Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek renk bordo olmaktansa piksel olayını neden seçtiler acaba ? Bunun açıklamasını merak ediyorum, pikselin getirisi tam olarak ne ?

Görüntü açısından hoş olduğunu pek düşünmüyorum.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Acilisi buyuk yanki uyandiracaktir. Gun gectikce dahada guzel oluyor.

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maça gidecek olan adam kar kış yaz çamur fırtına sel her türlü doğal afet olsa dahi bahane etmez.Gidecek olan gider.
        Stadyumun dolması tamamen takıma bağlı skorlara bağlı.Takım iyiyse o tribün her maç dolar.Kimse rezil futbol izlemeye gitmez.Sonuçlar alındıkça tribünler dolar.Kimse parasını çöpe atmaz kusura bakmasın
        Oynadığımız iki maça bakılırsa sence stadımız dolar mı ?
        Iyi gününde oldugun gibi kötü günündede Trabzonspor senin yanindadir. Önemli olan Trabzonsporun iyi gününde oldugu kadar kötü günündede yaninda olmaktir. Iste taraftar budur. iste Trabzonsporluluk bu.

Yorum

• Trabzonspor gibi büyük bir klübün 40 bin kisilik stadi olmaliydi..20 bin ne yahu..neden dolmayacakmis..ilcelerle birlikte nerdeyse 1 milyon kisi..Türkiye genelinde 5 milyona yakin..Gurbetcileride sayarsak bjk yi yakaliyoruz..taraftar gerekli gereksiz herseyi elestirecek ama destege gelince de ortalikta yok..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Giriyorum bir gelişme var mı diye yine aynı kısır tartışmalar şaka gibi.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mükemmel is cikariyorlar

Köşeleri gördükçe sen ve korkuların aklıma geliyorsunuz
              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Giriyorum bir gelişme var mı diye yine aynı kısır tartışmalar şaka gibi.
                Geceden sabaha stadın açılmasını mı bekliyorduk? Gündem yok, gündem oluşturuyor insanlar kendine...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  olmazsa biraz beklemekte fayda var. Ya da alıp en kötü kuymak yiyip döneriz
                  Benim de planım öyle. Maça avni akerde gidip hamsiköyde sütlaç, kuymak yiyip dönücem
                  Uçak biletleri çok uygundu ben alırken. Hala öyleyse risk alıp alabilirsin 😉

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beşiktaş dışında bu sezon stadını dolduracak takım yok.

Konyaspor da stadyumunu dolduruyor.

Bu konuda Beşiktaş ile birlikte zirvedeler.

Adamları takdir ediyorum.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor gibi büyük bir klübün 40 bin kisilik stadi olmaliydi..20 bin ne yahu..neden dolmayacakmis..ilcelerle birlikte nerdeyse 1 milyon kisi..Türkiye genelinde 5 milyona yakin..Gurbetcileride sayarsak bjk yi yakaliyoruz..taraftar gerekli gereksiz herseyi elestirecek ama destege gelince de ortalikta yok..
                      Tespitler çok doğru. Olimpiyatta 61.000 taraftar geliyor da Akyaziya 41.061 taraftar neden gelmesin kı?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• ikinci skorbord

En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.09.2016, 15:53.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• GAP Arena'nın duvarı bordo-mavi, Trabzonspor'un yeni stadının duvarı "kırmızı"

Bunları söyleyince de "her şeyi eleştiriyorsunuz" oluyor. Renklerin yanlış kullanıldığını yazınca "taktınız renge" deniyor. Yanlışlar söylenince hep bir savunmacı yazılar geliyor. Eleştiri daha nasıl yapılmalı, ne şekilde yapılmalı bilmiyorum.
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Stadımız maaşallah harika oluyor az kaldı nasipse buluşmamıza.
                            DOZER CEMİL

Yorum

• [MENTION=46876]Ganzilis[/MENTION] bencede kirmizi yanlis bi renk ama belki isigin icerden yanmasindan sonra membranlardan daha koyu bi renk gecer bordo olur. Vodafone arena mesela mac esnasinda yukardaki membranlar yesil oluyo zemin yuzunden. Bekleyip gorecegiz ve boya isi sorun degil. seneye boyarlar bordoya gerekirse.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kışın sogukta 20 bin kişi zor gelir.
                                Alaska'ya mi yapiyorlar stadi?

Yorum

Yükleniyor...
                                X