İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
gökhan saral demis iste 2ay daha bitmez
ilk yari avni akerde gececek
durum bu
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de geçen gün bu tabloyu koymaya çalışmıştım..
Ne kadar düşük bizim gelirlerimiz..
Şu an ki durumda nasıl yarışacaz biz bu madamlarla
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sadece isim hakki bunun 3-4 katini bize getirecek
normal bir yilda 15 katina varmaliyizEn son selcuk tarafından düzenlendi; 17.10.2016, 00:56."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewooooooowww barcelonayi gectim, arsenali bile gecmisler
televizyondan izleyenler icinde bilet parasimi aliyorlar artik
evet cem yilmaz gibisin masallah bugün
besiktas 3 senelik loca satisinlan cirosu 47m tl anca
tabi sadece 3mac vodafoneda
Ne kadar düşük bizim gelirlerimiz..
Şu an ki durumda nasıl yarışacaz biz bu madamlarla
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
destek kulelerinden ilk sira celik plakalar alinmis kimisi kaynaklara göre
drenajda bitti, zemin siradaki asama icin hazirlaniyor
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Akyazı Stadı bağlantı yollarının yıl sonunda tamamlanmış olacağını açıkladı.
gökhan saralin resti cekmesi ise yaradi gibi, her tarafda bir kipirdama var
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamen sökülmeleri ve direk temellerinin kırılması ne kadar sürer acaba?
hersey yolunda giderse, havada iyi olursa günde 2-3 plaka mümkün
17 var denilmistiEn son selcuk tarafından düzenlendi; 17.10.2016, 18:20."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamen sökülmeleri ve direk temellerinin kırılması ne kadar sürer acaba?
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDestek kuleleri sokulmeye baslandi.
Tamami ayni anda indirilecek.
10 bin vida diyorlardi. Vidalar bitti demek oluyor bu.
Drenaj bitti. Toprak seriliyor.
Uzerine cim serilecek.
Bu islemler en gec bir ay icinde bitmeli.
sonra toprak ve gübre, sonra köklü cim
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://mobile.twitter.com/AkyaziAre...498304/video/1
Video da sulama fiskiyeleri var yanlis gormediysem.En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.10.2016, 22:55."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
En son danger00 tarafından düzenlendi; 17.10.2016, 22:18.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat elerine sağlık çok güzel olmuş renktaş sen bu işte bayağı iyisin anlaşılan senden rica etsem renktaş şu stadın önündeki büfelerin çatısının birine Türk bayrağı logosu diğer ikisinede Trabzonspor logosu yerleştirebilirmisin ben o yerdeki logolara başından beri karşıyım bence o logolar o büfelerin çatılarında olmalıydı.Kendim denedim beceremedim malum paint terkşimdiden teşekkürler...
Tamamdır. Halletim. Büfenin çatılarına Trabzonspor logosu ve Şanlı bayrağımız eklendi.
akyazi.jpg
Büyük Görsel İçin Tıklayınız"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum