İlk olarak ESER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bu stad 3-5 yıllık yapılmadı önümüzdeki 30 40 yıl nasip olursa burdayız.. Trabzon giderek nüfus olarak büyüyor. hergün daha fazla uçak inip kalkıyor. ilerde belki hızlı trenle iller ilçeler bağlanacak. güney çevre yolu ile nüfus 1.5 milyonu aşacak..o zaman 20 bin kişilik stad bize yetmeyecektir.şimdi 41 bin fazla gözüksede o zaman tam kıvamında olacaktır..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Şu Lincoln-Nebraska'nın Amerikan Futbolu takımı;
Şu da Lincoln-Nebraska'nın yıllık sıcaklık ortalaması, yağış(kar) ortalaması gibi bilgilerin bulunduğu link;
Bu da futbol maçlarının oynandığı stadyumUla herıfler dondi!
EBRZMZXRZQUKSWZ.20090928151816.jpgForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stad 3-5 yıllık yapılmadı önümüzdeki 30 40 yıl nasip olursa burdayız.. Trabzon giderek nüfus olarak büyüyor. hergün daha fazla uçak inip kalkıyor. ilerde belki hızlı trenle iller ilçeler bağlanacak. güney çevre yolu ile nüfus 1.5 milyonu aşacak..o zaman 20 bin kişilik stad bize yetmeyecektir.şimdi 41 bin fazla gözüksede o zaman tam kıvamında olacaktır..
Yorum
-
konyanın bursanın hatta yeri geldiğinde antalya nın bile 40 bin kişilik stadı doldurduğu yerde Trabzonspor hayli hayli doldurur o stadı arkadaşlar merak etmeyin. yeterki mücadele eden ve ne oynadığı belli olan bir takım olsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet güzel mantık, normal şartlarda iyi de işler... Ama trabzon için pek iyimser değilim...çünkü nüfusun artışıyla bizim stadın doluluk oranı ters orantılı...bundan 10-15 sene önce statta 20 bin kişileri birçok maçta görürken -ki buna başarılı olmadığımız sezonlar dahil- gitgide azalan bir taraftar kitlemiz var... Yani şehrin nüfusu 2 katına da çıksa taraftarımızdan ümitli değilim... Tabi stadyumun 40 bin kişilk olması, dolmasa bile gereklilik o ayrı konu...
Yorum
-
Konya bir futbol şehri değildir..Olmadı olamaz da..Şimdi yakaladıkları rüzgar tersine döndüğünde o stad da boş kalacak..Ama Trabzon bir futbol kenti..O stadı trabzonlular mutlaka doldurmalı...Bordo mavi formaya hasret bizim gibi başka şehirlerde yaşayanları anlasanız şehrinize her 2 haftada bir gelen bu takımı yalnız bırakmazsınız..Kötü futbol vb. bahane..Ne olursa olsun o stad dolmalı..
Yorum
-
bazı arkadaşların
konya ile ilgili tespitlerine maalesef katılamıyorum .
adamların yakaladıkları rüzgarın pek kesileceği yok .
beşiktaş karşısında da çatır çatır top oynadılar .
üstüne taraftarları eskiye oranla daha organize olmuş durumda .
milli maçların çoğunlukla burada oynanması
konya'ya ve taraftarına acayip dinanizm getirdi.
belediyesinin ve kulübün de ( aynı osmanlıspor gibi ) siyasi otorite altında faaliyet gösterdiğini unutmadan
tespitlerimizi doğru yapmakta fayda var .
evet . şimdi futbol şehri olmayabilirler ama
bu bundan sonra olmayacakları anlamına gelmez .
zira adamlar planlı programlı iş yapıyor .
ve başlarındaki başkan ve yönetimin
bizim gibi öyle aman aman devasa sorunları yok .
aykut'u da bi şekilde tuttular .
artı nerden baksan 20 bin kombineleri var .
zaten locaları konya'nın kodamanlarına önceden sattılar .
ve bunu stat açıldı açılalı yapıyorlar .
tahminim
ufak bir kıpırdanmayla
bu sene de en kötü UEFA kupasına katılırlar .
derdim konya'yı övmek değil ama
hiçbir kimseyi de fazlaca küçümsemeyelim .
zira adamlar
bu işe türk gibi başladılar.
alman gibi devam ediyorlar .
peki biz bu işin neresindeyiz ?
biz (başkanın dediği gibi )
yeni doğmuş bir bebeğiz .
ilgi , alaka , şefkat ve sevgiyle büyüyeceğiz inşallah.
ama şimdi değil .
zamanla.
sabredersek hedeflerimize bir bir ulaşacağımızı hep beraber göreceğiz .
bebeğe bazen kaşımızı çatalım ama
kötü söz veya fiziksel şlddet asla kullanmayalım.
saygılar.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleörümcek kamera sistemi neden yok türkiyede.biz istersek olabilirmi yeni statta
catida sona dogru
Facebook TrabzonsporUlann göre cimlerimiz
En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.09.2016, 07:25."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
2872 sayfa olmuş hepsini okudum aşşa yukarı .ergenekon dava dosyası gibi mübarek. 30 yıl sonra torunlarımız tekrar okusa bu forumdaki yorumları ta en baştan .acaba ne düşünürler.GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2872 sayfa olmuş hepsini okudum aşşa yukarı .ergenekon dava dosyası gibi mübarek. 30 yıl sonra torunlarımız tekrar okusa bu forumdaki yorumları ta en baştan .acaba ne düşünürler.
Yorum
Yorum