Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bjk denen şikeci köpek takım başında malûm hocasıyla geliyor kendi ismini taşıdığı Şenol Güneş stadında Trabzonspor'u evire çevire yeniyor gidiyor.
    Kulağa ne kadar hoş geliyor dimi?

Yorum

• adamin adini silip attilar resmen, agzina alan dahi yok.

hepsini gectim, Avni Aker bir markaydi kendi basina, bizim yarimizdi. ne zaman tv de isimini duysam gücü hissederdim.

Yorum

• Şu takımımız 5 veya 10sene içinde ola ki küme düşer ya da çok ciddi sıkıntılara kalırsa ki yavaş yavaş oraya doğru gidiyoruz,şu kraldan çok kralcı olan kitlemiz sakın ola ki biz nerde hata yaptık diye sormasın... siz ön ayak oluyosunuz şu kabullenişlere...bi de hala diyorlar ki bi siyasi görüşe yaftalamayın bizi...yok canım hiç siyasi olur mu tek derdiniz Trabzonspor belli!!!

Yorum

• Avni Aker isminin silinmesine göz yuman sözde Efsane'nin de adı yarın bir gün silinir..

Yorum

• Siyasilerin elinde oyuncak olmuş bir kulüpten bahsediyoruz. Her işi bitmiş gibi takımdaki oyuncular için twit atanlardan tutalım stadın ismine kadar. Bu kulübün asıl sahibi olan taraftara isim hakkında fikrini dahi soramayan yönetim zehirlidir.
            En son Şerafettin Kara tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 02:18.

Yorum

• başakşehir e yarın kaybedersek stad açılışı baya ilginç olur yalnız
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• şu her işe burnunu sokan çok saygıdeğer müthiş insan rte ye biri çıkıpta stadın ismini burak yılmaz stadyumu koyalım dese, bu şahısta uygundur trabzonda çok gol attı gol kralı oldu başka kimin adını koyacaklar diye kabul eder. ve trabzonda bunu içine sindirecek milyonlarca seçmen var.

Yorum

• Trabzonspor'un gerçek taraftarında hakikaten tüm bu olanlara rağmen büyük sabır var.
                  Bu sığırlıkların onda birinin bile başka kulüplerin başına gelme ihtimali yok.
                  Hani bir laf var s... s... adam olacaksınız hesabı devleti aliyyenin başındaki zat bunu üzerimizde çok güzel uyguluyor.
                  Kupalarını gasbet, en çok oyu ordan çıkar, stadın ismini keyfine göre ver oh oh ne güzel, korkuyorum yarın bir gün ulu orta yoroza doğru dönmemizide ister!
                  İster vallahi.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Avni Aker isminin silinmesine göz yuman sözde Efsane'nin de adı yarın bir gün silinir..
                    şenol güneş ten bu şçıkışı beklerdim

ben kimim cemil i falnın ismini verin avni aker kalsın tarzında ama hayal kırıklığı
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Şenol Hocayı severim fakat kompleksin isminin Şenol Güneş olması hatadır.Şenol Güneş profesyonel futbolculuk ve teknik direktörlük yapmıştır.Mevcut koşullarda heralde iyi para almıştır.Halen rakip takımda aktif teknik direktördür.İlla isim koyup kendilerince show yapmanın bir anlamı var mıdır.İlla isimse Avni Aker nerenize batmıştır

Yorum

• bence bu tesis, trabzonsporun yenilenen yüzü yeni bir başlangıç kapısı ismininde yeni nesilden bir trabzon efsanesi olmasında hiç sıkıntı yok, bence bırakalım isim ne olursa olsun da asıl şenol güneşe bile sahip çıkamayan trabzon camiası kime sahip çıkabilir bunu konuşalım
                        2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                        2021-2022
                        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• bence stadın içinde ki duvardaki resimlerde de sorun yok gayet güzeller anlamlı resimler var fakat bence de ilkokul havası yaratmış onun yerine dijital baskı daha atmosfer yaratırdı
                          2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                          2021-2022
                          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Şenol Güneş'e niye sahip çıkalım arkadaş adam yılda 6 trilyon para kazanıyor yedi sülalenin gençliğinde göremeyeceği parayı "adamcaz" 63 yaşında kazanıyor gelsin o bize sahip çıksın, bizdeykende kütür kütür dolarları götürüyordu zatalileri dolar hastasıymış zaten istermisin devleti aliyyenin patronu dolarlarını bozdurtsun, eee nasıl olsa aynı düzenin adamları.
                            Böyle insanlardan ancak kur bazında değer olur yani USD kurundan.

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yazıklar olsun Muharrem Usta sana, tıpkı Mustafa Yumlu'nun biten sözleşmesini taraftar tepkisinden çekindiği için sinsice uzattığı gibi tesisin isminide aynı sinsilikle şenol yaptın ne heves bıraktınız ne geleceğe dair umut umarım şenol la çalışamadan başkanlığı bırakırsın Usta ki bırakacaksın zaten o hesap tutmayacak,şikeci takımın teknik direktörü bizim tesislerimizde vay anasını vay Trabzonspor um vay bizim en büyük spor adamımız Şenol güneş miş en büyük efsanemiz oymuş onuda İstanbul şikecileri hangisi isterse parayı basarsa alırmış elimizden küçük küçücük yaptınız milletin gözünde kaptanınızı alırız basarız parayı efsanenizi alırız basarız parayı diyorlar artık ne diyim bizi bu hale sokanlar utansın pazar günü iyi yalakalıklar onlara benim Trabzonspor um bu değil.
                              Muharrem Usta'nın en büyük hayali Şenol hocayı takımın başına getirmekti... Bunu seçim öncesi BMN özel toplantısında söylemişti. Yirmi tanede şahitim var. Lucesku'nun gelmeeyceğini o da biliyordu. Hatta Şenol hocanın Beşiktaş'ta başarılı olmaması için dua ediyorum tarzında o gece espriler bile yapmıştı...

Şikeden sürecinden sonra Cumhurbaşkanı bizim kaleye bir gol daha attı. Tabiri caiz ise el bombasının pimini çekti, Trabzon meydanına koydu. Biz bu stad ismini yıllarca konuşur dururuz da, işin içinden çıkamayız...

Ne mutlu bize! Şikeden sonra nur topu gibi birde stad ismi polemiğimiz oldu...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                totti hoca olsun onu da görürüz, sanki şenol güneş başka takımda futbol oynadı, başka takımı trabzonspor'a tercih etti. bir tane hoca kontenjanı var. trabzonspor'da olmayınca kenarda oturup hocayı mı eleştirseydi, gazetelerde köşe yazarlığı, tv'de yorumculuk mu yapsaydı, baskı mı kursaydı? yerim öyle efsaneliği. çalışıp, üretip, başarılı olmak yerine camiacılık mı oynasaydı? ayrıca totti roma'da kral ama şenol güneş'e yaşlandın artık bırak kaleciliği diyorlarmış. bizim camiada sevilen insanlar ya kenara çekilmiştir ya da toprağın altındadır.
                                ismi verilmesi çok doğru değil ama bu fırsattan yararlanarak iyi nefret kustunuz.adamı kuşa çevirdiniz. hangi efsaneden ne gibi bir eksiği var da bunlar söyleniyor? sürekli nefret üreten arkadaşlar trabzonspor'u takip etmeyi bırakacaksa çok yararı olur vazgeçtim destekliyorum.
                                Şu saatte aynı görüşte oldugumuzu belirtmek için giriş yaptım
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X