İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk 1 sene boyunca reklam yaptı tvlerde. Resmen tvlerde stadı pazarladılar.
biz de bu konuda hiç hareket yok bile
bunu anlamak gerek"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReklami bjk yapmadi mi vodafone yapti .en basindan bir sponsorumuz olsaydi bize de yapilirdi bir suru reklam tvde.
Sıkıntıda orada zaten hala bir sponsor yok ortada ve hiçbirşey belli değil. Bu da taraftarda heyecan yaratmıyor. Sonra 10000 gelse iyi diyoruz. Malını pazarlarsan para eder.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıkıntıda orada zaten hala bir sponsor yok ortada ve hiçbirşey belli değil. Bu da taraftarda heyecan yaratmıyor. Sonra 10000 gelse iyi diyoruz. Malını pazarlarsan para eder.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTespitler çok doğru. Olimpiyatta 61.000 taraftar geliyor da Akyaziya 41.061 taraftar neden gelmesin kı?
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
50.Yılda Şampiyonluğaa - MuharremBaşkan"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin olmayan bir evde oturmanı, adını eve vermek karşılığında finanse edecek biriyle sözleşme imzalayabilir misin?
ben yönetimin bu kafayla giderse 3-4 yıl içinde kombineleri satarken zorlanacağını düşünmüyorum. Fakat bu sene bence başarısız olacaklardır.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu zaten sponsorda geç kalındı diyoruz burada. Stadın devri falan diyorsan o stadın yapılma amacı belli.. Sponsor için devri beklemek saçmalık olur. Stad 40 gün sonra açılacak kimsede doğru dürüst heyecan yok. Doğru dürüst kimsenin haberi bile yok. Demek istediğimi anlıyorsundur . Ben tvlere çıkıp boy gösterelim demiyorum. Ama stadı pazarlamak zor olmasa gerek. Sonra nie kimse gelmiyor diye ağlamayalım.
ben yönetimin bu kafayla giderse 3-4 yıl içinde kombineleri satarken zorlanacağını düşünmüyorum. Fakat bu sene bence başarısız olacaklardır.
Senin olmayan herhangi bir şey için herhangi bir yere herhangi bir resmi imza atabilir misin?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıkıntıda orada zaten hala bir sponsor yok ortada ve hiçbirşey belli değil. Bu da taraftarda heyecan yaratmıyor. Sonra 10000 gelse iyi diyoruz. Malını pazarlarsan para eder.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleörümcek kamera sistemi neden yok türkiyede.biz istersek olabilirmi yeni statta
Ama camerayı ve sistemini maçtan önce yayıncı kuruluş kurar. Stada ait yayın kamerası olmaz.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
GAP Arena'nın duvarı bordo-mavi, Trabzonspor'un yeni stadının duvarı "kırmızı"
Bunları söyleyince de "her şeyi eleştiriyorsunuz" oluyor. Renklerin yanlış kullanıldığını yazınca "taktınız renge" deniyor. Yanlışlar söylenince hep bir savunmacı yazılar geliyor. Eleştiri daha nasıl yapılmalı, ne şekilde yapılmalı bilmiyorum.
Renklerin doğru kullanılması konusunda bende size hak veriyorum.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlimpiyata senede bir geliyoruz ama
50.Yılda Şampiyonluğaa - MuharremBaşkan
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
Yorum