Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hibrit cimin altyapısı 2 ayda tamamalanıyor muhtemelen altyapısı yapılmadan normal rulo çim serilecek sezon sonunda hibrite gecilecek .

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hibrit cimin altyapısı 2 ayda tamamalanıyor muhtemelen altyapısı yapılmadan normal rulo çim serilecek sezon sonunda hibrite gecilecek .
      Lütfen doğru bilgiyle konuşalım hibrit çim için 2 ay filan gerekli değil vodafone arenada 2 haftada bütün sentetik lifler zemine çakıldı 3 hafta oynamaya müsaitti zemin ayrıca açılışa kalan süre baz alındığında vodafone arena ile baş başa gidiyor stad.

Yorum

• "seneye açılsın" cılara söylüyorum biraz düşünerek yorum yapalım 6bine yakın kombine alan taraftar var ve hala almaya devam ediyoruz üzerine bide başkan büyük oranda loca sattı hadi bunları geçelim akşam ki maçtanda gözüktüğü üzere avni akerin zemini akyazının şu halinden bile beter olmaya yüz tutmuş ve bakımsız bu sene akyazıya gitmeyen taraftar avni akere hiiç gitmez, kombinesini almayana atıp tutmak kolay tabi.

Yorum

• an itibari ile passo.com.tr den baktım ve kombine satışlarında ciddi ilerleme var.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Arkadaşlar ben başka bir ildenim. Ama suan en önemli şey bence kombine. Kulübe destek için herkes bir arkadaşına kombine aldırsin. Böyle bir kampanya baslatsaniz nasıl olur.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              an itibari ile passo.com.tr den baktım ve kombine satışlarında ciddi ilerleme var.
              Foto ekleyebilirmisin kardesim ?
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "seneye açılsın" cılara söylüyorum biraz düşünerek yorum yapalım 6bine yakın kombine alan taraftar var ve hala almaya devam ediyoruz üzerine bide başkan büyük oranda loca sattı hadi bunları geçelim akşam ki maçtanda gözüktüğü üzere avni akerin zemini akyazının şu halinden bile beter olmaya yüz tutmuş ve bakımsız bu sene akyazıya gitmeyen taraftar avni akere hiiç gitmez, kombinesini almayana atıp tutmak kolay tabi.
                Hele sükür biri söyledi, sanki oda yeniliyoruz. Koskoca Stad yapiliyor, sponsor var, kombine var, varoglu var öyle yok seneye acalim falan olmaz. Olabildigi kadar erken acilmasi lazim.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

an itibari ile passo.com.tr den baktım ve kombine satışlarında ciddi ilerleme var.
                  he, vira toplu alimini yapti, satis 2 katina cikmis olmali
                  tg yaptimi 15 bin gecilir
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Foto ekleyebilirmisin kardesim ?
                    Renktaş,passo.com.tr ye üye olup tek tek tüm bloklara bakabilirsin.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      he, vira toplu alimini yapti, satis 2 katina cikmis olmali
                      tg yaptimi 15 bin gecilir
                      Aynen Viradan haberim var renktaş..Vira J blokta olacak..Pazartesi de toplu alım var.
                      Viranın yan blokları I ve K neredeyse dolmuş görünüyor..

Yorum

• Stad devre arasına ancak yetişir. Ama ne yazık ki yanlış transfer politikasından dolayı coşku yarıya düşecek maalesef..

Yorum

Renktaş,passo.com.tr ye üye olup tek tek tüm bloklara bakabilirsin.
                          girdim fakat bulamadım.tam olarak nereye tıklıyoruz
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Tribün koltuklarının genel tasarımı, piksel yoğunluğu, uygulama ve ince işçiliği Vodafone Arena'yla aynı.

Muhtemelen daha iyisini aramak yerine, BJK'nin stadında yapılan aynen bize de yapılsın denmiş. Siyahlar bordro, beyazlar mavi olsun.

Buna göre TRABZONSPOR yazısı bordo olacaktır. İnşallah merdiven renklerini de örnek almayız.

Yorum

• passo da ki veriler doğruysa çok ciddi kombine satılmış, baya şaşırdım doğrusu

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                              https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Passo daki bilgilere göre ne kadar sattığımız anlaşılıyor? Sayı verebilecek var mı?
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X