale getirtilip kullanılmalı. Gayet yeterli ve iyi daha iyisi de çok zor zaten.
Ha yaptırırsın bir gruba ama öyle dandik dundik değil kullanırsın. Yok yukardaki gibi bir şeyi bakın marş şarkı falan demiyorum 'ŞEYİ' kabul etmiyorum edemem de.En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 07.11.2016, 21:53.
Yorum
-
Kombinesi olup da passolig internet sayfasından kombinesini görebilen var mı ? veyahut göremeyen var mı ?
Bu arada stadyum açılısı ne zaman olursa olsun şehirdışından gelemeyecek olanlar da olsa Trabzon o stadı hınca hınc doldurmalıdırki bize sürekli tezgah kuranlara mesajı iletmiş olalım.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50.YIL MARŞI diye birşey var youtube da
Hiç 50.yıl marşı falan filan aramaya gerek yok Biz Dar Sokaklarında iyice hep bir ağızdan söylenecek hale getirtilip kullanılmalı. Gayet yeterli ve iyi daha iyisi de çok zor zaten.
Ha yaptırırsın bir gruba ama öyle dandik dundik değil kullanırsın. Yok yukardaki gibi bir şeyi bakın marş şarkı falan demiyorum 'ŞEYİ' kabul etmiyorum edemem de.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50.YIL MARŞI diye birşey var youtube da
Ha yaptırırsın bir gruba ama öyle dandik dundik değil kullanırsın. Yok yukardaki gibi bir şeyi bakın marş şarkı falan demiyorum 'ŞEYİ' kabul etmiyorum edemem de.
sakin olun...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum