Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bjk 1 sene boyunca reklam yaptı tvlerde. Resmen tvlerde stadı pazarladılar.

biz de bu konuda hiç hareket yok bile
    Reklami bjk yapmadi mi vodafone yapti .en basindan bir sponsorumuz olsaydi bize de yapilirdi bir suru reklam tvde.

Yorum

Bjk 1 sene boyunca reklam yaptı tvlerde. Resmen tvlerde stadı pazarladılar.

biz de bu konuda hiç hareket yok bile
      onu 8jk yapmadi, vodafone yapti
      bunu anlamak gerek
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Reklami bjk yapmadi mi vodafone yapti .en basindan bir sponsorumuz olsaydi bize de yapilirdi bir suru reklam tvde.

Sıkıntıda orada zaten hala bir sponsor yok ortada ve hiçbirşey belli değil. Bu da taraftarda heyecan yaratmıyor. Sonra 10000 gelse iyi diyoruz. Malını pazarlarsan para eder.

Yorum

Sıkıntıda orada zaten hala bir sponsor yok ortada ve hiçbirşey belli değil. Bu da taraftarda heyecan yaratmıyor. Sonra 10000 gelse iyi diyoruz. Malını pazarlarsan para eder.
          Senin olmayan bir evde oturmanı, adını eve vermek karşılığında finanse edecek biriyle sözleşme imzalayabilir misin?
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tespitler çok doğru. Olimpiyatta 61.000 taraftar geliyor da Akyaziya 41.061 taraftar neden gelmesin kı?

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Olimpiyata senede bir geliyoruz ama

50.Yılda Şampiyonluğaa - MuharremBaşkan
            "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senin olmayan bir evde oturmanı, adını eve vermek karşılığında finanse edecek biriyle sözleşme imzalayabilir misin?
              Yahu zaten sponsorda geç kalındı diyoruz burada. Stadın devri falan diyorsan o stadın yapılma amacı belli.. Sponsor için devri beklemek saçmalık olur. Stad 40 gün sonra açılacak kimsede doğru dürüst heyecan yok. Doğru dürüst kimsenin haberi bile yok. Demek istediğimi anlıyorsundur . Ben tvlere çıkıp boy gösterelim demiyorum. Ama stadı pazarlamak zor olmasa gerek. Sonra nie kimse gelmiyor diye ağlamayalım.

ben yönetimin bu kafayla giderse 3-4 yıl içinde kombineleri satarken zorlanacağını düşünmüyorum. Fakat bu sene bence başarısız olacaklardır.

Yorum

Yahu zaten sponsorda geç kalındı diyoruz burada. Stadın devri falan diyorsan o stadın yapılma amacı belli.. Sponsor için devri beklemek saçmalık olur. Stad 40 gün sonra açılacak kimsede doğru dürüst heyecan yok. Doğru dürüst kimsenin haberi bile yok. Demek istediğimi anlıyorsundur . Ben tvlere çıkıp boy gösterelim demiyorum. Ama stadı pazarlamak zor olmasa gerek. Sonra nie kimse gelmiyor diye ağlamayalım.

ben yönetimin bu kafayla giderse 3-4 yıl içinde kombineleri satarken zorlanacağını düşünmüyorum. Fakat bu sene bence başarısız olacaklardır.
                Yok anlamayan sensin şu an. "Resmi" bir durumdan bahsediyorum.

Senin olmayan herhangi bir şey için herhangi bir yere herhangi bir resmi imza atabilir misin?
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

sponsor 3.4 ay önceden belirlendi kardeşim.sadece devir teslim kaldı.ondan sonra açıklanacak.üstteki arkadaş da gayet güzel anlatmış,ha diyorsanki madem anlaşıldı neden açıklanmıyor.neden açıklansın ???
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    örümcek kamera sistemi neden yok türkiyede.biz istersek olabilirmi yeni statta
                    Bmn nin verdiği haberde stadımız spidercam e uygun.
                    Ama camerayı ve sistemini maçtan önce yayıncı kuruluş kurar. Stada ait yayın kamerası olmaz.

Yorum

• Devir teslim yapılmadan sponsor aciklanmaz diye dusunuyorum.
                      Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

GAP Arena'nın duvarı bordo-mavi, Trabzonspor'un yeni stadının duvarı "kırmızı"

Bunları söyleyince de "her şeyi eleştiriyorsunuz" oluyor. Renklerin yanlış kullanıldığını yazınca "taktınız renge" deniyor. Yanlışlar söylenince hep bir savunmacı yazılar geliyor. Eleştiri daha nasıl yapılmalı, ne şekilde yapılmalı bilmiyorum.
                        GAP Arena duvarlarındaki renkler Bordo-Mavi değil, Kırmızı-Mavidir.
                        Renklerin doğru kullanılması konusunda bende size hak veriyorum.
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olimpiyata senede bir geliyoruz ama

50.Yılda Şampiyonluğaa - MuharremBaşkan
                          Siz de haklisiniz 😁

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Boşluklara beyaz gelirse vay ki nr vay
                            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• ne devirmiş arkadaş yapamadılar bir türlü halbuki başkan bundan bir ay öncesinde demişti belli oluyor diye her hafta 1 hafta ileriye ata ata stadı bitirdik neyse açılışta açıklanır..
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• takım adam gibi top oynasın stad her türlü dolar ama şuanki futbol devam ederse geçen senede örneğini gördüğümüz gibi 1,2 liraya bile kimse gitmez maç izlemeye

Yorum

Yükleniyor...
                                X