Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ee ne olmus bir ton koyu olmuşsa .
    yabancı tarafları gectım bızım taraftarın bıle %70 inin dikkatini cekmeyecek birseyden bahsedıyorsunuz.
    boşa bir tartısma
    61

Yorum

• Umarım o boşluklara ''Beyaz'' koltuk takmazlar.

Umarım...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nasıl tespit edilirse edilsin, uygulanan malzeme ve uygulama şartlarına göre farklılık göstermeyecek mi? Onu soruyorum ben...
        O mesajda buna cevap verdiğimi düşünüyorum. Deneyerek doğru renk bulunur, onun üzerinden üretime devam edilir.

Herkes doğru tonu nasıl bulup üzerine titriyorsa biz de titremeliyiz. Şu mavi bırakılıp o koltuktaki mavi tercih edilir mi? Ya da boşverilir mi? İhmal edilecek bir konu mudur bu?

Bayrak.jpg

Crg_Vz_LWIAA09_Sr.jpg
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 11:53.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Mavinin tonlarına bu kadar takılmasına anlam veremiyorum açıkçası. Benim için bakıldığı zaman Bordo-Mavi görünsün yeterli.

Yanlış anlaşılmasın, niye öyle düşünüyorsunuz demiyorum kimseye. Ben biraz basit bakıyor da olabilirim
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Bazı sıralarda mavi koltuklar takıldığı halde büyük boşluklar var.Herkesin korktuğu beyaz koltuk olayı gerçekleşmez inşallah
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• bir Allah'ın kuluda çıkıp şu koyu bordo- açık mavi saçmalığı nedir demiyor.. tüzük dediğin işleyişe ilişkin kurallardır..yasa değil, khk değil, anayasa değil, uluslararası anlaşma değil, haşa Kuran ayeti değil.. her an değiştirilebilir.. bir kulüp düşünün ki kendimi bildim bileli koyu bordo- açık mavi, kırmızıya çalan bordo- koyu mavi derdinde olsun.. değiş kardeşim tüzüğü orda yazan o cümleyi "bordo-mavi" olarak düzelt..nedir yani..
              asıl olan renk tir. renk tonu ile uğraşan başka taraftar var mı acaba? mavi mi? mavi? bordo mu bordo? uzaydan baksam bu maviye yeşil demem.. e daha ne o zaman...kurumsallaşmayla rengin ne alakası var..barcelonadan daha mı kurumsalız. gerektiğinde sarı formayla maça çıkıyor adamlar...
              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Koltuk rengi valla bence gereksiz bir konu
                Yani bence öyle.Bir ton koyusu olmuş açığı olmuş falan.
                https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                Beşirli/TRABZON

Yorum

• Nerden başlayacağımı bilemedim. Ülkede anayasa neyse, kulüpte tüzük odur. Niye değiştirelim, gayet güzel renklerimiz: Koyu bordo-açık mavi. Değiştireceğimize sahip çıkalım ya? Renk tonlarını doğru belirler, onaylatır ve sahip çıkarız. Fena mı? Dünyadaki başlıca kulüpler renk tonlarını belirler ve sahip çıkar, korur. Barcelona o değişik renkleri ticari manada kullanıyor. Esas renkleri ve tonları yine bellidir. gs feybe bile bu konuları 90'larda karara bağlamışlar, hatta sarılar benzeşmesin diye bile biri yumurta sarısını, diğeri fosforlu sarıya yakın bir sarıyı tercih etmiş. Biz tüzüğümüze taa 49 sene önce koyu-açık ayrıntısını ekleyerek ne kadar ileri görüşlü bir kulüp olduğumuzu göstermişiz ama bugün ne gereği var diyoruz, hayret verici. Doğru tonları kullanmamak, daha özümüze sahip çıkamıyoruz demektir, bu en önce kendimize saygısızlıktır. Kendisine saygısı olmayana ise başkası saygı göstermez.
                  En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 12:20.
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor Kulübü @Trabzonspor 47 sn.47 saniye önce
                    Büyük Trabzonspor taraftarı! Yepyeni bir coşkuyla yeni yuvamıza gidiyoruz. Bu heyecan tufanına sen de katıl!

En son danger00 tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 12:21.
                    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• beyler masterbatch doğru gramda hammaddeye uygulanmadığı sürece renk tonunu yakalayamazlar o yüzden kodlarda ufak tefek farklar olmuştur birde orijinal hammadde ile malı basmazlarsa renk gene tutmaz ayrıca orijinal hammadde de olsa güneş ışığı plastiğe rengi farklı tonlarda gösterebilir.
                      www.akyuzkalip.com
                      www.facebook.com/akyuzkalip
                      www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bazı sıralarda mavi koltuklar takıldığı halde büyük boşluklar var.Herkesin korktuğu beyaz koltuk olayı gerçekleşmez inşallah
                        sadece bukadar koltuk gelmisdi (kartonlar)
                        yetmedigindendir o bosluklar diye ümit ediyorum

asansörlerden hic resim yok degilmi, yoksa ben mi yanlis hatirliyorum

İlk olarak selcukyazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Renkdaş o poşetlerin altındakiler koltuk değil skorbord ekranları diye biliyorum ben.
                        olabilir, ozaman ben yanlis biliyorumdur
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 12:36.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kulübün paylaştığı Akyazı videosu çok iyi
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kulübün paylaştığı Akyazı videosu çok iyi

Birde, Loca'lari suana kadar kimlerin aldigini tesekkür amacli yazsalar... Bizde ögrensek kötü gün dostlarini..

.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sadece bukadar koltuk gelmisdi (kartonlar)
                              yetmedigindendir o bosluklar diye ümit ediyorum
                              Renkdaş o poşetlerin altındakiler koltuk değil skorbord ekranları diye biliyorum ben.
                              --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• Piksel iyi bir seçim olmadığı gibi loca koltuklarıyla tribünlerin Mavisi arasında dağlar kadar fark var bildiğin çingen işi olmuş maalesef profesyonel bir bakış açısı olmamış bu yerel anlayışla maalesef bu kadar olur mavi renkler birbirine uymuyor net bir şekilde bir de bunu tartılıyoruz yok açı yok ışık göz var nizam var maviler uyumsuz aynı ton değil ve tekrar söylüyorum koltuklar inanılmaz vasat bir sene sonra koltuk değiştiririz birilerini zengin ederiz Türkiye aklı gibi belediye politikası kaldırım yap sök tekrar yap geçmiş olsun maalesef vasat

Yorum

Yükleniyor...
                                X