İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
-
Stadı yapan toki
Toki başbakanlığa bağlı
Toki yaptığı stad için başbakana teşekkür ediyor.
Yani gerçekten çok garip bundan daha garip olan şeyse bunu içselleştirmemiz.
Ama kafalarda bi dünya şey varken bu dediğim devede kulak tırnak ne dersen de..O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Bide en çok güldüğüm şey böyle kendinden emin emin QNB bizim ana sponsorumuz ondan geliyor katar emiri.
Bak yazarken bidaha güldüm.
Qnb aynı zamanda fenerbahçenin basketbol sırt sponsoru ülker arenaya gidip de bi maç izleseymiş bari..
Adamlar bizim dış borcumuzu kapatıyor bunu herkes biliyor adam isterse Türkiyedeki her açılışa ben geliyorum der kimse de hayırdır aga diyemez.
Yani boşu boşuna kendimizi böyle sponsor falan süslü laflarla kandırmamıza gerek yok qnb bence bizzat cumhurbaşkanımızın ilgisiyle sponsor oldu zor zamanda nezaket icabı da davet edilmiştir o da geliyor.
Yoksa bunu böyle tamamen bağımsız bir olay gibi ana sponsor ondan geliyor canım demek çok komik..
Bir diğer konu isim konusu, bence ahmet mehmet olmuş ondan ziyade Hüseyin Avni Aker ismi tarihe karışmış olacak tehlikenin farkındamısınız ?En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 20:22.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim başkan da Vodafone gitmişti ne var bunda rekabet farklı bir olay. Fiko car car konuşuyor ben sevmiyorum da adamlar düşmanımız değil sonuçta . Azizle bir tutmak mantıksız.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak canki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEve gidince kesinlikle değerlendireceğim. Yalnız bu yüksek bir imza seviyesine ulaşırsa. Şenol Güneş acıklı bir basın açıklaması yapar. Çünkü yediremez gururuna.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
halen daha bmn in genel Trabzonspor taraftar profilini temsil etmedigini anlamamis arkadaslar var
bmn in yönetim kurulu bile genel forum üyelerinlen bu konuda zit oldugunu düsünüyorum
böyle bir azinliktayiz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak mkesen1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk gelecek ikinci yarı bize 3 atacak.Hangi tesiste hocasının ismini taşıyan tesiste.Siz Trabzonlular hakatten komik adamlarsınız yahu
Stadyuma Senol Günes ismini koymak isteyenler Trabzonlular degil, Cumhurbaskanidir.
Bugüne kadar cesitli forumlarda Izmir'den katilanlarin cok yazilarini okudum ve geneli
hep komik ve konu ile alakasiz yazilardi.
Siz Izmirliler'in komikligi kimseye birakacagini sanmiyorum.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülea ha Şenol'u da harcıyorlar
yarın Şenol sizin yüzünüzden liderin 3 puan arkasındayım diye laf sokar mı acaba?
Senol çok daha kaziklanacak, 1461'i kaziklamasini unutmadim unutmayacagimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş in maçtan sonra röportajında kanım dondu. birisi varsa buraya koysun. bu görüntüleri gördükten sonra insallah bu karardan vazgeçerler yazık2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum