Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu batıdaki loca üstü, ufak tribünden görüş açısı nasıl bilen var mı? çok mu yüksek ve uzak acaba??

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fenerbahçe maçına gidenler dışında geri kalan herkes o maça gidebilecek.
      Avni Akerde oynayacağımız son maç öncesi kupa maçı var. O maçta ceza dolmuyor mu? Ceza sadece lig maçları için mi geçerli. Bilen varsa cevaplasın lütfen.

Yorum

• Ben doğu j blok en üst tam ortadan aldım
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• passo.com.tr den baktım da acaba bu bazı türibünlerin üst tarafı veya köşeleri dolu gorunuyor. acaba oralar satışa çıkmadımı yoksa rastgele kombinemi veriliyor?
          birazdan resimle kombine durumunu çıkartacağım.
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            passo.com.tr den baktım da acaba bu bazı türibünlerin üst tarafı veya köşeleri dolu gorunuyor. acaba oralar satışa çıkmadımı yoksa rastgele kombinemi veriliyor?
            birazdan resimle kombine durumunu çıkartacağım.
            Güvenlik gorevlisi polis vs icin.olabilir
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Arkadaşlar ben liseyi bu sene bitirdim sınavlara 2. Kez hazırlanıyorum öğrenci indiriminden yararlanamıyor muyum yardımcı olur musunuz?

Yorum

• Şenol Güneş'e 2002 de yapılanı şuan sen başkalarına yapıyorsun. Neden bu kadar ezilmişlik psikolojisine büründünüz. Yaptığınız yorum ve verdiğiniz cevaplarda bu psikoloji doğrultusunda. Önce yöneticileri küçümsüyorsunuz ardindan alın teriyle çalışanları. Küçük gördüğün inşaat ameleleri sayesinde bir evde oturuyorsun ve onlar sayesinde yeni stadin yapılıyor unutma. Küçümsediğin bekçi günümüzde güvenlik görevlisi bir çok yerde sen rahat oldu diye güvenliğini sağlamaya çalışıyor. Çok zeki, çok iyi giyinen ve poz veren biri olabilirsin. Bu durumda senin yönetimde olman ve başkana yardım etmen gerekir. Ancak kendini kaf dağının tepesinde gördüğün sürece yapabileceğin tek şey biryerlere gelmiş insanları klavye başında ezmeye çalışmak olur. Bu insanlarin bir hataları, zararları, yanlışları vs. varsa delilinle gelir burda açıklasın bunun uzerine tartışılır bir kamuoyu oluşturulur yönetim de varsa ciddi birşey mudahale eder mutlaka. Artık kendi içimizdeki kavgayı bırakıp guzelliklerin tadina bakmalıyız. Eksikler yok mu var tabi ki. Bunlarda nasıl düzeltilir bunu düşünelim.

Yorum

• Ben liseyi bu sene bitirdim sınavlara 2.kez hazırlanıyorum öğrenci indiriminden yararlanamıyor muyum yardımcı olur musunuz

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar ben liseyi bu sene bitirdim sınavlara 2. Kez hazırlanıyorum öğrenci indiriminden yararlanamıyor muyum yardımcı olur musunuz?
                    benim bildiğim liseden mezun olunca belli bir süre öğrenci sayılıyorsun. Gidip mezun olduğun liseden belge istemelisin.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      benim bildiğim liseden mezun olunca belli bir süre öğrenci sayılıyorsun. Gidip mezun olduğun liseden belge istemelisin.
                      Mezun olduğum lise sadece diploma belgemi verdi ama klüp öğrenci belgesi istiyor sanırım

Yorum

Mezun olduğum lise sadece diploma belgemi verdi ama klüp öğrenci belgesi istiyor sanırım
                        Aynen. Diploma bi işe yaramaz kombinede. Sen istemediğin sürece lise sana öğrenci belgesi vermez zaten. İnternetten araştır belki bulursun, liseden mezun olduktan sonra ne kadar süre öğrenci sayılıyor olduğunu.
                        En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 10.09.2016, 15:18.

Yorum

• Kombineleri Güney Kale Arkası K Blok'tan alıyoruz arkadaşlar!
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

Ben liseyi bu sene bitirdim sınavlara 2.kez hazırlanıyorum öğrenci indiriminden yararlanamıyor muyum yardımcı olur musunuz
                            liseden mezun oldugun an, ogrencilik hayatin biter. ta ki universiteye kayit yaptirana kadar.

eger ogrencilik devam etseydi, askerlige basvurup tecil etme durumun olmazdi. demekki ogrenci degilsin artik.

bir an once universiteye kapak atmaya bak.
                            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              liseden mezun oldugun an, ogrencilik hayatin biter. ta ki universiteye kayit yaptirana kadar.

eger ogrencilik devam etseydi, askerlige basvurup tecil etme durumun olmazdi. demekki ogrenci degilsin artik.

bir an once universiteye kapak atmaya bak.
                              Kardeşim zaten bu sene tek amacım üni kazanmak ama madem bi sene daha buradayım ozaman klübüme destek olayım diye kombine alıcaktım ama öğrenci olmadığımı öğrendim sanırım ortaokulda okuyan küçük kardeşime kombine alıp maç günleri kendime aktarma yapıcam. Not:Rizeliyim ve Rize'de yaşıyorum.

Yorum

Kardeşim zaten bu sene tek amacım üni kazanmak ama madem bi sene daha buradayım ozaman klübüme destek olayım diye kombine alıcaktım ama öğrenci olmadığımı öğrendim sanırım ortaokulda okuyan küçük kardeşime kombine alıp maç günleri kendime aktarma yapıcam. Not:Rizeliyim ve Rize'de yaşıyorum.
                                11 yas buyuk birine kardesim diye hitap etmekte guzelmis. bence sen liseyi tekrar oku. bosver Trabzonu falan
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X