Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hayir önce isitma ve sogutma, sulama sistemleri
    sonra toprak ve gübre, sonra köklü cim

Video da sulama fiskiyeleri var yanlis gormediysem.

Yorum

• Evet stad 2.devre çok iyi transferlerle açılmalı.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Takımın bu haliyle bu stadyum açılmamalı, rezil oluruz. Puan durumunu toparlayalım ondan sonra, yoksa elalemin maskarası oluruz...

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• 2 ay olayı doğru mu ? Yoldan 3 5 adam çevirinde bari kulübü onlar yönetsin. Rezalete bak
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• facede indirme islemi videosu paylasildi
            https://www.facebook.com/AkyaziSporV...leksi/?fref=ts (uyari, cok sallantili cekildi, migde bulandirici etkisi var, epilepsi olanlar izlemesin)

son cikarttiginda 11 tane kaldigini saydim

yokmu bir mühendis bu bütün isi neden bukadar yavas yapildigini anlatabilecek

birkere kaldirdin kirkoylan catiyi, bütün yolu birden indirsen ne olur acaba?

36342 seyirci koltugu
            2566vip
            203 protokol
            1400 loca
            ~40511

bin koltuk 73 loca ya mal olmus, maddi büyük kazanc bence
            kaynaksiz bilgi yanlisda olabilir
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.10.2016, 02:42.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamamdır. Halletim. Büfenin çatılarına Trabzonspor logosu ve Şanlı bayrağımız eklendi.
              [ATTACH]11084[/ATTACH]

Büyük Görsel İçin Tıklayınız
              Murat gerçekten çok şahane olmuş, ellerine sağlık,
              keşke aynısını uygulasa yönetim.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Besiktas vodafonela galatasarayda Türktelekomla stadi teslim almadan anlasmislardi diye hatırlıyorum.
                Beşiktaş ın durumu çok farklı onlar devletten mali destek alarak kendisine önceden tahsis edilmiş Stadyumu yıkarak yeniden yapmıştır,yani zaten kendi kullanımlarındadır, Spor Genel Müdürlüğü, TOKİ ve Galatasaray arasında Alisamiyen Stadyumunun TOKİ ye devir edilmesi karşılığında Seyrantepe Stadyumunun yapılması için anlaşma yapılmış, Seyrantepe Stadyumu 13.01.2011 tarihinde TOKİ tarafından tamamlanarak Spor Genel Müdürlüğüne teslim edilmiş, TOKİ tarafından teslim edildikten sonra ismi Türk Telekom Arena olarak anılmaya başlanmış,30.04.2011 tarihinde Spor Genel Müdürlüğü tarafından 49 yıllığına Galatasaray a tahsis edilmiştir, yani TOKİ tarafından tamamlanıncaya kadar Seyrantepe Stadyumu olarak bilinen tesisin ismi Spor Genel Müdürlüğüne teslim edildikten sonra Türk Telekom Arena olarak anılmaya başlandı.TOKİ bir kaç hafta önce yaptığı açıklamada Akyazı Tesislerinin % 88 lik kısmının tamamlandığını açıkladı.Trabzonspor un Akyazı tesislerinde söz hakkı olabilmesi için öncelikle stadyumun tamamının bitirilerek Spor Genel Müdürlüğüne teslim edilmesini ve sonrasında Trabzonspor a tahsis edilmesini bekleyeceğiz.
                En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 18.10.2016, 11:44.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Murat gerçekten çok şahane olmuş, ellerine sağlık,
                  keşke aynısını uygulasa yönetim.
                  Bence çocuk işi gibi olmuş.
                  En son burakilic tarafından düzenlendi; 18.10.2016, 13:38.

Yorum

• Burası bu şekilde mi kalacak?

Yorum

• İlk olarak burakilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence çocuk işi gibi olmuş.
                      Ne yaptın öyle renktaş yaa,
                      çok sade, çok şık ve çok ince düşünülmüş bi uygulama,
                      zaten yerdeki vatandaş göremeyecek,
                      yukarıdan bi çekim olunca da kulübün logosu ve al bayrağımız görünecek,
                      nasıl çocuk işi anlamadım
                      boş mu kalsaydı veya ne yapsalardı oralara.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 25bin kombine satildi diye haberler vardi hicbir yonetici bunu dogrulamadi..guncel kombine rakamini gorebilcegimiz bir yer varmidir..benim aklim hala kombine sayisi 10binden bir anda 25bine nasil cikti aklim almiyor..timsaha mi geldik yine acaba..nerden dogrulatabiliriz bunu.
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne yaptın öyle renktaş yaa,
                          çok sade, çok şık ve çok ince düşünülmüş bi uygulama,
                          zaten yerdeki vatandaş göremeyecek,
                          yukarıdan bi çekim olunca da kulübün logosu ve al bayrağımız görünecek,
                          nasıl çocuk işi anlamadım
                          boş mu kalsaydı veya ne yapsalardı oralara.
                          O ts logosunu oraya koyma işi benim de aklıma gelmişti ama şimdi görünce bunu sanki 23 Nisanda okulun süslenmesi gibi gözüktü bana. Boş da durmasın ama 3 renge boyanabilir bordo mavi beyaz belki iyi olabilir. İsimlerini de bordo büfe beyaz büfe koyarsın.

Yorum

• İlk olarak burakilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O ts logosunu oraya koyma işi benim de aklıma gelmişti ama şimdi görünce bunu sanki 23 Nisanda okulun süslenmesi gibi gözüktü bana. Boş da durmasın ama 3 renge boyanabilir bordo mavi beyaz belki iyi olabilir. İsimlerini de bordo büfe beyaz büfe koyarsın.
                            Yok yok inan ki öyle değil,sen bana güven
                            Bayraktan dolayı ilk bakınca öyle çağrıştırmış olabilir sana ama bence gerçekten şahane bi detay,dediğim gibi keşke aynen uygulasalar.

Yorum

• Bence logo ve bayrak harika olmuş tabi kuş pislemezse
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burası bu şekilde mi kalacak?

Orası ne ki Murat?
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X