Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sırf şenol güneşi olaydan aklamak için yaptığınız savunma çok acı gerçekten.Ben sizin gibi taraftarın iyi niyetine inanmıyorum kusura bakmayın.Fikret orman aziz yıldırımdan farklıdır demek gerçekten artniyetliliktir.
    Niyet okumayı bırakmalısınız. Böyle bir zanda bulunmanız hoş değil. Kimseyi aklamiyorum . Kötü niyetli biri olmadığımı buradaki herkes size söyleyebilir. Neden sürekli düşmanlar yaratıp onlarla savaşıyoruz. Aziz yıldırım bu takımın bekasına kast etmiştir tabiki fikret ormandan farklıdır. Fikret orman iho gibi sürekli konuşan bir adam bizimle uğraşması doğal rekabet bunu gerektirir. Rekabet ile rakip ile düşmanlığı ayırmak lazım söylediğim bu
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Stadı yapan toki
      Toki başbakanlığa bağlı
      Toki yaptığı stad için başbakana teşekkür ediyor.

Yani gerçekten çok garip bundan daha garip olan şeyse bunu içselleştirmemiz.

Ama kafalarda bi dünya şey varken bu dediğim devede kulak tırnak ne dersen de..
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Bide en çok güldüğüm şey böyle kendinden emin emin QNB bizim ana sponsorumuz ondan geliyor katar emiri.
        Bak yazarken bidaha güldüm.

Qnb aynı zamanda fenerbahçenin basketbol sırt sponsoru ülker arenaya gidip de bi maç izleseymiş bari..

Adamlar bizim dış borcumuzu kapatıyor bunu herkes biliyor adam isterse Türkiyedeki her açılışa ben geliyorum der kimse de hayırdır aga diyemez.

Yani boşu boşuna kendimizi böyle sponsor falan süslü laflarla kandırmamıza gerek yok qnb bence bizzat cumhurbaşkanımızın ilgisiyle sponsor oldu zor zamanda nezaket icabı da davet edilmiştir o da geliyor.

Yoksa bunu böyle tamamen bağımsız bir olay gibi ana sponsor ondan geliyor canım demek çok komik..

Bir diğer konu isim konusu, bence ahmet mehmet olmuş ondan ziyade Hüseyin Avni Aker ismi tarihe karışmış olacak tehlikenin farkındamısınız ?
        En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 20:22.
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim başkan da Vodafone gitmişti ne var bunda rekabet farklı bir olay. Fiko car car konuşuyor ben sevmiyorum da adamlar düşmanımız değil sonuçta . Azizle bir tutmak mantıksız.
          Gecen hafta sike konusunda yaptigi aciklamalari okudun mu? Eger okumadiysan oku sonra bidaha degerlendir..fikoyu azizden soyle ayiririm ayni b.k laciverti aziz acik acik dusmaninizim diye bagiriyor fiko gibiler sinsice dusmanlik yapiyor..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• a ha Şenol'u da harcıyorlar

yarın Şenol sizin yüzünüzden liderin 3 puan arkasındayım diye laf sokar mı acaba?

Yorum

• Hala daha iptal edildiği açıklanmamış olması koca bir rezilliktir..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Spor yerleşkesinin adi Senol Gunes Yerleskesi olmasin diye change.org da bi kampanya var. Linki asagida. Katilirsaniz siz de imzalayin, en azindan sesimizi duyuralim yonetime.

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak canki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Spor yerleşkesinin adi Senol Gunes Yerleskesi olmasin diye change.org da bi kampanya var. Linki asagida. Katilirsaniz siz de imzalayin, en azindan sesimizi duyuralim yonetime.

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Eve gidince kesinlikle değerlendireceğim. Yalnız bu yüksek bir imza seviyesine ulaşırsa. Şenol Güneş acıklı bir basın açıklaması yapar. Çünkü yediremez gururuna.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eve gidince kesinlikle değerlendireceğim. Yalnız bu yüksek bir imza seviyesine ulaşırsa. Şenol Güneş acıklı bir basın açıklaması yapar. Çünkü yediremez gururuna.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    evet 12 ye ulasti....

halen daha bmn in genel Trabzonspor taraftar profilini temsil etmedigini anlamamis arkadaslar var
                    bmn in yönetim kurulu bile genel forum üyelerinlen bu konuda zit oldugunu düsünüyorum
                    böyle bir azinliktayiz
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak mkesen1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bjk gelecek ikinci yarı bize 3 atacak.Hangi tesiste hocasının ismini taşıyan tesiste.Siz Trabzonlular hakatten komik adamlarsınız yahu
                      Önce sunu belirteyim ki ben Trabzonlu degilim, Trabzonsporluyum.
                      Stadyuma Senol Günes ismini koymak isteyenler Trabzonlular degil, Cumhurbaskanidir.
                      Bugüne kadar cesitli forumlarda Izmir'den katilanlarin cok yazilarini okudum ve geneli
                      hep komik ve konu ile alakasiz yazilardi.
                      Siz Izmirliler'in komikligi kimseye birakacagini sanmiyorum.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        a ha Şenol'u da harcıyorlar

yarın Şenol sizin yüzünüzden liderin 3 puan arkasındayım diye laf sokar mı acaba?
                        içimin yaglari eridi... biz maç naç vermeyiz ama iste bala mala gol yeriz senol efendi de kahrolur, ooooohhhh... bir de basak düzenin takimi diyenler bjk sikecidir denmesinin sebebi de kupa finalinde sike yapmalaridir ve rakip ibb yani simdiki basaksehir idi... dolayisiyla kesinlikle basaksehir sampiyon olsun bjk fb gs olacagina...
                        Senol çok daha kaziklanacak, 1461'i kaziklamasini unutmadim unutmayacagim
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Haberts muhabirlerinden Hasan Yılmaz facebook hesabından ısrarla 2017-2018 sezonu teknik direktörü Şenol Güneş diyor.Pek sallama haber yaptığını görmedim

Yorum

• Şu paşpakanum , cumhurpaşkanum afişlerini göreceğime keşke stadı hiç görmeyeydim..iyice tiksiniyorum , midem kaldırmıyor, kupamızı çalanlara bu yaptığımız "muamele" utanç verici ..yazıklar olsun
                            #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• şenol güneş in maçtan sonra röportajında kanım dondu. birisi varsa buraya koysun. bu görüntüleri gördükten sonra insallah bu karardan vazgeçerler yazık
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şenol güneş in maçtan sonra röportajında kanım dondu. birisi varsa buraya koysun. bu görüntüleri gördükten sonra insallah bu karardan vazgeçerler yazık
                                Ne oldu ki?
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X