Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kendisini desteklemesemde 500 çalışanına Trabzonspor forması hediye eden Celal Hekimoğlunu tebrik ederim.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bence de eger gercekten 20.000 kombine satildiysa (ki toplu alim vesayre yüzünden bence o kadar da yoktur) gercekten helal olsun !
      Insan kendi kendine diyor, her ne kadar basariya endeksli olmak iyi olmasa da, sayet 2-3 mac daha kazanilmis olsaydi sayi kac olurdu.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Locaların üçüncü katı olmasaydı çok iyi olacaktı. O kadar loca da satılmaz bence ilerde. Acaba orayı tribüne çevirebilirler mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Locaların üçüncü katı olmasaydı çok iyi olacaktı. O kadar loca da satılmaz bence ilerde. Acaba orayı tribüne çevirebilirler mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          keske 4 kat olsa getirisi yüksek.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            keske 4 kat olsa getirisi yüksek.
            İlk seneden sonra ben bu kadar satılacağını sanmıyorum. Kaldı ki ilk sene bile hepsinin satılacağını düşünmüyorum. Keşke satılsa. O katta kaç loca var ki? Maksimum 20.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk seneden sonra ben bu kadar satılacağını sanmıyorum. Kaldı ki ilk sene bile hepsinin satılacağını düşünmüyorum. Keşke satılsa. O katta kaç loca var ki? Maksimum 20.
              ilk sene heyecanı kombinelerin hepsi satılır ama ondan sonraki yıllarda düsmeye baslıyor bu satıs bu ülkede böyle malesef.

Yorum

• 42 ve emin ol hepsi satilmistir
                GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• catinin ic taraftan görüntüsü bir bana mi itici geliyor? eski stadlar gibi duruyor ic taraftan.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    catinin ic taraftan görüntüsü bir bana mi itici geliyor? eski stadlar gibi duruyor ic taraftan.
                    Evet iç taraftan baktığımda benimde pek içime sinmiyor acaba oraya başka birşey olacakmı diye bekliyorum ama henüz birşey yok tabi
                    & ONUR RECEP KIVRAK &
                    ^^KELEBEK^^

Yorum

• çimler italyadan mi gelecek?
                      italya ile trabzon iklimi uyumlu mu?
                      stadin yakininda bos alanlarda iklime uyumlu cimler hazirlanamaz miydi ve hazir olmazmiydi?
                      hollandadan getirilen cimlerin akibeti biliniyorken yine ayni yontemi izlemenin ne faydasi var?

membranlarin akustik emici bir ozelligi var, kaldi ki cati yapisi geregi açılar da farkli.
                      akustik için mutlaka uzman bir ekip getirtilmeli, bu kadar masrafin yaninda masrafinin esamesi okunmaz katkisi ise muazzam olur.

kat arasi led panolar anlamli degil, hem zeminde hem kat arasinda led pano cumbusu iyi olmaz, goz alir. hem pankartlar nereye asilacak o zaman?
                      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 05.10.2016, 08:03.
                      ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi
                        kat arasi led panolar anlamli degil, hem zeminde hem kat arasinda led pano cumbusu iyi olmaz, goz alir. hem pankartlar nereye asilacak o zaman?
                        Ne pankartı, taraftar grubu pankartı mı
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi
                          İlk olarak calypso tarafından gönderildi
                          membranlarin akustik emici bir ozelligi var, kaldi ki cati yapisi geregi açılar da farkli.
                          akustik için mutlaka uzman bir ekip getirtilmeli, bu kadar masrafin yaninda masrafinin esamesi okunmaz katkisi ise muazzam olur.
                          İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çimler italyadan mi gelecek?
                          italya ile trabzon iklimi uyumlu mu?
                          stadin yakininda bos alanlarda iklime uyumlu cimler hazirlanamaz miydi ve hazir olmazmiydi?
                          hollandadan getirilen cimlerin akibeti biliniyorken yine ayni yontemi izlemenin ne faydasi var?
                          Maşallah,ne çok bilgi birikiminiz var,sormak istiyorum Güney Amerikada membran çok yaygın bir kaplama malzemesi herhalde bu kadar çok bilginiz olduğuna göre.

Yorum

• Vaybe.Harbıden çok ıyı kombıne satmısız.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              catinin ic taraftan görüntüsü bir bana mi itici geliyor? eski stadlar gibi duruyor ic taraftan.
                              +1

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                20 bin kombine alan ben dahil bütün taraftara yazıklar olsun demek geliyor içimden fakat diyemiyorum.Dünyanın hiçbir yerinde bizim gibi insanlar yok.Galatasaray kötü gitti 7bin kombine sattı veya fenerbahçe'de aynı şekilde.Şöyle bir takımda bırak 20 bini 2 bin kombine satmak bile büyük bir başarı.İnsanlar resmen havaya para veriyor yinede sesimiz çıkmıyor ama ortada ne başarı var ne başaracağını hissettiren bir takım.
                                Büyüklük böyle olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X