Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biraz daha aşağıdan başlasaydılar keşke mavi koltuk koymaya, neyse. yazılar yazılsın da sonucu görelim. üst kata mavi koltuklarla yazı güzel olurdu.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam ben de bu yanlışları düzeltelim diyorum, sonra neden şampiyon olamıyoruz diye yakınıyoruz diye de tezimi destekliyorum. Bulanık suda balık avlamak zordur, yol geçecek diye opera binası yıkılmaz, Zeki de sağ bek, Maldini de dersek Maldini'ye haksızlık ederiz. Kimliğimizde ne varsa ona sahip çıkmak görevimiz olmalı, yoksa kimliksiz kalırız
      Boşver kardeşim renkle kimliğimiz değişmez takılma böyle şeylere, inanıyorum çok iyi bir taraftarımızsın. Niyetinde standart bir rengimiz olması farkındayım. Ancak dünyada hiçbirşey standart değil ikiz kardeşler bile birbirinden farklı Renk dışında stadın genel görünümü sence nasıl olmuş fikrin ne bu konuda, önemsiyorum görüşünü ?
      Iyi gününde oldugun gibi kötü günündede Trabzonspor senin yanindadir. Önemli olan Trabzonsporun iyi gününde oldugu kadar kötü günündede yaninda olmaktir. Iste taraftar budur. iste Trabzonsporluluk bu.

Yorum

• Tüzükte yazana saygı gösterip sahip çıkalım diyorum. Siz ne diyorsunuz? Değiştirelim. Niye? Çünkü sahip çıkmak zorumuza gidiyor. Sahip çıkmanın adı da saplantı oluyor. Sokağa çıkıp soracağın sorulara binlerce yanlış cevap alabilirsin. İnsanlarda bilinç mi kaldı? Cep telefonu olan pokemon avına çıkıyor. Türkiye'nin başkenti neresidir? Ankara. Kardeşim ne gerek var bilmeye. Nasıl olsa her ülkenin bir başkenti var. Ne olur İstanbul desek? Hem orası daha canlı. Ama Ankara? Canım ne var Allah'ın emri mi, değiştiriverelim. Hem sokağa çıkıp sorsak İstanbul'u isteyenler daha fazla... Hatta şöyle yapalım: Türkiye'nin başkenti neresidir diyelim, bir kısım An desin diğeri Ka diğeri Ra. Bak gördün mü olmadı böyle tartışma

İlk olarak Orkun Tantan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Boşver kardeşim renkle kimliğimiz değişmez takılma böyle şeylere, inanıyorum çok iyi bir taraftarımızsın. Niyetinde standart bir rengimiz olması farkındayım. Ancak dünyada hiçbirşey standart değil ikiz kardeşler bile birbirinden farklı Renk dışında stadın genel görünümü sence nasıl olmuş fikrin ne bu konuda, önemsiyorum görüşünü ?
        Teşekkür ederim. Yeni stad yeni heyecan. Bana kalsa karşıdaki locaları yapmazdım, ama yapacak bir şey yok, bunun dışında bazı yanlışlar dışında stadı beğeniyorum, hayırlı olsun
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 14:06.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Wowturk de özçekim yapılan bir foto var bugün koyuldu (resim koyamadığım için özür) O resimde altta görülen mavi koltuklara bakarsanız ne kadar açık renk olduğunu görürsünüz. Arkadaşların anlatmaya çalıştığı ışık ve çekim farkını iyi anlatıyor bence.
          --------------------------------------------------------------------------

Yorum

Tüzükte yazana saygı gösterip sahip çıkalım diyorum. Siz ne diyorsunuz? Değiştirelim. Niye? Çünkü sahip çıkmak zorumuza gidiyor. Sahip çıkmanın adı da saplantı oluyor. Sokağa çıkıp soracağın sorulara binlerce yanlış cevap alabilirsin. İnsanlarda bilinç mi kaldı? Cep telefonu olan pokemon avına çıkıyor. Türkiye'nin başkenti neresidir? Ankara. Kardeşim ne gerek var bilmeye. Nasıl olsa her ülkenin bir başkenti var. Ne olur İstanbul desek? Hem orası daha canlı. Ama Ankara? Canım ne var Allah'ın emri mi, değiştiriverelim. Hem sokağa çıkıp sorsak İstanbul'u isteyenler daha fazla... Hatta şöyle yapalım: Türkiye'nin başkenti neresidir diyelim, bir kısım An desin diğeri Ka diğeri Ra. Bak gördün mü olmadı böyle tartışma

Teşekkür ederim. Yeni stad yeni heyecan. Bana kalsa karşıdaki locaları yapmazdım, ama yapacak bir şey yok, bunun dışında bazı yanlışlar dışında stadı beğeniyorum, hayırlı olsun
            evwallah kardeşim hepimize hayırlı olsun çok etkileyici olacak gibi Hele birde stadı tam doldurduğumuz maçlarda akustik diğer statlara göre çok daha etkili olursa deme keyfimize
            Iyi gününde oldugun gibi kötü günündede Trabzonspor senin yanindadir. Önemli olan Trabzonsporun iyi gününde oldugu kadar kötü günündede yaninda olmaktir. Iste taraftar budur. iste Trabzonsporluluk bu.

Yorum

Tüzükte yazana saygı gösterip sahip çıkalım diyorum. Siz ne diyorsunuz? Değiştirelim. Niye? Çünkü sahip çıkmak zorumuza gidiyor. Sahip çıkmanın adı da saplantı oluyor. Sokağa çıkıp soracağın sorulara binlerce yanlış cevap alabilirsin. İnsanlarda bilinç mi kaldı? Cep telefonu olan pokemon avına çıkıyor. Türkiye'nin başkenti neresidir? Ankara. Kardeşim ne gerek var bilmeye. Nasıl olsa her ülkenin bir başkenti var. Ne olur İstanbul desek? Hem orası daha canlı. Ama Ankara? Canım ne var Allah'ın emri mi, değiştiriverelim. Hem sokağa çıkıp sorsak İstanbul'u isteyenler daha fazla... Hatta şöyle yapalım: Türkiye'nin başkenti neresidir diyelim, bir kısım An desin diğeri Ka diğeri Ra. Bak gördün mü olmadı böyle tartışma
              Kimse kusura bakmasın ama şurada yazılanlara verilebilecek cevap yok aslında sözün bittiği yerdir Gerçek renklerimizi kullanmalıyız diyen adama sayfalarca kullanmazsak ne olur ha koyu ha açık takıldığın şeye bak baabında yazılar yazılmış

Çok temel ve son derece basit bir konu aslında ama nasıl mesele haline dönüşebiliyor anlayamıyorum valla.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak Orkun Tantan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sözün bittiği yer işte "renkle kimlik değişmez" Bunu bırakın bir futbol takımında kurumsal bir firmada söylesen seni kapıdan işçeri sokmazlar.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimse kusura bakmasın ama şurada yazılanlara verilebilecek cevap yok aslında sözün bittiği yerdir Gerçek renklerimizi kullanmalıyız diyen adama sayfalarca kullanmazsak ne olur ha koyu ha açık takıldığın şeye bak baabında yazılar yazılmış

Çok temel ve son derece basit bir konu aslında ama nasıl mesele haline dönüşebiliyor anlayamıyorum valla.
                  Murat abi, Akın abinin söyledikleri ne yazık ki kendi içinde çelişiyor.

Sorumun cevabını alamadım bir türlü. Renkler kurumsal kimlikte belirlenmiş. Kurumsal kimlikte yazan kodlar uygulandığında, tribün koltuklarında ortaya çıkan renk buysa? Ne yapacağız o zaman? Bize doğru görünen rengi bulmak adına tüzükte yazan renkleri hiçe mi sayacağız?
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sözün bittiği yer işte "renkle kimlik değişmez" Bunu bırakın bir futbol takımında kurumsal bir firmada söylesen seni kapıdan işçeri sokmazlar.
                    O zaman Trabzonspor'un kimlik değişti hemde 30 kere bütün formalarımızadaki renkleri incelerseniz demek istediğimi anlarsınız. Logo renkleri değişmiyor... Asıl kimlik logomuzdur... stat koltuğu kimliğimiz olamaz.

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sorumun cevabını alamadım bir türlü. Renkler kurumsal kimlikte belirlenmiş. Kurumsal kimlikte yazan kodlar uygulandığında, tribün koltuklarında ortaya çıkan renk buysa? Ne yapacağız o zaman? Bize doğru görünen rengi bulmak adına tüzükte yazan renkleri hiçe mi sayacağız?
                    Buda işin standart olması ile alakalı %100 katıldığım başka bir konu tabiki
                    En son Orkun Tantan tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 14:25.

Yorum

• @My Teşekkür ederim

Ayrıca madem koyu bordo açık mavi kişiden kişiye değişiyor, diğer kulüpler nasıl renklerini tescil ediyorsa biz de edelim, bu arada...

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tek gercek kurumlasmak icin atilan ilk adimlardan birinde bu renklerin kodlari esas alindi

sanirim bu konuda biraz olsun aston villa ve westhamdan uzaklasmak icin biraz daha farkli renkler ama tüzügümüze uygun tonlar secildi
                      simdiye kadar 2 yil ayni tonlari kullanmadik, bir istikrar olursa bu renk tonlar kisa sürede benimsenecektir, bundan eminim
                      ... eğer bu renkleri tescil ettirdiysek pek beğendim diyemem
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nasıl alamadın 2 defa cevap verdim Yiğit kardeşim . Tekrar edersem, o renkler o koltukta çıkana kadar başında durup karşılaştıracağız. Kağıttaki renk koltukta çıkana kadar. Sonra da üretime o şekliyle devam

Yorum

• Akyazı'ya büyük müjde! ''Hafif Raylı Sistem'' ihaleye çıkacak.

Havaalanı, Meydan, Akyazı hattı 1. Etap Projesi bitti. Yakında ihaleye çıkarılacak, 1 yıl sonra hizmete girecek. Trabzon’da yıllardır tartışma konusu olan, herkesin özlemle beklediği, trafik sorununun çözümünde önemli rol oynayacak olan Hafif Raylı Sistem Projesi devreye giriyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yaptırdığı çalışmaların bittiği, birinci etap olan, Havaalanı, Meydan, Akyazı hattının önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılacağı öğrenildi. Çalışmaları tamamlanan Havaalanı’ndan başlayıp Meydan ve Maraş Caddesi’nden geçerek Akyazı’daki stadyum ile buluşacak olan Raylı Sistem’in birinci etabı, ihaleye çıkarılmasının ardından bir yıl içinde bitirilecek.

Raylı Sistem Projesi için çok titiz bir şekilde aylardır çalışan Gümrükçüoğlu’nun bu büyük müjdeyi önümüzdeki günlerde Trabzon halkına açıklaması bekleniyor.

En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 14:40.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

@My Teşekkür ederim

Ayrıca madem koyu bordo açık mavi kişiden kişiye değişiyor, diğer kulüpler nasıl renklerini tescil ediyorsa biz de edelim, bu arada...

... eğer bu renkleri tescil ettirdiysek pek beğendim diyemem
                            Bence de sıkıntılı ama madem tescilli renkler bunlarsa bunlara uyalım bari. O da yok. Sonra da kurumsallaşmadan profesyonellikten bahsediliyor.
                            Murat

Yorum

• Haklısınız, bir çerçeve içerisinde kalmıyoruz, plan dahilinde yürümüyoruz, sonra toplaması zor oluyor.

Neyse arkadaşlar moralinizi bozduysam özür dilerim, stadımız hayırlı olsun
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 14:37.

Yorum

Nasıl alamadın 2 defa cevap verdim Yiğit kardeşim . Tekrar edersem, o renkler o koltukta çıkana kadar başında durup karşılaştıracağız. Kağıttaki renk koltukta çıkana kadar. Sonra da üretime o şekliyle devam
                                Abi bence bu mevzu zorlama. Formada olacak, tişörtte olacak. Olacak da olacak Kendi içinde dahi dalgalanma olur...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X