Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Berat Albayrak gercekten cok ama cok yardimci oldu bu stat konusunda. Bu bakanin gercekte bende degeri cok farkli. Sezarin hakki sezara
    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      başkan geçen bir videoda localı apartmanın estetiği için birşeyler düşünüyoruz demişti. localı bölüm kamerada gözükmeyeceği için acaba o bölüme tüm kat aralarına borda yada mavi renk pano mu yaptırıyor. aklıma gelmiyor değil.

Burada görebilirsin kardesim. LED Bannerlar Localardan da geciyor. Üst kat aralarina neolur bilmem. Belki orayada LED Banner düsünüyorlardir, ama olursa da fazla olur görgüsüzler gibi
      !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Mebranlarin disaridan görüntüsü fena değil de icerden pek hoş gözukmuyor. ama bi onemi yok artik benim icin. taraftar artik islanmasin da estetik zevklerden taviz veririz yapacak bir sey yok.

tokinin iceriye cok onem vermedigini ben de farkettim. ozellikle tuvaletlerde epey ucuz malzeme kullanilmis. ayrica yapilan wc lerin lavabo bolumunde birkac ay once goruntusunde kulubun logolari gelisiguzel olarak basilmis olarak gormustum. sacma ve luzumsuzdu. bütünlük anlaminda bu olay acikcasi hayal kirikligina ugratti beni. yapilan statlar arasinda hakikaten tam anlamiyla hakkini veren vodafone arena oldu. Tabii bunda en buyuk etken tamamiyle kendi islerini kendi halletmeleri oldu. Yillardir stat bekliyoruz ve sabrediyoruz. Daha iyisi olur muydu? elbette. Ama biliyorsunuz turkiye de bazi seyler tam yapilmaz.
        En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 11:30.

Yorum

• o kamyonlar nasil oluyorda o plastik borulara zarar vermiyor gunlerdir bunu dusunuyorum. elastik mis tamam anladikta, ezilip buzulur bir yerden sonra catlar. yanlismi dusunuyorum. boylemi olmasi gerekiyor. ufak makinelerle halledilemezmi bu isler ? sonra bir gun isitmaya kalkarlar bakarlarki isinmiyor.. olurmu olur.

Yorum

• Stadın içi muhteşem olmuş özellikle koltuk renkleri çok iyi seçilmiş sade bordocuları dinlemedikleri için yönetimi tebrik ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadın içi muhteşem olmuş özellikle koltuk renkleri çok iyi seçilmiş sade bordocuları dinlemedikleri için yönetimi tebrik ediyorum.
              Çok doğru.
              Stadın koltuk döşeme renk seçimleri mükemmel oldu.
              Stadın içine güneş vurdu mu renkler harika duruyor
              Şimdi sıra o taraftarı inletecek vefakar TS taraftarlarında
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o kamyonlar nasil oluyorda o plastik borulara zarar vermiyor gunlerdir bunu dusunuyorum. elastik mis tamam anladikta, ezilip buzulur bir yerden sonra catlar. yanlismi dusunuyorum. boylemi olmasi gerekiyor. ufak makinelerle halledilemezmi bu isler ? sonra bir gun isitmaya kalkarlar bakarlarki isinmiyor.. olurmu olur.
                Bu tip imalatlar basınç kontrolü benzeri kayıp kaçak testleri yapıldıktan sonra kabul edilir diye düşünüyorum.

Tonaj anlamında bir şey olmaz ama ek yerlerinden gerilmeye bağlı olarak çıkabilir.
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İki fotoğraf arasındaki farka bakacak olursak, en geç yarın biter gibi duruyor kumlama işlemi...
                  İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fotografın sabah çekildiğini düşünürsek bu akşama bitmiş olabileceğini bile varsayabiliriz.

İmza : Polyanna
                  üçüncü gün bitiyor bu işlem hala bitmedi
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    üçüncü gün bitiyor bu işlem hala bitmedi
                    Kandırık çekmişler

Kahvaltıya geliyor musun?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kandırık çekmişler

Kahvaltıya geliyor musun?
                      Gelmek istiyorum da bazı durumlar var netleşsin ona göre haber vereceğim, şu an kesinleşmedi daha
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu tip imalatlar basınç kontrolü benzeri kayıp kaçak testleri yapıldıktan sonra kabul edilir diye düşünüyorum.

Tonaj anlamında bir şey olmaz ama ek yerlerinden gerilmeye bağlı olarak çıkabilir.
                        tamam bende onu diyorum zaten. bir sekilde o borulara hasar verir, yani 15 tonluk kamyondan bahsediyoruz. o borularin cani ne ki ?

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah bakanımızı başımızdan eksik etmesin, çok emekleri oldu, onlar olmasaydı böyle bir stadı rüyamızda bile göremezdik, bizim için büyük nimettir bunlar büyük.
                          İroni olduğunu anlayanlar olursa burda linç edilirsiniz...asıl demek istediğinize katılıyorum

Yorum

• Açılışa gelmeli.
                            Ekli dosyalar

Yorum

• * Ambulans girişi kirişlerinden mebran kalitesine drenaj sistemindeki vidalardan koltuklardaki ambleme herşeyi incelediniz sizlere helal olsun
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ilk parti cimler geldi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X