Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    suscaktım ama senin gibi takım düşmanları oldukça futbol ilerlemez. reklam filan değil haberiniz olsun diye. bak v.arenayı çizdim beşiktaş forumlarının haberi yok fifa 16 içi görüntü sanıp sevindi zavallılar. sizde aynı duruma düşmeyin diye ve sizin başkan Hacıosmanoğlu sevdiğim birisidir. Özellikle azizeye giydirmelerini çok severim. iyilikten karşılık beklenseydi, iyilik olmazdı.
    galatasaray takımının düşmanıyım hırsız ayartıcı içten pazarlıklı dost gibi gözüken en büyük düşman kulüpsünüz ts ye .

sizin futbolcularımız ayartıp çalmanız yüzünden bu haldeyiz.

başka forumlarda da deme akyazıyı çizdim sevindi zavallılar diye.bjk lileri aşağıladığına göre .

asıl sizin gibi hırsız kulüpler oldumu futbol ilerlemez.senin için konuşması kolay bizden çaldığın adamlarla şampiyon ol bunu kutla sonra futbol ilerlemezmiş. hikaye anlatma.

çiziminede ihtiyacımız yok . bi trabzonlu renkdaşımız çıkar çizer .zatende çizdiler paylaştılar diğer sayfalarda.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ronini siz en iyisi dikkate almayin

kendisi biraz camciya giren fil gibidir, istemeden bilmeden anlamadan herseyi eline yüzüne bulastirir

ins. ciziminiz yakin zamanda biter sabirsizlikla bekliyoruz
      simdiden tsk ederiz
      Teşekkür ederim 1 haftaya kalmaz biter çizim.

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      galatasaray takımının düşmanıyım hırsız ayartıcı içten pazarlıklı dost gibi gözüken en büyük düşman kulüpsünüz ts ye .

sizin futbolcularımız ayartıp çalmanız yüzünden bu haldeyiz.

başka forumlarda da deme akyazıyı çizdim sevindi zavallılar diye.bjk lileri aşağıladığına göre .

asıl sizin gibi hırsız kulüpler oldumu futbol ilerlemez.senin için konuşması kolay bizden çaldığın adamlarla şampiyon ol bunu kutla sonra futbol ilerlemezmiş. hikaye anlatma.

çiziminede ihtiyacımız yok . bi trabzonlu renkdaşımız çıkar çizer .zatende çizdiler paylaştılar diğer sayfalarda.
      Ben size zavallı demedim burada benim çizdiğimden ve oyuna atacağımdan haberiniz var, onların yoktu ve öyle sandılar hala gülüyorum gerçi nasıl istiyorsan öyle de tartışmayacağım zaten tartışmakla işim olmaz. Benim için fenev hariçi diğer tüm takımlar dosttur.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Komik gerçekten mesajlar silinmiş
        İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başlıkta temizlik yapılmasının nesi komik Fatih?

Yahu bu forumu idare etmek böyle espiri unsuru falan sanılıyorsa verelim yetkileri, kim talip oluyorsa o yapsın.

Biraz da biz geçelim perdenin diğer tarafına.
        Yukarıdaki konuşmadan sonra aşağıdakini yazman, ne derece samimi(!) olduğunu ortaya koyuyor.

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kusura bakma admin ben bu durumda üyelerin esprilerine hayır diyemem forumun düzeni bozulur sonra !!
        Burada yapılan esprilerin üyelerin birbirleriyle şakalaşmasının hala daha nasıl bir sorun teşkil ettiğini çözemedim açıkçası.
        Bu dediğin, esprilere kim gülecek sözünün mantıklı bir izahı varmıdır. ?
        Benim düşüncemde tek kelimelik izahı mevcut ben sizin izahınızı merak ediyorum.
        Sizin izahınız nedir bu kelimeyi bir yönetici neden kullanır merak ediyorum.

Dolayısıyla, gerçekten anlamadın da soruyorsan, anlatabileceğimi sanmıyorum, bende o derece bir anlatım yeteneği yok.

Anlamana ve sonuçlarını görmene rağmen bilerek soruyorsan zaten tek kelimeyle yazık.

İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bunu okuyunca aklıma şu cümle geldi:

"o kadar kolay geliyor ki oturduğunuz yerden bu kulübü yönetmek."

hani yönetimin attığı her adımı eleştiriyorsunuz, demediğinizi bırakmıyorsunuz, "böyle yönetim mi olur? bunlar işi bilmiyor acil istifa" diyorsunuz, "yönetime yönelik eleştiriler" başlığında her gün kulübü kurtarıyorsunuz ya... demem o ki iho da zamanında dışardan atıp tutuyordu, şimdi her atıp-tuttuğunu bir bir yapıyor, laflarını yiyor. şimdi forumda bu yönetimin ne takımı-davayı satmadığı kaldı, ne hainliği kaldı, ne cahilliği kaldı, daha öteye gidip hakaretler edildi defalarca. "hala iho'yu destekleyen ... ler var" akımı da hala devam ediyor.

neyse amacım tartışmak filan değil, bu vesileyle tepkimi dile getirmek istedim madem konu saptı. her şey dışardan göründüğü kadar kolay değilmiş demek ki.
        BMN Yönetimi mesela başlık açıp "Samet Türkmen Hatıra Ormanı" yapacağız deyip yapmamış mı?

Ya da "Van'daki engelli arkadaş için bir şeyler yapacağız" deyip sonra tem tersini mi yapmış?

"Şike sürecinde elimizden geleni yapacağız" deyip Yıldırım Demirören için kulis mi yapmış?

İnsanda biraz utanma olur.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Teşekkür ederim 1 haftaya kalmaz biter çizim.

Ben size zavallı demedim burada benim çizdiğimden ve oyuna atacağımdan haberiniz var, onların yoktu ve öyle sandılar hala gülüyorum gerçi nasıl istiyorsan öyle de tartışmayacağım zaten tartışmakla işim olmaz. Benim için fenev hariçi diğer tüm takımlar dosttur.
          zaten zavallı diyemessin zavallı olan hırsızlık yapanlardır.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yukarıdaki konuşmadan sonra aşağıdakini yazman, ne derece samimi(!) olduğunu ortaya koyuyor.

Dolayısıyla, gerçekten anlamadın da soruyorsan, anlatabileceğimi sanmıyorum, bende o derece bir anlatım yeteneği yok.

Anlamana ve sonuçlarını görmene rağmen bilerek soruyorsan zaten tek kelimeyle yazık.

BMN Yönetimi mesela başlık açıp "Samet Türkmen Hatıra Ormanı" yapacağız deyip yapmamış mı?

Ya da "Van'daki engelli arkadaş için bir şeyler yapacağız" deyip sonra tem tersini mi yapmış?

"Şike sürecinde elimizden geleni yapacağız" deyip Yıldırım Demirören için kulis mi yapmış?

İnsanda biraz utanma olur.
            bu laf bana mı yönetime mi?

edit: yönetime galiba ok açlık kafama vurdu.
            En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 30.06.2015, 17:25.
            #

Yorum

suscaktım ama senin gibi takım düşmanları oldukça futbol ilerlemez. reklam filan değil haberiniz olsun diye. bak v.arenayı çizdim beşiktaş forumlarının haberi yok fifa 16 içi görüntü sanıp sevindi zavallılar. sizde aynı duruma düşmeyin diye ve sizin başkan Hacıosmanoğlu sevdiğim birisidir. Özellikle azizeye giydirmelerini çok severim. iyilikten karşılık beklenseydi, iyilik olmazdı.
              Hos geldin kardeşim..
              V.arene çizimşni geçen akşam naşka bi sitede bende gördm. Malum oyunlara yama yapılıp piyasaya sürülmüş dedğm. C.tesi felan di galba.
              Çalişmani merakla bekliyorum.. kolay gelsin..

Yorum

Yukarıdaki konuşmayla senin olaya dahil olman ne alaka ?
                Yukarıdaki konuşmayla senin esprilere kim gülecek demen ne alaka ?
                Yukarıdaki konuşmayla aşağıdaki konuşmam ne alaka ?
                Bir şey diyorsun ama ne dediğini bilmiyorsun !!

Biz yapılan yanlışı dile getirdik bunların silinmesini de ben komiklik dedim.
                Asıl senin burada konuya dahil olman hele birde aşağılayıcı tavır takınarak bunu yapman senin ne kadar samimi olduğunu gösterir.

Yöneticide olsan bunu sana demek zorundayım.
                Senin bu gün takındığın tavır. YAN-LIŞ
                Konuyu daha fazla uzatmayacağım.
                Forumdaki üyelerle yarışa girmek yöneticiliğin getirmiş olduğu bir özellik değildir diye düşünüyorum..
                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 30.06.2015, 17:33.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yukarıdaki konuşmayla senin olaya dahil olman ne alaka ?
                  Yukarıdaki konuşmayla senin esprilere kim gülecek demen ne alaka ?
                  Yukarıdaki konuşmayla aşağıdaki konuşmam ne alaka ?
                  Bir şey diyorsun ama ne dediğini bilmiyorsun !!

Biz yapılan yanlışı dile getirdik bunların silinmesini de ben komiklik dedim.
                  Asıl senin burada konuya dahil olman hele birde aşağılayıcı tavır takınarak bunu yapman senin ne kadar samimi olduğunu gösterir.

Yöneticide olsan bunu sana demek zorundayım.
                  Senin bu gün takındığın tavır. YAN-LIŞ
                  Konuyu daha fazla uzatmayacağım.
                  Forumdaki üyelerle yarışa girmek yöneticiliğin getirmiş olduğu bir özellik değildir diye düşünüyorum yanılıyormuyum.?
                  Samimiyetine zerre inansam dediklerini dikkate alacağım.

Önce işini yapanlarla maytap geçiyorsun. Bu yüzüne vurulduğunda kızıyorsun, imzanı değiştirip aklınca makara yapıyorsun. İmzan değiştiriliyor yerine ")" koyuyorsun.

Konuyu daha fazla uzatmayacaksın öyle mi? Dünyaları yazmışsın zaten

Bence de konuyu daha fazla uzatmayalım.
                  Herkes kendi takındığı tavrı bir adım geriye çekilerek incelerse neyin ne olduğunu anlar.
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu tesise ek olarak orada boş gösterimi yapılan diğer dört-beş parsele de , ülkeye ve Trabzona dünya standartlarında bir altyapı tesisi kazandırmak gerekiyor.

+100 locası ile 38000 koltuklu bir stadyum , stadyumun altında yer alacak çok sayıda ticari bağımsız bölüm hazır, A takım kamp merkezi , 4 Doğal Çim ve ikisi tribünlü olmak üzere 7 antreman sahası , Yeni kulüp idari binası ve bağlantılı teşkilleri hazır.

Maddi olarak asıl külfet bunlardı ve en geç 2016 ylı başından itibaren Trabzonspor bu yeni imkanlara kavuşacak .

Bundan sonra stadyum ve doğusunu GSM'den kiralayacak Trabzonspor'un yapması gereken ek yatırımlar da örnek alması gereken standartlar FA Elit Oyuncu Performans planı doğrultusunda tesisleşme olmalıdır.

-80 sporcu ve antrenöre yerinde barınma imkanı verecek lojmanlar
                    -200 kişilik sporcu koleji ( ortaokul-lise )
                    -1 adet indoor antreman yarısahası performans geliştirme merkezi ve bir adet kapalı havuz
                    -A takım , Paf takımı ve yıldız minik kategoriler ile 1461 B takım sporcularını içerecek 200/250 sporcunun haftalık antreman programlarının yürütülebileceği ek açık sahalar
                    -Sporcu sağlığı merkezi ; ortopedi ve travmatoloji ihtisas alanı olacak, spor hastalıkları üzerine çalışacak bir klinik .
                    -Futbolcu koruma departmanı ve mentörlük hizmetleri için bağımsız idari bölüm
                    -Tribün içeren sahalardan batıdakine 5.000 kapasiteli prefabrik tribün,soyunma odaları basın tribünü ile ptt lig gündüz maçları için sertifiye edilmesi.

Bunun dışında ayrıca ; Trabzonspor iletişim ve marka yönetiminden sorumlu bir departmanın kurulması ve Trabzonspor ipTV'nin oluşturulması.

Böylesine bir futbol merkezi Trabzonspor'un hem gününü hem yarını teminat altına alacaktır. Ek yatırım maliyetleri sponsorlar üzerinden dahi karşılanabilir. Akyazıyı bir futbol adası olarak hayal ediyorum . Akyazı Trabzonspor'un dünyaya tanıtımında vitrini olabilir ve bununla kalmayıp dünyaya yeni futbolcu arzında marka kulüplerinden biri olabilir.

Aşağıdaki tesis burada bir kaç kez uzunca açıklamaya çalıştığım City 'nin Etihad kampüsü .

Sürekli dile getirmek istediğimi çok güzel bir şekilde dile getirmişsiniz.

Belki city gibi değil nantes veya bilbao gibi olması yeterli fakat biz bunu bile beceremiyoruz.

Gelirimizin %25- %35 gibi bir kısmını altyapıya aktarmamız gerekirken biz ne kadar aktarabiliyoruz acaba ?

Ben açıkçası stad sponsoru bulunursa gelirin altyapıya yatırılması ve akyazının örnek bir yer olması için çalışılması taraftarıyım.
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• bizim stadın, ciddi ciddi özenilirse aslında ortaya göz zevki açısından gayet tatmin ettirebilecek bir konsepti var. mesela ışıklandırma konusu, çok kez konuşuldu burda da...
                      #

Yorum

Samimiyetine zerre inansam dediklerini dikkate alacağım.

Önce işini yapanlarla maytap geçiyorsun. Bu yüzüne vurulduğunda kızıyorsun, imzanı değiştirip aklınca makara yapıyorsun. İmzan değiştiriliyor yerine ")" koyuyorsun.

Konuyu daha fazla uzatmayacaksın öyle mi? Dünyaları yazmışsın zaten

Bence de konuyu daha fazla uzatmayalım.
                        Herkes kendi takındığı tavrı bir adım geriye çekilerek incelerse neyin ne olduğunu anlar.
                        Kusura bakma da sen benimle maytap geçme hakkını nereden alıyorsun peki ?
                        Aynen herkes takındığı tavrı incelesin..
                        Kim kiminle maytap geçiyor görsün sayın yönetici !!

Yorum

• Arkadaşlar stadyumdan yeni resimler var;

Devamına buradan ulaşabilirsiniz: https://www.facebook.com/media/set/?...e=3&uploaded=1

Yorum

• admin yazan kişi ne gelip durmadan benim yazdığım yorumları siliyorsun sabahta aynısı yaptın iyimisin sen .admin nickli gelen.

Yorum

• Yönetici arkadaşların bazılarında zaten site değilde nasa yönetiyor edası var..

En ufak bir şeyde "oturduğun yerde salla" mesajı geliyor..

Adam sorununu dile getiriyor, komiklik yapmakla suçlanıyor, akıl sıra dalga geçiliyor..

Bunu da silin, diğerlerini de, bi ufak egolarınızdan sıyrılın..

Oturduğun yerden kolaysa Trabzon yönetimine de sallamayacaksın !
                              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• aha admin yazan geldi benim mesajlarımı hep niye siliyorsun kardeşim cevap yazarmısın .tranfer forumundada siliniyor sen geldinmi siliniyor sen siliyorsun admin yazan .

Yorum

Yükleniyor...
                                X